Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 5

• 39 416
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Sunshine state
Pupitka , мерси Grinning
Въпросът ми беше, за да знам дали да се оглеждам за дюнерджийница или по-скоро ресторант Wink При следващото ми нежелание да готвя задължително ще го преслушам!
Моля. Party Аз напоследък нямам почти никакво време,понеже по цял ден съм на работа и свършвам към 18ч.,та често ми се случва да "готвя" така.. Embarassed  Sunglasses

# 256
Здравейте ,вчера бяхме в Фемили ,но не останахме доволни от 10 даваме 5  Rolling EyesАми просто споделих мнение .

# 257
  • о`майна лунна нощ е
Моля те, сподели какво не ти хареса. Имаше оплаквания от чалгията, студени картофи/цаца, забавени поръчки.

# 258
Видях,че са пуснали хапване във Finno,ходили сме с ваучер,пак от Грабо,изобщо не останахме доволни.Пиците бяха като подметки,все едно от предния ден.

# 259
  • София
Видях,че са пуснали хапване във Finno,ходили сме с ваучер,пак от Грабо,изобщо не останахме доволни.Пиците бяха като подметки,все едно от предния ден.

Пиците им са средна хубост - понякога стават, понякога - не. Но сме поръчвали допълнително ястия и винаги са били вкусни. С уточнението, че сме ходили с първите пуснати ваучери, т.е. отдавна. Това пиле ми изглежда апетитно и ако не беше с вино, сигурно щях да пробвам.

# 260
Моля те, сподели какво не ти хареса. Имаше оплаквания от чалгията, студени картофи/цаца, забавени поръчки.
Ами воденичките бяха сурови та ги върнахме за до изпичане   chef
Салатата ,краставиците бяха меки  Crossing Arms
Картофките пък бяха по изпържени ,но се ядваха  Thinking

# 261

Пиците им са средна хубост - понякога стават, понякога - не. Но сме поръчвали допълнително ястия и винаги са били вкусни. С уточнението, че сме ходили с първите пуснати ваучери, т.е. отдавна. Това пиле ми изглежда апетитно и ако не беше с вино, сигурно щях да пробвам.
Ние също ходихме отдавна.Бяхме с приятели,нашите пици (с ваучер) бяха ужасни,на останалите бяха хубави.Просто явно за ваучерите не се стараят толкова.

# 262
Моята приятелка е била в салон Диамант за подстригването за 5лв и не е останала въобще доволна. Измили и косата с вряла, после със студена вода, грубо дърпане на косата, цъфтежа въобще не е обран, след това и е излезнал много пърхот и сърбеж. Никога няма да посетя този салон!

А, и аз ходих там да ми правят косата тази сзбота, понеже бяхме на сватба! Хмм, странно! Кое момиче те прави? Rolling Eyes

# 263
  • в сърцата на децата <3
Моята приятелка е била в салон Диамант за подстригването за 5лв и не е останала въобще доволна. Измили и косата с вряла, после със студена вода, грубо дърпане на косата, цъфтежа въобще не е обран, след това и е излезнал много пърхот и сърбеж. Никога няма да посетя този салон!

А, и аз ходих там да ми правят косата тази сзбота, понеже бяхме на сватба! Хмм, странно! Кое момиче те прави? Rolling Eyes
За Чефи става въпрос. Но аз бях доволна.

Да се похваля от салон Queen - МНОГО СЪМ ДОВОЛНА!!! Вчера по никое време в три и нещо мъжа се обади, че трябва да ходим на вечеря с шефовете му и то след няма и 3 часа! Звъннах в салона, момичето ме предупреди, че ще ме вземе, щом ми е спешно, но няма да може да ми обърне много внимание и ще трябва да е бърза. Съгласих се да ме вмести между два часа. Въпреки, че имаше много работа успя да ми измие косата, сложи ми маската, подстрига ме страхотно и ми направи лека прическа. Всичко това за около 35 минути като не съм се чувствала претупана, изпипа си всички подробности. Давам 10/10 и дори в бързината съм цъкнала два ваучера, та ще имам още един да посетя салона пак (надявам се не толкова инфарктно бързо). Препоръчвам с всички крайници салона, момичето не разбрах как се казва - русичка, по-младата от двете.

# 264
  • Пловдив
Казва се Нели, само тя се занимава с ваучерите  Grinning

# 265
Здравейте,
мнения за тази оферта за shellac
 http://rio.bg/oferta/582/manikyur-klasicheski-s-10-dekoratsii-za … amp;isPublic=true

# 266
За подстригване кой от салоните бихте препоръчали: Леда, Мона Лиза, Queen, Esthetique ?

# 267
  • о`майна лунна нощ е
От мен - Куин, при Нели /русичката/.

# 268
  • в сърцата на децата <3
И аз бих препоръчала Куийн Peace

# 269
  • Пловдив
И аз бих препоръчала Куийн Peace

И от мен още един глас за Куин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт