Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 521
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Манчестър
Troy,

Общината в Нотингам със сигурност не предлага тази услуга.
Според сайта на Ню Касъл, от където е К&К, само 6 общини я предлагат.
Права си, не е е безплатна.

Ave, благодаря.

Услугата е National Checking Service и струва около 40 лири. Всяка община я предлага. Препоръчително е да ползва ако има съмнения за документи и т.н,тъй като ако нещо липсва ,недостатъчно просто няма да ги приемат.
Иначе веднъж изпратени,ако нещо липсва ще откажат апликацията и гориш с голяма сума защото връщат само около 60-ина лири.

http://www.nottinghamcity.gov.uk/index.aspx?articleid=13536

Погледни на линка , втората опция.

# 526

Услугата е National Checking Service и струва около 40 лири. Всяка община я предлага. Препоръчително е да ползва ако има съмнения за документи и т.н,тъй като ако нещо липсва ,недостатъчно просто няма да ги приемат.
Иначе веднъж изпратени,ако нещо липсва ще откажат апликацията и гориш с голяма сума защото връщат само около 60-ина лири.

http://www.nottinghamcity.gov.uk/index.aspx?articleid=13536

Погледни на линка , втората опция.

nationality checking service

Списък на всички общини в УК които предлагат услугата:

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/britishcitizenship/applying/ch … servicelocations/

# 527
Виноват.

Съвсем друго съм гледала.
Търпеливи сте, мерси  Blush

# 528
  • Germany
Здравейте, момичета Simple Smile
Пиша с една молба към майките на ученици. Моля, които има време и желание да ми напише накратко какво учат и какви умения трябва да имат учениците във 2ри клас при вас. Живеем в Полша и големият ми син ходи в английско училище. Започна миналата година, де факто от 2рия срок на 1ви клас. Върнахме го с 1 год. назад и не върви с набора си, защото преценихме, че ще му е много трудно, при положение, че не знаеше грам английски. Към днешна дата се справя доста добре с комуникацията, но има доста проблеми с писането и четенето. В края на миналата година ни казаха, че се справя добре, а за момента е още рано за оценки. Иска ми се да си сверя часовника, като си давам сметка, че много зависи и от конкретната система на обучение.
Предварително благодаря на отзовалите се! Simple Smile

# 529
Момичета има ли кисело зеле в УК? Искам да си направя джолан с кисело зеле и ако няма кисело зеле не знам с какво друго върви?

# 530
Има, във турските магазини, в българските даже и в Асда на фирмата Мелис.

# 531
Шу, как да го търся-имам в предвид, в буркани ли, в найлони ли, в какво. За да се ориентирам., И как е на английски? А относно турските магазини как да ги намеря-във всеки град ли ги има?

# 532
Турски магазини май има във всички големи градове. В Асда е в секцията с чуждестранни храни. В буркани е. Ти къде беше?

# 533
В турските магазини има цели зелки в найлонови торби или зелеви листа в буркани ,които са за сърми.
В полските магазини има кисело зеле в буркани, но е нарязано много ситно и е малко по различно от това на което сме свикнали, но иначе пак става с него.

# 534
В King's Lynn сме.

# 535
  • Нотингам/Пловдив
Кисело зеле съм виждала и в Теско,имаше в найлонови пакети и в буркани също,на щанда с полските храни.

# 536
Здравейте момичета! 
Иска ми се да идем някъде този уикенд за една вечер с половинката.
Някой може ли да помогне с идеи? Ако сте били на някое интересно и хубаво местенце, моля да споделите. Ние сме в Surrey.   bouquet
Също така, ако има мами в съседство ще се радвам да се запознаем!  Peace
Хубава вечер!

# 537
Вече се прибрахме и ние. От училището на Анджи нищо не казаха, нито за глоба, нито за съд  Thinking Явно ще се забавят с мерките или пък ако сме късметлии може да 'забравят'  Mr. Green
Много ми е странно да скоча от сандали в ботуши, голям студ тук. Май не е много здравословно човек да се заседи в БГ-то  Laughing

Толумбе, радвам се, че си изкарала гот на партито  Hug

За киселото зеле, бая е соленичко в турските, така, че препоръчвам изкисване. А това полското е  Sick

# 538
Здравейте момичета! 
Иска ми се да идем някъде този уикенд за една вечер с половинката.
Някой може ли да помогне с идеи? Ако сте били на някое интересно и хубаво местенце, моля да споделите. Ние сме в Surrey.   bouquet
Също така, ако има мами в съседство ще се радвам да се запознаем!  Peace
Хубава вечер!

Тва Съри ми се струва доста обширно понятие Simple Smile

# 539
Вече се прибрахме и ние. От училището на Анджи нищо не казаха, нито за глоба, нито за съд  Thinking Явно ще се забавят с мерките или пък ако сме късметлии може да 'забравят'  Mr. Green
Много ми е странно да скоча от сандали в ботуши, голям студ тук. Май не е много здравословно човек да се заседи в БГ-то  Laughing

Толумбе, радвам се, че си изкарала гот на партито  Hug

За киселото зеле, бая е соленичко в турските, така, че препоръчвам изкисване. А това полското е  Sick

Аз не не го изкисвам, а добавям нарязани 2 зелки пресно зеле и става супер.

Общи условия

Активация на акаунт