Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 431
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
GI честита годишнина!

Благодаря ви момичета Hug

Толумбе, ти хубаво ме мислиш, ама вземи да се обадиш, че ти звъня от онзи ден и йок Rolling Eyes

# 16
 Може би не е тук най- правилното място да търся помощ, но се надявам да ми дадете съвет.
Сама съм в Лондон в момента . На 01 септември пристигат мъжа ми и сина ми - на 10 год.
Запазвам аз една квартира (дадох капаро) - намерена с триста зора и спокойна , че като дойдат мъжете ще има къде да се настаним. Днес  30  август ми сервират от квартирата, че останалите съквартиранти не искали друго дете и нямало как да изгонят човека от стаята. Съответно в досегашната ми квартира не искам и няма как да остана (ползвах легло в стая с друго момиче)
Въпросът ми е ( понеже те вече тръгнаха с кола от България) аз какво мога да направя за толкова кратко време. Помогнете ми да намеря квартира за мен и детето. Предпочитам при друго семейство с дете. Таткото няма да остава - връща се обратно. Благодаря за всеки съвет!

# 17
Здравейте момичета!
Може ли да се присъединя към вас?    bouquet

# 18
  • Лондон
Ave, мерси за темата, вчера си мислех дали ще се смилиш и този път Heart Eyes

Шу, много се радвам, че сте изкарали хубаво, аз те следих по снимките, признавам си Laughing

GI, честита годишнина, много да се обичате и гледате, дано да сте успели да се почерпите тази вечер Heart Eyes

Mrs.Sunny, добре дошла...

Аз прекарвам много емоционални дни напоследък, последни за Аннабел в градината, взех тортата днес, сега трябва да пиша картичка, както я почна, така ме избива на плачене Confused Как минаха тези 3.5 години, колко неща се завъртяха... Не съм сигурна, че ще успея да изразя колко съм им благодарна на тези учителки за това как добре се грижеха за детето ми и на колко прекрасни неща го научиха Hug ще се опитам де Simple Smile

Също днес някаква "спяща красавица" се натресе отзад в колата ми... Първият ми инцидент от 1996 насам, аз карам непрекъснато Sad... направо ми дойде изневиделица, но добре, че карам танк, а не кола, нейната предница се смаза, а аз имам само драскотина 2.5 см... Уф, шегувам се, но много неприятна емоция...

# 19
# 20
  Мерси за темичката   bouquet
  Ние сме добре, приспах малката и сега отмора. Да я *похваля*, вчера се подписвахме за сефте в градината била за един ден всички деца и учителките  Shocked Днес само няколко е удряла  Rolling Eyes Обеснявам и, тя се хили. Днес ме удари по гърба, аз се правих че плача, тя ме целува, гушка, казва Сори и дига ръцете и вика Няма-няма повече. Та а да видим. До скоро все нея я удряха, тя никога не е посягала, даже е прекалено страхлива и добра, какво и стана....
  Мимка виж обявите в БГхелп, има и една тема във Фейсбук БГ мами в Англия, там има доста семейства делящи къщи в Лондон, може да излезне нещо. Много неприятно се е получило, дано намерите решение бързо.
  GI честито и от мен   bouquet Много послушни деца и любов  Simple Smile

# 21
Честито на всички които имат поводи за празнуване!
Аз съм в отпуска за 14 дни и съм спретнала натоварена програма (няма да си ходим до Бг)

# 22
Мис Файн, смях се на глас  Hug Да е живо и здраво детето, трябва повече да го слушат явно Simple Smile
GI, честита годишнина   bouquet
Ние напоследък все сме с тати насам - натам да му правим компания, доакто си върши работата. И за няколко дена ходихме до Бирмингам, Честърфийлд и още някакъв град, на който му забравих името  Mr. Green
Забелязвам едно нещо, което ми е много смешно тука - кръщават си градовете примерно Burton on trent, Clacton on sea..Все едно ние да си имаме Русе на Дунава  Sunglasses Толкоз ли не са могли да си измислят имена на градовете, ако се повтарят, че трябва да се обозначава така странно.
Ако някой знае историята на това кръщаване, може да ми разкаже  Whistling

За тез дето ще идват насам да кажа, че ще ми е много приятно да се запознаем, ако изявят желание Simple Smile)

# 23
Черноглав Врабчов кОмар ти в кой град си?

# 24
Черноглав Врабчов кОмар ти в кой град си?

Nottingham Simple Smile

# 25
Знам ви тук, че сте много фенките на Ман Юн, обаче аз не мога да ги понасям..
и следя с голям интерес къде ще подпише Бербатов. Така ми се иска пак да заиграе.

И една друга новина от днес-
сещате ли за онзи закон, дето разни прошляци  могат да се самонастаняват по къщите на хората..
Е, от утре вече това е незаконно.

Шу,
'ша та намеря  Heart Eyes

# 26
Забелязвам едно нещо, което ми е много смешно тука - кръщават си градовете примерно Burton on trent, Clacton on sea..Все едно ние да си имаме Русе на Дунава  Sunglasses Толкоз ли не са могли да си измислят имена на градовете, ако се повтарят, че трябва да се обозначава така странно.
Ако някой знае историята на това кръщаване, може да ми разкаже  Whistling

Не е до повторението. Улеснява се локацията.
На времето реките са били използвани много повече за пътуване и търговия и са били познтати.
Спомни си сега обичайния разговор-
От къде си
От България
Аааа, от София
Не, от Русе
А къде е Русе
На Дунав
Ааааа
Горното с едно изречение-От Русе на Дунав съм  Wink

# 27
  • Лондон
... ама София е една, няма нужда да се обясняваме Heart Eyes

Бербатов се изложи много, поне в моите очи, с тази драма дето завъртя, пак да се върнем към поговорките - "Хубава работа, ама българска"  Confused това е според мен...

# 28
Да и аз си помислих долу-горе нещо подобно, но по - скоро си мислех, че е повторение в имената на градовете и това уточнение в локацията е, за да се разбере за кой от двата града с еднакви имена става въпрос. Не знам дали го обясних правилно.

Благодаря ти Толумбе  Hug

Аз не съм футболна фенка  Tired

# 29
Добре си го обяснила. И това го има.

... ама София е една, няма нужда да се обясняваме Heart Eyes

Така, така  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт