Бебеправене- тема 12 - за повече хубави новини

• 27 053
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте мацки, минавам само да ви видя как сте.
Стискам ви палци и чакам с нетърпение още бебевалеж тези дни!
 love001

# 541
illusion__, ти си продължавай с тестовете за О. Днес, утре, другиден най-късно ще се появят 2  чертички  Mr. Green Аз май от утре или понеделник ще започвам, очаквам 2-те чертички на теста за О. в четвъртък или петък, в четвъртък пак съм при доки, да видим ще засече ли овулация.

nadeto0o0, направи тестче!   fingerscrossed

toito, и аз миналата година бях кръстница, много е приятно и вълнуващо. Отричаш се от дявола и ти опрощават всички грехове  Mr. Green Само не можах да разбера в какъв смисъл си видяла зор като сте се прибирали и това с урочасването- все ми се иска да не вярвам в такива неща...

Taysys, точно така момиче  Hug продължавате усилено бебеправене  Mr. Green

# 542
Zdrasti, mackiii!!!!
Az sum pak!! Da vi kaja samo , che nqmam PMS,
leko mi se vie svat, pishkam chesto pi malko i leeko me ponaboliavat gurdite
i krusta. Denqt e utre 16.09 i s Belle etoile dvete shte trupnem!!!
Orashtam vi mnogo celuvki i shte pisha pak!
Cristalita, kak vurvi bremenerneto? Razkaji ni neshto:))
Celuvkiiii!!!

# 543
macoranka, тъкмо си мислих за теб!  Hug Стискам много палци!  Praynig Hug fingerscrossed

# 544
Тонилив на самото кръщене, после на почерпката ми нямаше нищо, като изключим, че ми се спеше малко. Предната вечер бяхме на сестра ми на рожден ден и не се бях наспала добре. Но нищо повече, когато решихме да тръгваме и си взехме довиждане с всички, почувствах едно много гадно главоболие. Казах си, че може да е от мигрената (аз страдам от такава). Още докато тръгнахме, гадене, на няколко пъти спирахме и повръщах, но просто ми се гадеше, а нищо не излизаше. и не мога да си отворя очите от главоболие, така ме болеше. А аз се знам ... често урочасвам (затова имам и такова конче). Майка ми веднага се обади на жена, но тя ми бае по телефона (друг път ми е помагала), но сега няма и няма ... Върнахме се, мъжо ме заведе при една баба, и тя жената 2пъти и не може и не може, на 2рия път вече ми поолекна, но тя милата женичка - какво ли не почна да излиза от нея (сълзи, като настинала стана) - ужас. И аз като по малка не вярвах в тези неща, но след подобен кошмар като студентка, едвам ме изправиха ... да ти кажа започнах. Както сме с мъжа ми и двамата такива ... живот и здраве, дано децата, за сметка на нас, не ги хващат такива работи Simple Smile

# 545
Момичета,здравейте Simple Smile да се запиша и аз в темата.Бях писала някъде в началните,ама после се отказах.Та сега ето ме отново.Имам една бременност завършила неуспешно в 7 месец след прееклампсия и сега от април месец пробваме пак с мъжа ми.На два пъти имам зацапване няколко дни след О и аз бързам да правя тестове след това,които разбира се са положителни,но за съжаление след ден закъснение си ми идва и цикъл.Няма да ви казвам как се чувствам след това,та моя съвет е да не бързате с тестовете,защото разочарованието е огромно Confused дано всички скоро се похвалиме с хубави новини  Hug

# 546
  • София
tonkata_84 напълно подкрепям твоето мнение и моя съвет е същият - да не се избързва с тестовете. Стискам палчета за всички НЕ чакащи момичета  Hug

# 547
Да и аз съм на това мнение , особено след като преживееш нещо такова както казват и другите момичета, в крайна сметка и да ги видя няма да ходя веднага на лекар , а чак след 6г.с  съм решила този път , защото иначе разочерованието е огромно за съжаление ooooh!
Иначе ми е много нервноо днес от сутринта без никаква причина и не мога да се понасям чак  #Cussing out За това на вас ви пожелавам да си изкарате един много хубав и спокоен почивен ден мили  Mr. Green

# 548
Дааа,аз даже след положтелните тестове веднага тичах на лекар,сигурно мн са ми се смяли.Но наистина човек като си изпати веднъж и иска следващия път всичко да е ок  Simple Smile Те даже лекарите до 12 г.с. не го смятат за бременност,ама само ние си знаеме колко нерви ни струва и бебеправенето и всичко  Praynig

# 549
  • София
Днес си имам напълно положителен тест за О. Довечера ще се потрудим и дано Господ е с нас!

# 550
Веси хайде, заклещвайте яйцето здраво Simple Smile успех  Hug

# 551
  • София
Мерси. Толкова наситена черта никога не съм виждала! Дано ни е на късмет! Снощи се потрудихме, довечера пак. Дано не я изпуснем!

# 552
Веси,и на мен сега ми е овуто и няма да чакаме заедно  след 2 семици Praynig Praynig Praynig

# 553
  • София
Екстра. Вие действате ли?
Илюжъче, и твоята я чакай тия дни. Обикновено вървим заедно.

# 554
В един друг форум едно момиче беше писало, че една испанка я е посъветвала да яде твърдо сварени яйца с индийско орехче, което помагало за по-лесно забременяване, тъй тази комбинация прочиствала тръбите. Мислите ли че може наистина да помага? При всички случаи предполагам, че не вреди.

Иначе ви благодаря за подкрепата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт