Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 444
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Има ли някой в Beckenham? Ще се радвам да се  запознаем и срещнем на кафенце smile3525

Здравейте и от нас!Ние живеем в Лондон,Кроудон.Ще се радвам ако има мами в нашата част за разходки.Имаме си момченце на 3,казва се Емил.А сега сме в БГ за изпити,уча право 5 год .
Иначе сме си от ВАрна.

Аз!   bouquet 

# 61
  • Bristol
prikazlivka, не се отказвайте, преследвайте мечтите си! По всяко време можеш да запишеш детето на училище тук. Не е необходимо да е в мачалото на годината или срока.

Да очакваме ли репортаж от Нотингам и района Simple Smile

Аз спретнах семейството в събота и поразчистихме гаража (една идея за реорганизация ми се е завъртяла в главата) и стаите на децата от ненужни предмети. Днес рано сутринта бяхме на битака. За по 1,2 паунда ги продадохме, а накрая дори подарявахме. Голяма емоция беше. Както забеляза малката всички на битака били щастливи и усмихнати;-) Викам, ами как няма да са едни са щастливи, че са се отървали от ненужните вещи, други че са си купили нови неща за пенита. Почти 80 паунда изкарахме, които децата си ги поделиха.

От утре пак започва въртележката училище и работа. Свърши ваканцията Sad

# 62
Ох това са чудесни новини за мен.Много сме тъжни всички ,но гледаме да не се отчайваме вярвам че нещата ще се наредят за нас.За нищо на света не сме се отказали да живеем в Англия.А и щом тате е там и ние трябва да сме там,трябва да сме заедно нали сме семейство.Вярвам че нещата ще се наредят за нас ,а и напук на всички ,който не вярваха на мъжа ми ,че нещата ще потръгнат като заминаваше миналата ,знам че всичко ще е наред.Много благодаря,че ми отговорихте ,щастлива съм че нещата стоят така с училищата там,това ме успокой много.Сега чакам тате да се прибере в малката си стая Simple Smile и да се чуем по скайп за да кажа че нещата могат да станат и по-рано от една година ох благодаря ви мили мами .

# 63
  Приказливка, дано скоро мъжа ти намери квартира и да сте пак заедно  Simple Smile Дано като отмине Олимпиядата да има по-голямо предлагане.
  Мерри доходи ми се и на мен на битак  Simple Smile Отдавна не съм ходила, мъжа ми много мрази, а има интересни неща понякога.
  Добре дошли на новите момичета, разкажете повече за вас  Simple Smile
  Вчера Соня идваха на гости, много хубаво си изкарахме  Simple Smile

# 64
И ние имахме проблем с намиране на квартира, аз бях ж напреднала бременност и бая се изнервих. Накрая намерихме една много мизерна за сравнително приемлив наем, но се наложи да правим ремонт за наша сметка. Аз в 7 месец слагах ламинат, та не се очудих, като родих 4 седмици преди термина.
Дано се уреди всичко и да се събере семейството скоро.
Чубрица мама ми изпраща от БГ, но всичко останало си го намирам тук.

# 65
Да очакваме ли репортаж от Нотингам и района Simple Smile
Героите са уморени, но щастливи  Peace.Материала ще дойде скоро, но за жалост без снимки
  bouquet

# 66
Има ли някой в Beckenham? Ще се радвам да се  запознаем и срещнем на кафенце smile3525

Здравейте и от нас!Ние живеем в Лондон,Кроудон.Ще се радвам ако има мами в нашата част за разходки.Имаме си момченце на 3,казва се Емил.А сега сме в БГ за изпити,уча право 5 год .
Иначе сме си от ВАрна.

Аз!   bouquet 

Страхотно. Да се организираме тогава и да се видим.   smile3525  Ще се радвам да се видим и запознаем.

# 67
Я каква хубава профилна снимка  Mr. Green

# 68
Я каква хубава профилна снимка  Mr. Green
   С красив модел и добър фотограф така става  Grinning  Hug

И аз чакам подробен репортаж от Нотингам  Simple Smile

# 69
Аве, благодаря за темичката Simple Smile

GI, честита годишнина Simple Smile

nana_cool,  честит ти рожденик Simple Smile

Котка и Калинка, живо и здраво бебче и само радости Simple Smile

Ева_83, леко и безпроблемно раждане Simple Smile

И добре дошли на всички нови момичета Simple Smile

Аз не мога да се добера до лап топа. Ей сега ви изчетох набързо, че пак много съм изпуснала.

