Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 577
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Някой може ли да ми каже какво означава изразът : Have you been taking over?

Може да значи дори-секс  Wink

Котка, да точно такова усещане имам и аз, че на никой не му се занимава с изкукала майка и домакиня, макар че се старая да не съм много скучна. Whistling

Ами и на двете тогава да ви кажа, че това си е само във вашите глави.
По една или друга причина ви е паднала самооценката и си
проектирате собствените заблуди като поведение и мислене на другите.
Нормално е работещите хора да нямат толкова време за срещи.
Но когато се срещат с вас, то е защото виждат във вас приятна, забавна жена
и им е хубаво да са във вашата компания. За тях е нормално наоколо да има бебе,
а вие да говорите предимно на бебешки тематики.
А може и да не им е интересно, може да ви намират за скучна и досадна в този ви период
и пак да искат да ви виждат, просто защото ви обичат, защото имат мозък да мислят,
че това е вашето ежедневие сега и е нормално да е така.
Възможно е и наистина да има хора, на които сте им скучни и безинтересни.
Тяхно си право. Хора разни.
Но самите вие, не се вкарвайте в такива заблуждения, че генерално сте такива.
Много повече предпочитам да ми говорят за децата.
Като си споделяме за работа, то ще е да се оплачем, колко сме заети, поредната шефска глупост
или накоя интрига.

# 331
Здравейте всички,винаги ви чета с голям интерес.При нас нещата взеха да се успокояват,баткото ходи вече на уроци по английски език и е много доволен ,че с госпожата си говорят само на английски и той се справя чудесно  Simple Smile.Явно това лято прекарано в Англия му подейства доста добре ,и се е надъхал да наляга здраво над езика за да му е малко по лесно догодина като се преместим .Та да ви питам за съвет,не можем да решим как да постъпим дали да изчакаме баткото да свърши училище или да се местим по-рано.Хем искаме по-скоро да стане всичко и да сме заедно,хем пък си мислим да не объркаме нещо ученика.И всяка вечер спорим с баща му по скайпа как ще е по-добре за него.И аз взех да се побърквам дали сега или като свърши училище,не знам как да постъпим,как би било правилно,и най-добре за детето.Та нали всичко заради тях правим,ох не знам и аз  Sad .

# 332
Еййй, Толумбчеее  Hug Ако беше ей сегинка тука при мене, щях да те разцелувам да знаеш  Heart Eyes

Мерси за отговора   bouquet Тя историята е направо комична, нои аз си помислих, че става въпрос за секс. Сяя, няма да пиша как си го превеждам, щото все пак сме във форум за майки, ама сещате се  Whistling

Днес, между другото, направих един тигел рано рано и попаднах в един магазин MONSOON. И направоооо ми потекоха лигите!Мноооо яки неща имаше. Нямам търпение да започна след някой друг месец работа  Mr. Green И повече няма да стъпя в Примарк! Crossing Arms

А, за който не знае дрехите на Ривър Айлънд, Топшоп и Топмен, както и Оейзис, се шият в Кубрат или поне част от тях, разбира се. Купувала съм си няколко палта, панталони, костюми, че и рокли, разкошни, за по 20 - 30 лева.

# 333
И после ще ми се обяснява, че била скучна и безинтересна млада майка..молим  Whistling

stefanova24 ,

която и тема да подхванеш, няма начин въпросът за тръгването на градина и училище,
да не е дискутиран поне 5 пъти. Харесай си една пролетна или есенна, че лятото е по-тихо тук.

prikazlivka78,

ако вие с таткото не може да прецените кое е най-добре за вашето дете,
за нас ще е още по-трудно. За мен лично дилема няма-семейството трябва да е заедно.

# 334
Еййй, Толумбчеее  Hug Ако беше ей сегинка тука при мене, щях да те разцелувам да знаеш  Heart Eyes

Мерси за отговора   bouquet Тя историята е направо комична, нои аз си помислих, че става въпрос за секс. Сяя, няма да пиша как си го превеждам, щото все пак сме във форум за майки, ама сещате се  Whistling

Днес, между другото, направих един тигел рано рано и попаднах в един магазин MONSOON. И направоооо ми потекоха лигите!Мноооо яки неща имаше. Нямам търпение да започна след някой друг месец работа  Mr. Green И повече няма да стъпя в Примарк! Crossing Arms

А, за който не знае дрехите на Ривър Айлънд, Топшоп и Топмен, както и Оейзис, се шият в Кубрат или поне част от тях, разбира се. Купувала съм си няколко палта, панталони, костюми, че и рокли, разкошни, за по 20 - 30 лева.

