Бебеправене- тема 12 - за повече хубави новини

• 27 056
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от мен как сте момичета? Странно е как може 2 седмици по-рано да ти покаже + тест  newsm78 вторник е моя ден  Praynig

# 241
Росалинда, стискам палци мила! Някакви предчувствия?! Моят ден е утре, но ... мисля, че и този месец няма да се е получило, ще видим. Доста силно днес ме наболява около десния яйчник, но странно е, че не е много отдолу и аз точно не мога да разбера яйчника ли е ..  или нещо друго  newsm78 Днес като за почивен ден и аз доста си почивам, че чак се олежахме Simple Smile от мързелуване и от нямане какво да правим. Вече с нетърпение очаквам другата седмица, за да се приберем вкъщи (стига с това море). Simple Smile

# 242
Здравейте, момичета.   bouquetЕто ме и мен след почти месец и половина отсъствие! Върнахме се от България в неделя, починахме си малко, бяхме на море за една седмица. Още съм небременна , лелката дойде на 27 август, три месеца неуспешни, ако не стане тоя или другия месец ще отложим за няколко месеца! Ходих на профилактичен преглед на гиниколог, всичко е наред, гледа ми и яйчниците,правих си и цитонамазка, резултатите са супер, но явно не улучваме момента. Докторката ми предписа огестан , пия го вече повече от 2 седмици. Това е от мен за сега, изпуснала съм много теми, сега ще почна да ги чета, има ли още нови бременелки, а как са Биби и Кофеинчето?
Извинете ме за дългия пост! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 16:17 от daniela_emil

# 243
На мен  миналият месец ми беше на 16ти, сега НЕ чакам около 10-12 някъде (ако пак е по-кратък както последните 2 месеца). Обикновено гърди ме болят по различно време в месеца, а корем само леко като тежест в деня преди и като дойде. Сега обаче, от няколко дни, чувствам от време на време тежест в корема, боцвания, я в десен яйчник, я в средата на корема под пъпа, централно, я по-долу...За пръв път е така...Дали не е знак за нещо ( да се придвижва някой малчо...) Не се навивам много, за да не се разочаровам, но си се надявам  Rolling Eyes
Баткото само ходи и ми гали корема, и настоява за бебе Simple Smile

# 244
На мен  миналият месец ми беше на 16ти, сега НЕ чакам около 10-12 някъде (ако пак е по-кратък както последните 2 месеца). Обикновено гърди ме болят по различно време в месеца, а корем само леко като тежест в деня преди и като дойде. Сега обаче, от няколко дни, чувствам от време на време тежест в корема, боцвания, я в десен яйчник, я в средата на корема под пъпа, централно, я по-долу...За пръв път е така...Дали не е знак за нещо ( да се придвижва някой малчо...) Не се навивам много, за да не се разочаровам, но си се надявам  Rolling Eyes
Баткото само ходи и ми гали корема, и настоява за бебе Simple Smile

Дано да е бебе!  Hug

Ама какво става, никой не влиза в темата, къде са всички?  newsm78

# 245
  • Лондон/Пловдив
Да се запиша и тук , бях я забравила тази тема  писах в първите няколко само ама се връщам отново при вас .

# 246
Добро утро !  kaffeetrmker_2 morning kaffeetrmker_2 Ами Дани хората явно почиват тези дни и са офейкали на някъде ... Блазе им  Sunglasses Laughing Аз чакам една приятелка да си побъбрим на по кафе . Иначе нищо ново при мен , боките ниско долу си продълват без промяна ....
Хубав и слънчев ден   bouquet

# 247
Здравейте и от мен, момичета!  Hug

Явно наистина повечето от нас са хванали пътя  Mr. Green (в добрия смисъл на думата!)

Аз ще пътувам утре, ще бъда сватбарка  Grinning

Иначе на мен още не ми е дошло, ПМС ту идват, ту отшумяват, 2 дни имах зацапване, от вчера преди обед нямам нищо, тази сутрин се чудех дали да не си направя тестче, ама нямаше наблизо аптека и не ми се разхождаше... Може следобеда като изляза да купя... гледам да не се вълнувам много, защото и друг път ми се е случвало да ме мъчи сумати дни докато тръгне... Принципно този месец го бях отписала, но знае ли човек...

daniela_emil, tsvetunka, добре дошли отново в темичката и дано не се застоявате за дълго  Hug Успех!   bouquet

toito, стискам палци днес да ни зарадваш!!!  bouquet

# 248
  • София
Здравейте и от мен, момичета!  Hug

Иначе на мен още не ми е дошло, ПМС ту идват, ту отшумяват, 2 дни имах зацапване, от вчера преди обед нямам нищо, тази сутрин се чудех дали да не си направя тестче, ама нямаше наблизо аптека и не ми се разхождаше... Може следобеда като изляза да купя... гледам да не се вълнувам много, защото и друг път ми се е случвало да ме мъчи сумати дни докато тръгне... Принципно този месец го бях отписала, но знае ли човек...

Стискам палци! И аз имах зацапване точно в деня когато трябваше да ми дойде, попринцип винаги ми почва с кафеникаво,  но така и не ми дойде.

Хайде момичета почвайте са валежа от  EFP EFP EFP EFP EFP  Hug

# 249
Здравейте момичета! Как сте? С риск да ви разочаровам, но и този месец не е наш Sad дойде ми с пълна сила, и на всичкото отгоре така ми се гади и повръщам, че не е истина. Май наистина ще спра да гледам, каквото и да е ... и да измервам каквато и да е О. Лошото е, че продължавам с Утрогестан-а, а за целта е хубаво да следя О. Направо вече ми писна тотално. Не знам по лекари ли да тръгваме, по какви .. просто не знам. Или да изчакаме до края на годината ... започвам наистина да се притеснявам.
А вие как сте? Дано някоя след мен зарадва обстановката .. за жалост аз не успях! НИЩО!ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА Я КАРАМ БЕЗ ОТЧАЯНИЕ Wink

# 250
  • София
Здравейте момичета! Как сте? С риск да ви разочаровам, но и този месец не е наш Sad дойде ми с пълна сила, и на всичкото отгоре така ми се гади и повръщам, че не е истина. Май наистина ще спра да гледам, каквото и да е ... и да измервам каквато и да е О. Лошото е, че продължавам с Утрогестан-а, а за целта е хубаво да следя О. Направо вече ми писна тотално. Не знам по лекари ли да тръгваме, по какви .. просто не знам. Или да изчакаме до края на годината ... започвам наистина да се притеснявам.
А вие как сте? Дано някоя след мен зарадва обстановката .. за жалост аз не успях! НИЩО!ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА Я КАРАМ БЕЗ ОТЧАЯНИЕ Wink

Колко време опитвате, на нас първия път ни отне 9 месеца, а сега 13месеца, без да имаме очевиден проблем, просто не уцелвахме явно момента, не знам дали има значение, но последния месец двамата с мъжа ми спяхме да пием Кока кола, и двамата пиехме по много на ден и след месец забременях. Стискам палци скоро и при вас да се случи  Hug

# 251
toniliv Стискам палци! Hug
toito Много съжалявам!Знам какво е,всеки месец и аз съм така отчаяна!Но не трябва да се предаваме!Може би наистина не трябва да се мисли толкова,аз не меря Т,нито правя тестове,просто от миналия месец се опитвал да оцеля О.,но миналия месец само в деня на О.правихме опити и на по-следващия ден и явно не е било достатъчно.Този месец вече 3 дни преди О.правим опити,като няма да спираме поне още 2-3 дни,пък каквото стане PeaceДано този месец всички се похвалим с две чертички! Hug

# 252

Колко време опитвате, на нас първия път ни отне 9 месеца, а сега 13месеца, без да имаме очевиден проблем, просто не уцелвахме явно момента, не знам дали има значение, но последния месец двамата с мъжа ми спяхме да пием Кока кола, и двамата пиехме по много на ден и след месец забременях. Стискам палци скоро и при вас да се случи  Hug

Еми вече ще стане 1година -края на септември началото на октомври решихме и започнахме с опитите. Не знам, може би ще изчакам до края на годината .. или пък още есента ще посетим специалист. Сега съм на утрогестан, още 2месеца и ако до тогава няма резултата, на 4ти месец съм на профилактичен преглед при моята гинеколожка, ще си поговорим и ще преценим какво да правим, ако трябва и мъжо да си прави по сериозни изследвания, аз също ... макар че на този етап при мен няма нищо. Само тези кисти, които ми откриха, но тя каза, че не са пречка за забременяване на този етап.

# 253
  • София
Аз първия път пиех утрогестан, пих го 3 месеца, накрая ми писна и го спрях и на следващия месец забременях, но след време, като почетох повече по форумите, май се оказва, че съм го пиела като противозачатъчно, защото тогава ми казах да го пия от 14ден, а в последствие се оказа, че имам по-късна овулация, повече не стъпих при тази безотговорна, ламтяща само за пари гинеколожка.

# 254
Хайде и аз да се "похваля"- преди малко М пристигна официално с пълна сила  Cry
Тази сутрин като бяха изчезнали ПМС така се бях обнадеждила...  Sad
Честно казано направо незнам какво повече да кажа...

Дойде ми и това е!

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 14:41 от toniliv

Общи условия

Активация на акаунт