Да си ви почерпя виртуално, че моето гардже стана на 2 преди седмица

На нас ни е леко натоварено напоследък. То не бяха ''goodbye'' партита за приятели (който за съжаление напускат ЮК за постоянно), то не бяха рождени дни (на приятели и на малкя). С тортата на малкия сън не спах, че не ми бяха донесли новата печка и на старата изгорих първата торта, 2рата пък от експериментиране я направих един удивителен цвят и реших, че не е за пред хора, че 3та правих. Че и дружките, с хлапета, който си бях поканила и на 2те им правиха операции същата седмица и не можаха да дойдат.

На всичкото и отгоре 2 дни преди рд-то, ми звънят 2ма познати, че ще минели да ни видят и искали да ходят на АСДА, която е на 10 мин от нас, и реших и аз да отида, че да накупя неща за торта, Едвам влезли в магазина и телефона ми звъни - моя мъж. Вдигам аз той крещи в слушалката ''хвърляй всичко и бягай към къщи''. Отстрани се чува малкото пищи, реве ...  #Crazy и аз вземам едни кървища да си представям, едни ужаси (все пак си го знам какъв е ''кротък'') ... ама то в АСДА няма обхват. Хвърлям всичко и бягам навън, звъня - то все същото: мъжо в паника, мъника пищи, не можем да се разберем. Оказа се, че моето диване скачало на нашето легло, залитнало и си ударило главата на перваза на прозореца. Като му се подуло челото и веднага посиняло, моя мъж иначе във всяка друга ситуация може човек да откачи от спокойствието му, като се панирал: той вика, детето като го вижда такъв и то още повече вика ииии .... хубаво, че момичето дето ми го гледа като съм на работа беше вкъщи, че й звъннах и я пратих да ги успокоява. Малко лед и едно киндер шоколадче решиха всичките проблеми на синчето и му разсеяха страховете, А татето като се прибрах, още трепереше и мрънкаше да викаме линейка, но за моя радост, малкото освен цицината и променения цвят на челото си беше абсолютно наред - адекватен и палав Simple Smile ама емоцията ми дойде множко, че сега на 29ти става година от последния ни инцидент и аз като чух мъжо така наплашен, реших, че историята се повтаря  ooooh!

И се занимавам тука с на един приятел проблемите, а то е такава глупава и оплетена история: има договор за година с О2 за дом.тел. и интернет, след 5 месеца му спират услугите без да го предупредят. След като сам звъни няколко пъти и му се казва, че БТ са му ''превзели'' акаунта, БТ твърдят, че нямат нищо общо, дойде и ме помоли за помощ. Звъня аз, те пак към БТ, БТ отричат. Че излезе накрая, че някаква си 3та компания (за която координати не намерихме) се свързала в О2 и им била казала, че моя познат е подписал договор с тях за прехвърляне на услугите му към тях и от О2 им дали данните на човека и му спрели телефон и нет. Ама той с никого не е говорил за прехвърляне, нито е бил уведомяван за такова. От О2 твърдят, че му пратили имейл на адрес, който пък не е негов, но е използвано неговото име, за да се създаде имейл адреса. Та накрая като се разбра, че той не е искал и не е давал разрешение за прехвърляне към друга компания, го накараха да си закрие сегашния акаунт, да си открие нов, да си плати 50 паунда за нов рутер (с уж уговорката, че ще му върнат парите след първото му плащане). Та отваряме вече нов акаунт, на О2 системата излиза, че тел. линията има БТ таг, БТ пак твърдят, че няма такова нещо. Но пък, за да му пуснат нет и телефон на П, на О2 им трябва мак код от уж БТ, че да от-блокират линията и т.н. .... и става 3+ седмици се занимавам с това ми ти нещо ... и накрая нищо. Последно ни казаха, че не е трябвало да си отваря нов акаунт  Joy Та писахме официално оплакване преди седмица и още им чакаме отговора. А аз така и не мога да си обясня как такова нещо може да е законно, както твърдят от О2 (когато компания се била свържела с тях, за да им съобщи, че даден клиент иска прехвърляне, те били длъжни да им дадат данните на клиента ... ама не са ли длъжни първо да се свържат с клиента, че да им потвърди и той, че това става по негово желание и с неговото съгласие???)
Та както и да е - ЛУДНИЦА Simple Smile

Ходих пак като преводач на НИН интервюто на познат  Joy и там лудница. Той е тука от Април и сега работи на строеж през агенция. Един от въпросите на господина в джоб центъра в Оксфорд беше кой му бил плащал на моя познат. И аз се обяснявам: агенцията го праща да работи за дадена фирма, от тази фирма плащат на агенцията, а агенцията плаща на него, ползвайки услугите на пейрол компания. Да, ама не. Този ми вика ''не ме разбрахте'', ''ако вие ми го препоръчате като работни, на мен и на други хора, кой му плаща на него?'', и аз му отговарям, че аз само препоръчва, а той и другите си плащат за услугите на момчето. Ама уви пак не съм го разбрала и се почва отново  ''ако вие ми го препоръчате като работни, на мен и на други хора, кой му плаща на него?''. Този път му отговарям, че в такъв случай те плащат на мен, а аз на момчето, но това не беше правилно  Joy та се отказа накрая да ни пита каквото и да било. На няколко пъти вече ходя като преводач на познати за НИН интервюта и за пръв път ми се пада такъв чуден, дядо китаец, който не само, че говори тихо, но и абсолютно да не можем да се разберем  Joy но поне ни обясни, че ако да речем брат ми като селф-емплойд отиде с нашия познат на НИН интервюто и каже ''искам да го взема да работи с мен'', НИН-а му бил сигурен. Колко е така последното не знам, но така го обясни дядото ... или поне аз така го разбрах  newsm78

У нас е фулл на макс Simple Smile ама иначе ще ми е скука, нали?

Леко начало на новата седмица ви желая   bouquet

# 70
Здравейте, момичета! Аз дойдох в Англия на работа, почивам в неделя и днес излязох навън, то навсякъде си прилича сякаш. Чубрицата страшно много ми липсва, но просто няма как. Детегледачка  съм в едно турско семейство и те не ползват чубрица и тъй...Друго е да си със семейството тук, но няма как, добре, че има скайп и ще се виждаме. Желая ви приятна и лека седмица!    bouquet

# 71
  • Манчестър
Eva

При удар,веднага мястото се маже с обикновено олио.нито цицината става голяма (след час време все едно не я е имало), нитом пък синьото остава. Това една баба ми го каза и съм го пробвала много пъти.

# 72
Eva

При удар,веднага мястото се маже с обикновено олио.нито цицината става голяма (след час време все едно не я е имало), нитом пък синьото остава. Това една баба ми го каза и съм го пробвала много пъти.

Аве, и аз това го знам Simple Smile беше направено, но той му се е подула и посиняла главата секунди след удара и ефекта на олиото не беше така добър - подутината спадна до следващата сутрин, а синината е вече жълтеникава и до ден-два вярвам, че ще се махне напълно Simple Smile

# 73
  • На село (близо до Лондон)
Момичета, мерси за честитките за годишнината ни Hug.

На нас ни е леко натоварено напоследък. ...

У нас е фулл на макс Simple Smile ама иначе ще ми е скука, нали?

Ev:) много преживявания имате, но кои както си го направи.

prikazlivka78, дано намерите квартира. То винаги се прави някакъв компромис, таткото по-дълго да пътува до работа или по-скъпа квартира. Успех!

Аз готвя двамата ми ученика, и го мисля малкия Питър, колко ли ще му е скучно сам в къщи, само с мама. Пък и аз не съм оставала само с едно дете в къщи. Как ли ще е? Grinning Голяма почивка ще падне и за мен newsm78

# 74
Здравейте момичета Simple Smile Някой да знае някой голям хубав кар буут сейл в или около Лондон тоя уикенд, че много ми се е прировило Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт