Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 536
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Шу, видях те Naughty казвай как си и къде зачезна Simple Smile

Хвана ме Joy

Тук съм. Търча по децата. Днес пак се разправях в тениса на Боян, че пак го сложиха в групата на начинаещите. Викнаха му една кака да го изпита и тя взе че го метна едно ниво над неговото Crazy Но съм доволна. Сега при треньор който аз най много харесвам, защото е строг и наистина децата напредват най- много при него. В неделя беше на турнир по шах, в понеделник на екскурзия до летището. Приятелка имаше РД в неделя а мъж ми вчера. Такива ми ти работи Crazy

Иначе по темата, според мен с много късмет, работа и нерви, нещата биха могли да се наредят. Езика винаги е предимство. За агенциите, си мислих.... да, има много измамници, но ако помогнат за намиране на работа и оправяне на документите..... Знам ли ако намерят работа за година и оправят документите докато са си още в БГ, пък след това по-лесно се изкарва синя карта и търси работа.

nJlaMuTo, Честита дъщеричка!

Голден, корен квадратен и на квадрат го взеха миналата година, но много леко го засегнаха и аз си мислих че тепърва ще има да го учат преди да им пускат тестове Crazy

# 481
  • UK
  Готова съм с червените обувки, чанта и коланче и с little black dress  Whistling
Шу ти докъде стигна с тоалета  Laughing
За това кой каква работа може да си намери не коментирам, всичко е толкова индивидуално. Първата ми работа в Англия беше толкова неквалифицирана, че чак смешна  Laughing сега ми изглежда нереална, но за тогава ми свърши чудна работа - документи и т.н.  Peace
 nJlaMuTo честита рожба, много да ви радва  Simple Smile

# 482
Браво на теб. Тази седмица изпушвам вече, нямам време да си купя едни свестни чорапи за утре..
  Crazy

# 483
Здравейте мили настоящи и бъдещи мами,
Отдавна не съм писала и не съм чела - работата ми изяжда цялото време и вечер едва дочаквам да захапя възглавницата ...

Предполагам че все някой е минавал през проблема смяна на ареата и смяна на училището? Как се кандидатсва по средата на учебната година и как става хватката, ако все още нямаш адрес в района?  Вдигам ръце от нашето училище и ми се иска да се преместим в по-хубав район с повече отлични училища. Още не сме се засилили, но оглеждаме къщи и мислим поне за следващата учебна година да го направим. 
Какъв е смисълът да пращаме децата си на училище след като след това вкъщи провеждам основно обучение, упражнения и след това четем книги и пишем домашни? Да не говорим как много често моите се събличат и после пуловерчето с логото на училището изчезва безследно завинаги?
Ще се радвам, ако има кой да ме светне.

Толумбичка, как си? Аз се зарових в корпоративния свят и изгубих личното си време да чета и следя форума ...загубих следите на хората ...

Има ли мами, които живеят в Loughton, South Woodford?

# 484
  • UK
ами набележи си училища и звънни да провериш имат ли места за съответния клас
ако имат те ще те насочат какво да направиш
при нас сега започнаха две нови деца на мястото на две които се преместиха

пуловерите ги надписвай и помоли да прегледаш нещото,което използват за съхранение на изгубени вещи (при нас са от онези пластмасови кутии)

# 485
Маймунка, благодаря ти.

Какво се случва, ако училището е супер и няма места? Ако все още си на старото място и не си се преместил официално (нямаш прув оф адрес)? И не искаш отново скапано училище?

Всички дрешки са надписани с етикети, знам коша за намерени вещи, но в повечето случаи пуловерът се изпарил. Моите са година 1 и 3, така че го отдавам на това, че вероятно някой предпочита вместо да купи да си вземе чуждо ново пуловерче без да плаща ...

# 486
  • UK
сега тъкмо намерих една жилетка хвърлена на двора и я дадох на майката като дойде  Grinning
и това,което казваш явно се случва за съжаление
ние преди да се върнем в ЮК бяхме харесали друго училище, но като се върнахме все още бяхме номер 41 в уейтинг листа за У2 и се отказахме. Та предполагам можеш да го сложиш на уейтинг лист. Не знам обаче как стои въпроса с адреса. Ако си харесала училище им звънни за най-сигурно.

# 487
Свидничка хич не съм готова Crossing ArmsЧудя се между 3 рокли и един гащеризон ooooh! Накрая ще взема всичко и вие да решавате  Mr. Green

S T A R D U S T  ако си решила да местиш детето, според мен е по добре да е посредата на годината. В сайта на общината би-трябвало да има специална молба за това. Молбите, които са за септември ги гледат края на юни месец. Ако сега подадеш, в момента в който се освободи място ще те викнат. Миналата година февруари местих Боян, в училище което е много желано. освободи се място почти веднага след пускането на молбата, имаше няколко желаещи и ние живеехме най близо. Но без адрес не знам как ще стане. Единствено ако не сте се преместили, но знаете къде точно ще сте би могла да им пишеш, че от еди коя си дата децата ще живеят еди къде си и имат нужда от училище.

# 488
Супер мили сте и страшно много благодаря на всички за отговорите. Едва сега седнах на компа, че тия дни е жестоко циганско лято само за разходки, а вчера и свекито ми беше на визита на високо равнище. Изобщо не мисля и допускам, че тенденциозно искате да ме "откажете", напълно съм наясно, че е адски трудно и съм в голяма чуденка, чета и се ровя, ама повече се оплетох. Нещо тоя сайт Бгхелп ми се вижда малко като тепих за словесни сражения и доказване кой е по-по-най, може и да не съм права...Затова си питам вас-предполагам не всички са с британски половинки, а има и такива, които са заминали, след като са намерили работа, дайте моля жокер за сайтове, въобще малко личен опит как сте процедирали. А относно поста  на адашката Tzvetak-абсолютно точно и вярно е относно call-центровете.

# 489
  • Bristol
nJlaMuTo, честито бебче!   bouquet
Тук не искам да звучи, сякаш омаловажавам знанията ти- напротив, точно заради труда ти досега не си заслужава да започваш от нулата.
Аз съм на принципа, че понякога трябва да направиш голям компромис и наистина да започнеш от нула, за да постигнеш в крайна сметка нещо, което ти се е струвало невъзможно преди това. По този повод flower75, оженете се, мъжът ти като шофьор по-лесно ще намира работа като самонает, а ти с тези езици и благодарение неговия статут ще можеш да си търсиш офис работа. Само с детето не знам как ще се оправите, защото градините тук са скъпи, а доходите обикновено в началото не са високи  Rolling Eyes

Аз съм се приготвила и чакаме с децата половинката днес да се прибере след дълга командировка  Heart Eyes Ще поседи малко при нас и после пак ще поема на някъде. По този повод си тегля отпуска по време на мидтърма, хем с малката да се гледаме, хем да мога да подготвя терена за халоуинското парти   ura Вече търся лесни и интересни тематични рецепти   chef

# 490
  • Лондон
 newsm78 петък след обяд е, 5ти октомври 2012 ... чудя се аз в Нотингам докъде го докараха... Дали ще гледаме снимки, или ще четем полицейски рипорти как е завършило това дългоочаквано парти Heart Eyes

Признавам си, че завиждам, и пожелавам приятно изкарване и ще чакам разкази, все едно съм била там Naughty

# 491
От време на време има разтърсвания тук, вероятно партито върви добре  Mr. Green
И аз се надявам на компроматчета  Mr. Green Sunglasses ама те каквито са потайни, едва ли ще ме огрее  Whistling
Надявам се да си изкарат страхотно имного да се забавляват  Hug Hug Hug

# 492
  Нещо тоя сайт Бгхелп ми се вижда малко като тепих за словесни сражения и доказване кой е по-по-най, може и да не съм права...

Права си , но можеш да получиш и много информация , която няма от къде другаде да получиш Simple Smile въпроса е да не се шашкаш от многознайковците и да вземеш това което ти трябва Simple Smile

# 493
Момичета много ще съм благодарна ако някой в Лондон може да ми предложи DSS Letting Agency.Благодаря ви предварително. Hug

# 494
  • Манчестър
Момичета много ще съм благодарна ако някой в Лондон може да ми предложи DSS Letting Agency.Благодаря ви предварително. Hug

Трудно ще намериш ....хората избягват DSS зависими....

Общи условия

Активация на акаунт