Хахаха после разправяш че си била скучна Simple Smile явно си поела юздите в твои ръце и си ошашавила твоичкия Simple Smile
Пък тия магазини дори не ги поглеждам ,ако ще без пари да продават Simple Smile

# 335
Поласкана съм, но ще трябва да ви разочаровам, както казах ситуацията е доста комична, а въпросът не е зададен на мен, а на ..мъжа ми  Joy Та така..дотук със секси проекциите на млада майка  hahaha

На мен ми харесват, но тук са много скъпи и ми се виждат странни, иначе в БГ винаги има много хубави неща, като отида. доволна съм и от моделите, а ако нещо не ми е по мярка ми го преправят на място. Досега нямам оплаквания  Grinning

# 336
И аз така мисля, като влеза в Бг магазин Mr. Green обикновено нищо не си харесвам и за последните 12 години не съм си купила нищо от БГ Simple Smile И защо да преправям, като една дреха я има в различна номерация и винаги мога да си намеря моя номер Wink

# 337
И аз така мисля, като влеза в Бг магазин Mr. Green обикновено нищо не си харесвам и за последните 12 години не съм си купила нищо от БГ Simple Smile И защо да преправям, като една дреха я има в различна номерация и винаги мога да си намеря моя номер Wink

Ами, за времето, за което говоря, не живеех тук, а както знаем размерите и номерациите в БГ са малко по - различни. В смисъл, че ако си с по - нестандартно тяло, примерно в ханша си по - широка или пък в раменете, все нещо ти стърчи или виси. И защо да не си купя на прилична цена дреха, която да ми бъде направена на място от професионалистите, които са я ушили, а да ходя да си търся нещо, което я намеря, я не. От тази гледна точка съм го правила.
Тук в Англия не е така. Дори и дрехите за по - пълнички момичета, стоят добре.
Не знам дали се изразих така, че да ме разбереш. Grinning

# 338
  Здравейте, как сте, наслаждавате ли се на дъжда, тука ни удавииии, не е спряло. Паркинга на работа ни е като езеро  Crazy
  Депресираните, стягайте се в кръста, че децата на вас чакат  Crazy И аз не съм много на кеф, но гледам да не се анализирам, че става страшно. Още ми е червена косата от последната драматизация  Laughing
  Иначе съм на диета, за първи път в живота ми, остлабнах с 5 кг, направо хвърчааа...
  Иначе съм се развълнувала, баща ми и сверърите идват другия месец за на Неземна рождения ден, а вчера една приятелка ми каза, че идва за Коледа и НГ, та нямам търпение да е Коледа вечееее. Много се вълнувам  Grinning
   кОмар, пусни един линк къде са тия конкурси за деца, да изтипосам и моята, не че ще спечелим, но за слава  Laughing От градината вчера обеждавали мъж ми колко е неземна щерката, да участвал в конкурси и сега ме тормози  hahaha Любезни жени, еййй  Grinning

# 339
В Бг и аз имах проблем с номерацията на дрехите и все преправях нещо. Откак съм тук не преправям нищо тъй като винаги успявам да си намеря моя размер, макар и да са малко нестандартна Wink
Иначе модите в Бг ме ужасяват , а за обувки да не говорим. В началните години и аз се заглеждах по хай стрийт магазините , но в последствие се ориентирах към малко скъпи, но пазаря главно по намаленията  Mr. Green   

# 340
Ее, аз още не съм се ориентирала  Mr. Green Но ориентирам ли се веднъж... hahaha
Не обичам да ходя безцелно по магазините, особено когато няма да си купувам нищо. просто тази сутрин излязохме да пием кафе с мъжа ми, което си е цял празник Laughing
И в БГ бях така - имах си определени магазини и винаги само от тях си пазарувах.
А относно обувките - аз пък тук за първи път днес видях едни що годе прилични. Обичам шантави обувки, но днес се оглеждах за нещо по ежедневно и за ботушки. Миии, кво да ви кажа, изобщо не ми хареса нищо. Както казах обаче, не съм се ориентирала още  Mr. Green

В БГ обувки си купувам от български фирми. Не знам къде и как ги правят, скъпи са, но са качествени и когато наистина имам нужда от обувки, които смятам да експлоатирам дълго, си купувам от тях. Гледам и за намаления, но то в БГ едни намаления...от 200 на 100лв. Laughing

# 341
Здравейте!

Първо да вдъхна кураж на Черноглав Врабчов кОмар и Котка и Калинка!
Не е съвсем така момичета, наслаждавайте се на хубавите мигове...Има много жени във вашето положение и не сте просто скучни домакини. Ако има начин да се запознаете и с други майки като вас, може би сте ви е по-ведро...  bouquet

Аз от ангажименти не мога да се оплача, преди бях толкова заета, че сега тепърва имам време за свичко което не можах да свърша през последните години...

Предстои ми да правя парти-изненада на роднина и мисля да се представя с няколко български специалитета...Мислите ли, че има шанс да се харесат, или какво ще ме посъветвате да приготвя...   chef Много ми се иска да се представя добре!

Лека вечер!  Heart Eyes

# 342
Не знам как ще прозвучи,но аз задължително бих направила млечна баница.Когато и да направя винаги си облизват  пръстите,Само че не знам дали там имате юфка като в бг

# 343

Зевзекова, според мен можеш да си създадеш проблеми, ако не представиш документи, най-добре накарай личният ти лекар да напише епикриза и предложено лечение и я преведи и представи на училището, а ако се бавите още, я прати с препоръчано. Лично мнение Peace

ОХ, ами като нямаме личен лекар  Rolling Eyes

# 344
По принцип британците не ядат сирене както нас и баницата им идва мазна и солена, така че лично аз не бих си направила труда да правя баница Simple Smile Отделно че те са свикнали да ядат нещо само ако е топло и веднъж изстинала няма и да я погледнат Simple Smile Да не говорим ,че ще има да се чудят дали това е предястия или ястие ...
Аз обикновено правя мусака,сърми или пълнени чушки и всички са доволни Simple Smile ,

Общи условия

Активация на акаунт