Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 5

• 38 549
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Cyprus, Пловдив
Уф, изгубих ви дирите и се чудя, защо никой не пише  ooooh! Laughing

# 46
http://grupo.bg/varna-oferta-edno-nivo-onlajn-kurs-anglijski-ezi … -dostyp-samo-3067

Някой да има мнение за този езиков център?

# 47
  • Пловдив
А някой с отзиви от това студио http://grupo.bg/plovdiv-oferta-vyzstanovqvashta-terapiq-kosa-mom … kalnata-cena-3104

# 48
  • о`майна лунна нощ е
Аз ще дам отзив за сушито от Суши бара на Гладстон.
Хмх ..... хареса ни, определено. Добро като количество, беше си комплектовано с уасабито, соса и клечките и сега сме в очакване на следващата им оферта.
Това, което не ми допадна е самото "заведение". Първо, че е малко - само две масички имаше, второто и по-важно според мен - ужасно миришеше на манджа вътре.
С две думи - перфектно е да си вземете сета за вкъщи, но за консумация на място, няма начин да ме примамят.

Оценката ми за офертата е 10/10, заради доброто отношение и вкусната храна.

# 49
Днес ме надъхаха за спортуване и към края на месеца смятам да се почва поне 1 месец интензивно трениране,че от много почивки лятото....  Blush Офертата е за месечна карта без ограничения в посещенията.
Ако ми хареса там и моите хора не се откажат ще съм редовна поне до края на годината.Иначе тия дисциплини сефте ги чувам • Боксерайзинг;
• YOGALATES;  Grinning

# 50
  • Пловдив
Аз ще дам отзив за сушито от Суши бара на Гладстон.
Хмх ..... хареса ни, определено. Добро като количество, беше си комплектовано с уасабито, соса и клечките и сега сме в очакване на следващата им оферта.
Това, което не ми допадна е самото "заведение". Първо, че е малко - само две масички имаше, второто и по-важно според мен - ужасно миришеше на манджа вътре.
С две думи - перфектно е да си вземете сета за вкъщи, но за консумация на място, няма начин да ме примамят.

Оценката ми за офертата е 10/10, заради доброто отношение и вкусната храна.

Съгласна съм, че сушито им е стрхотно, но само исках да те поправя, че  е Sushi Shop, а не Sushi бар или Суши ресторант.. така че и не съм имала кой знае какви очаквания за заведение.. то си е точно "магазинче", от което следва да си вземеш суши за вкъщи Simple Smile

# 51
  • Пловдив

Не знам салона в Смирненски как е, но този на центъра НЕ препоръчвам!!! Нито отношението е ок, нито пък фризьорката може да се похвали със завидни умения. Ползвах 3 услуги там - подстригване, боядисване и сешоар - от никое не съм доволна! освен това цената с ваучер ми излезна същата или да не кажа по-висока отколкото при други, доста по-добри фризьори. Не знам защо сглупих да си взема ваучер, но определено не бих причинила повече ваучер-експерименти на косата си.  Sick

# 52
  • о`майна лунна нощ е
Приемам забележката и се поправям - Sushi Shop  Peace Наистина не бях обърнала внимание, че го изписвам ужасно грешно като име.

# 53
  • Sunshine state

Не знам салона в Смирненски как е, но този на центъра НЕ препоръчвам!!! Нито отношението е ок, нито пък фризьорката може да се похвали със завидни умения. Ползвах 3 услуги там - подстригване, боядисване и сешоар - от никое не съм доволна! освен това цената с ваучер ми излезна същата или да не кажа по-висока отколкото при други, доста по-добри фризьори. Не знам защо сглупих да си взема ваучер, но определено не бих причинила повече ваучер-експерименти на косата си.  Sick
Благодаря за отзива,понеже точно в техни оферти се бях загледала.Напускали са няколко и се чудех дали да не си взема,но сега..  Naughty   bouquet

# 54
Днес ме надъхаха за спортуване и към края на месеца смятам да се почва поне 1 месец интензивно трениране,че от много почивки лятото....  Blush Офертата е за месечна карта без ограничения в посещенията.
Ако ми хареса там и моите хора не се откажат ще съм редовна поне до края на годината.Иначе тия дисциплини сефте ги чувам • Боксерайзинг;
• YOGALATES;  Grinning
Успех със спортуването:) щом сте много хора няма как да не е забавно свалянето на килограмите.

# 55

Не знам салона в Смирненски как е, но този на центъра НЕ препоръчвам!!! Нито отношението е ок, нито пък фризьорката може да се похвали със завидни умения. Ползвах 3 услуги там-подстригване, боядисване и сешоар - от никое не съм доволна! освен това цената с ваучер ми излезна същата или да не кажа по-висока отколкото при други, доста по-добри фризьори. Не знам защо сглупих да си взема ваучер, но определено не бих причинила повече ваучер-експерименти на косата си.  Sick
Благодаря за отзива,понеже точно в техни оферти се бях загледала.Напускали са няколко и се чудех дали да не си взема,но сега..  Naughty   bouquet

Същото се отнася и за козметичката им.

# 56
Аз да похваля пиците на Фенси,с 66% отстъпка си хапнахме доста добре!И също да се оплача от персонала на Мона Лиза в Смирненски,дамата на касата-Е няма такова грубо отношение,бях взела ваучери за солариум,принудих се да взимам и сестра ми с мен,за да ги приключим по-бързо(солариума също не струва)За плитки фризьорката им също не става,а и цената си им е такава и без ваучер!

# 57
  • Балчик
Аз да похваля пиците на Фенси,с 66% отстъпка си хапнахме доста добре!И също да се оплача от персонала на Мона Лиза в Смирненски,дамата на касата-Е няма такова грубо отношение,бях взела ваучери за солариум,принудих се да взимам и сестра ми с мен,за да ги приключим по-бързо(солариума също не струва)За плитки фризьорката им също не става,а и цената си им е такава и без ваучер!
И от мен един положителен глас за Фенси , много пpиятно бях изненадана от заведението , за пъpви път го посетих и със сигуpност пак ще повтоpя. Peace

# 58
  • в сърцата на децата <3
Момичета някакви отзиви за тази оферта http://grabo.bg/nova-pricheska-s-ili-bez-podstrigvane-plius-mask … i-seshoar-0wkubh5   newsm78  Само един ли е фризьорския салон в Рилон центъра? Май имам спомени, че някой не беше доволен от тях?

# 59
  • Пловдив
Има оферта за паста в Буено на страниците на RIO.bg.Май отзивите бяха добри Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт