Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 5

• 39 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Ваучери за Верди бях взела 3 - и трите вече са оползотворени в пицарията в Тракия. Стойността на поръчаните пици надвишаваше 16 лева, но не сме доплащали нищо Peace

# 661
  • Пловдив
Имам един тъп въпрос (признавам си не съм изчела цялата тема  Embarassed) харесах си оферта за масаж, но пише след предварително записване, това означава ли, че първо трябва да се запиша и след това да купя ваучера или мога да го купя и после да звънна за час? Щях да се обадя на тел. им, но офертата изтича след 2 часа  Rolling Eyes

За това става въпрос: http://ofertite.bg/minuti-klasicheski-masaj-na-grab-0rrhg

# 662
  • Sunshine state
Имам един тъп въпрос (признавам си не съм изчела цялата тема  Embarassed) харесах си оферта за масаж, но пише след предварително записване, това означава ли, че първо трябва да се запиша и след това да купя ваучера или мога да го купя и после да звънна за час? Щях да се обадя на тел. им, но офертата изтича след 2 часа  Rolling Eyes

За това става въпрос: http://ofertite.bg/minuti-klasicheski-masaj-na-grab-0rrhg
Закупуваш ваучера и си записваш час в удобно за теб време. Peace

# 663
  • Пловдив
Благодаря!

# 664
Да споделя за http://grabo.bg/shokoladova-torta-ot-14-parcheta-s-bial-ili-kafiav-shokolad-0nfgf. Тортата уж трябваше да бъде с бял шоколадов крем, освен сметана и то в изобилие шоколадов крем не видях. За надпис Честит рожден ден ми взеха допълнително 1лв.,който беше написан с краката Ч.Р.Д. ooooh!,дете по-добре би го написало.Не бих си купила никога торта от въпросната сладкарница! Naughty

# 665
  • Пловдив
Е, ние пък току що си хапнахме от същата сладкарница шоколадовата торта - лека, прясна, пухкава, хареса ни много. Верно, кремът не беше точно шоколадов, а сметана с какао, но като цяло беше приятна тортата. Предният път, когато имаха ваучери, бях поръчала Гараш, която помолих да надпишат, но отгоре да не слагат украса и я украсих сама. Пари не са ми искали допълнително. Гараш ми хареса повече, но и днешната не беше никак лоша.
За сравнение миналата седмица брат ми беше купил торта от някаква сладкарница до Военна болница, която била много популярна, но аз не я знаех. Ами не успяхме да я изядем, толкова беше тежка и невкусна, че днес хвърлих повече от половината торта, това при положение, че аз съм шоколадохолик и основно се прехранвам със сладкиши и това торта да ми се задържи повече от два дни в хладилника не ми се беше случвало Rolling Eyes
Като цяло тортите на сладкарница Белл за цената си с ваучер са супер   Peace

# 666
  • Пловдив
Снощи ползвахме ваучерът в Златна круша - Рилон център и сме доволни. Оценка 10.

# 667
  • на село
http://grabo.bg/fotoepilatziia-na-podmishnitzi-za-maje-i-jeni-0hthww
не намерих отзиви за този салон и конкретно за фотоепилацията Tired
Ще съм благодарна,ако някой се включи.

# 668
  • Пловдив
Някой да е ползвал или чул мнение за тур.агенция Дрийм Тур Rolling Eyes Сега имат екскурзия до Истанбул в Грабо.

# 669
  • Cyprus, Пловдив
Какво ще кажете за тази пица?  Rolling Eyes

# 670
  • Пловдив
Някой ходил ли е в този хотел? Интересува ме главно дали е топла водата - в сайта им пише 31 градуса, но дали не е студено??? http://grabo.bg/pochivka-v-podnojieto-na-pirin-planina-noshtuvka … eski-masaj-02gthg

# 671
Някой ходил ли е в този хотел? Интересува ме главно дали е топла водата - в сайта им пише 31 градуса, но дали не е студено??? http://grabo.bg/pochivka-v-podnojieto-na-pirin-planina-noshtuvka … eski-masaj-02gthg

За Банско има много по-добри оферти от тази, например във Флоримонт има нощувка със закуска и вечеря за 41лв, днес гледах в сайта на Визит. Там сме били два пъти през 2011 и бяхме много доволни от храната и стаята, в басейна обаче не сме влизали. 55лв много ми се виждат за този хотел, ако ви се дават още пари отидете в Кемпински Гранд Арена там е разкошно, бяхме лятото обаче.

# 672
  • Пловдив
Някой може ли да даде отзиви за масажите в  Оздравително възстановителен център? Интересува ме как е и като обстановка.
Със същото питане и за Ализа бюти - искам мнение конкретно за масажиста/ката. Ходила съм няколко пъти и впечатленията ми са на двете крайности, в зависимост от услугите, които съм ползвала, затова и не бих рискувала за масаж без препоръка.

# 673
  • Sunshine state
За масажистката не знам,но аз днес с големи разправии успях да си запиша час по тази оферта за маникюр.Вчера се обадих и исках да запиша час за понеделник следобед,но се оказа,че имали само за 11.30ч. и понеже сме 2 жени-аз и една моя колежка,не бях сигурна дали на нея ще й бъде удобно и казах,че ще звънна днес,за да я попитам.Днес се обадих повторно за да потвърдя,но отсреща жената ми заяви,че нямали свободен час-имало само 1 за 28-ми в 12ч.Обясних,че изобщо не ми е удобно,понеже работим по това време и тя най-спокойно си каза,че съжалявала,но имали и други процедури все пак.Аз й обясних,че другите процедури не ме интересуват,но аз от ваучерите си няма да се откажа и я попитах колко по-рано човек трябва да си запази час-1,2 meseca?С най-спокойния си тон й казах,че би следвало да са предвидили ваучерите-все пак са само 34бр,не е като да са 300.Припомних й също,че отново са пуснали същата оферта,която важи до 18 Март.Тя беше учудена и ме попита в кой сайт била.Предложих й чисто и просто да ми запише час след датата на ваучера,защото така или иначе другата им оферта е със срок до 18 Март,а няма разлика.Склони,наричайки го компромис и това беше.Поиска номерата на ваучерите и записа часовете за 1 Март от 10.30ч и 11ч.
Не ме учудва тази обърквация-самите служители не знаят къде какви оферти им вървят.Дано остана доволна от маникюра.3.90 не са много пари,но все пак...  Rolling Eyes

# 674
  • Пловдив
Не съм имала проблем с резервациите. Копирам поста ми за "маникюра" отпреди няколко месеца:
Аз връщам информация за маникюра в Ализа Бюти - 0/10!
Маникюристката е една малка девойка, която според мен едва ли се е репетирала на други нокти, освен на собствените си. Кожичките ми бяха изрязани проформа, ВСИЧКИ нокти бяха криви и различно оформени, лакът беше страричък и в неуверените и ръце засъхваше бързо, от което резултатът беше  newsm11  .  Декорациите, които настоя да ми направи на два нокъта, бяха кичозни, разкривени и в цветове, които се биеха с основата.

Надявам се да са я сменили, в противен случай ще съжаляваш не за парите, а за загубеното време

Общи условия

Активация на акаунт