Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 5

• 38 543
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Записвам се, и отивам да преглеждам изгодните сделки.

# 31
Взехме си ваучери за тази оферта-избрахме варианта фрапе + плодова мелба.Ще идем в петък или събота.Някой знае ли къде се намира точно заведението и изобщо посещавал ли го е?  Thinking
И аз си взех  PeaceНо и на мен ми е интересно къде се намира  Rolling Eyes

# 32
Според картата е в уличката,вдясно от Синдикалния дом-навремето там беше коктейл-бар,после беше магазин,после беше тайландски ресторант/много го уважавахме нашето семейство/.......абе,какво ли не беше.....Надявам се сега да е хубава сладкарница...И ще чакам ако някой го пробва да каже да взимаме ли ваучери. Wink

# 33
  • Sunshine state
Според картата е в уличката,вдясно от Синдикалния дом-навремето там беше коктейл-бар,после беше магазин,после беше тайландски ресторант/много го уважавахме нашето семейство/.......абе,какво ли не беше.....Надявам се сега да е хубава сладкарница...И ще чакам ако някой го пробва да каже да взимаме ли ваучери. Wink
Благодаря ти за ориентировката.Гледахме я картата,но не можахме да разберем и за това попитах.Сега се сетих къде е като каза тайландски ресторант.Ще дам отзиви утре.   bouquet

# 34
  • Sunshine state
Давам отзиви-заведението е чисто и приятно,персоналът е изключително любезен.Днес ходихме към 15:30ч. и получихме като комплимент кафе,което беше страхотно еспресо,а не пличканак.Мелбата е хубава,но не особено голяма-празнините между 4-те малки топки сладолед бяха запълнени с доста сметана.Сладоледът не е върха.Фрапето си е фрапе и беше хубаво.Тортите им са вкусни,но парчетата са меко казано малки.Фрешът е пресен. 8 от 10.  Peace Без ваучер не бих си поръчала мелба или торта на реална цена. Wink

# 35
  • в сърцата на децата <3
Запис   bouquet
В Леда ходих за поставяне на гел - внимателно е момичето и работи що годе добре, но моите нокти  явно са мазни и не издържа повече от 1 седмица.

Ама изобщо не ти е проблема в ноктите! Ходихме преди няколко месеца с колежка там на гел (Леда на Мария Луиза, нали?) и на двете ни се отлепи супер бързо! Аз слагах за първи път, но колежката отиде на поддръжка. Моя до вечерта беше с балончета въздух, на колежката изкара с 1 ден повече. Държа да подчертая, че работата ми е свързана с пипане само на документи от по максимум 4 страници и падането на гела не е от експлоатация. Свалих си го сама, страх ме беше да отида пак при тази "особа". Иначе да, внимателна е, но каква файда... Обикновен лак ми стои на ноктите по седмица без никакъв проблем.

# 36
Записвам се да ви следя!

# 37
Някой използвал ли си е ваучера за фотокнига от FUJIFILM в мол Пловдив?
Аз се каня да отида тези дни.В офертата не пише с твърди или с меки корици е фотокнигата.Дали ги правят добре-моля някой ако има отзиви да сподели.
Коментираше се и някаква оферта за медицински педикюр.Аз ходя при една жена,не с ваучер,а на редовна цена.Имам проблем с нокътя на единия пръст и като ми се забие ходя при нея.Завършила е курс за мед.педикюр-сертификата е сложен на стената в салона.Доста хора с проблемни нокти пратих при нея след като я пробвах аз.Ако е много сериозен проблема си е доста опасно някой който не разбира да ти прави педикюра.Не се доверявайте за такива неща на случайни хора.

# 38
  • до най-прекрасния мъж
Някой използвал ли си е ваучера за фотокнига от FUJIFILM в мол Пловдив?
Аз се каня да отида тези дни.В офертата не пише с твърди или с меки корици е фотокнигата.Дали ги правят добре-моля някой ако има отзиви да сподели.
Коментираше се и някаква оферта за медицински педикюр.Аз ходя при една жена,не с ваучер,а на редовна цена.Имам проблем с нокътя на единия пръст и като ми се забие ходя при нея.Завършила е курс за мед.педикюр-сертификата е сложен на стената в салона.Доста хора с проблемни нокти пратих при нея след като я пробвах аз.Ако е много сериозен проблема си е доста опасно някой който не разбира да ти прави педикюра.Не се доверявайте за такива неща на случайни хора.
За медицинския педикюр напълно подкрепям!
Като дете имах проблеми с палците на двата крака - нокътя ми се забиваше в месото и се възпаляваше. Минахме през какви ли не диагнози, операция за изваждане на част от нокътя и все същото. Спаси ме една жена от салона за красота в бившия Дом на модата и красотата /преди пешеходния мост/. Не знам как да й се отблагодаря на тази жена - за едно лято ми оправи крачетата и повече никога не съм имала проблеми с ноктите. Не знам как се казва, било е преди 15 години, но беше около 50-те и помня, че кабинетът й беше в левия коридор срещу чакалнята вляво.

# 39
  • Пловдив
Запис   bouquet
В Леда ходих за поставяне на гел - внимателно е момичето и работи що годе добре, но моите нокти  явно са мазни и не издържа повече от 1 седмица.

Ама изобщо не ти е проблема в ноктите! Ходихме преди няколко месеца с колежка там на гел (Леда на Мария Луиза, нали?) и на двете ни се отлепи супер бързо! Аз слагах за първи път, но колежката отиде на поддръжка. Моя до вечерта беше с балончета въздух, на колежката изкара с 1 ден повече. Държа да подчертая, че работата ми е свързана с пипане само на документи от по максимум 4 страници и падането на гела не е от експлоатация. Свалих си го сама, страх ме беше да отида пак при тази "особа". Иначе да, внимателна е, но каква файда... Обикновен лак ми стои на ноктите по седмица без никакъв проблем.
затова сега сама си го "поддържам", докато израстне или не го изчопля накрая  Mr. Green
На първото поставяне издържа повече, след поддръжката се люпи по бързо, тя не почисти и отстрани добре стария гел....   Whistling

# 40
  • Пловдив
Хапване в р-нт Водолей...

http://www.promoland.bg/?showoffer=yes&AffID=1020&id=192

# 41
Използвахме си ваучера за пици от Кошиям,бяха много хубави.

Мами,имам въпрос към вас. Знаете ли от какво печелят агрегаторите от рода на vsichkioferti.bg? Нямат банери,никъде нищо не пише за тях, та ми стана интересно... Embarassed

# 42
  • о`майна лунна нощ е
Утре е денят на истината за сушито ми от Суши бара. От сега се облизвам.

# 43
  • София
Използвахме си ваучера за пици от Кошиям,бяха много хубави.

Мами,имам въпрос към вас. Знаете ли от какво печелят агрегаторите от рода на vsichkioferti.bg? Нямат банери,никъде нищо не пише за тях, та ми стана интересно... Embarassed

Процент от всяка сделка, минала през техен линк  Wink.

# 44
  • гр. Пловдив
Да дам отзиви - http://namaleno.bg/team.php?id=848 -  МЕДИЦИНСКИ ПЕДИКЮР ОТ САЛОНА ЛЕДА
Доволна съм. Петите ми бяха загрубели от носенето на чехли и ходенето боса цяло лято. Изчисти ми ги много добре жената.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт