Бебеправене- тема 12 - за повече хубави новини

• 27 055
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Момичета,разбира се че е по-добре човек да познава тялото си и да знае кога му е овулацията.Не ме разбирайте погрешно.Говоря за себе си само. Peace
BuBitoo, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed!

# 316
Здравейте, дота сте изписали днес! Hug При мен май тия дни ще е О. Днес ми е 15 ден, от както дойде М. Пък ще видим, ако не е станало тоя месец ще отложим бебеправенето за 3 месеца. Каквото е писано, това ще стане!  Praynig

# 317
Здравейте момичета! Почивните дни изпуснах и вече има 7 нови страници!
blue_angel желая ти успех за следващия месец, наистина е много трудно човек да се пребори с разочарованието когато те стигне цикъла, но уви....аз не чакам както се казва да ми дойде на 26ти....това ще ми бъде 4ти цикъл от както се опитваме, но този месец сме доста сериозни, дай боже на всички тук! Много сте мили Simple Smile
Алекс, не се познаваме , но благородно ти завиждам на прекрасното и нежно състояние- леко бременеене и ни информирай какво е чувството Simple Smile)))

# 318
И аз мисля този път окончателно да се откажа от бебеправенето за известно време докато не си намеря работа ако вече не е станало де  Crazy в което се съмнявам много

# 319
  • до най-прекрасния мъж
Ето ме и мен,гледах да наваксам,че пак сте писали,писали... Simple Smile как сте?
И на мен ми дойде....вчера много се притесних,даже се уплаших,М ми беше толкова оскъден,че дори едвам забележим,зверските болки в корема,непрекъснато ходех до WC,нощес едвам спах...ужасно беше...днес нещата са горе долу нормални.... newsm78...
И при мен нещата са такива. Днес ме скъса корема от болки - едва седях днес на стола. Пих 2 но-шпа, но не помогна, едва с Нурофена се поотпуснах. Сега вече нещата се укротиха, но какво си видях, не е истина. Докато се обели тая лигавица, направо ми се отели вола. Не знам при вас как е, но при мен се виждат парченца от нея по превръзката. Иначе е сравнително леко, не тече много.

# 320
Ето ме и мен,гледах да наваксам,че пак сте писали,писали... Simple Smile как сте?
И на мен ми дойде....вчера много се притесних,даже се уплаших,М ми беше толкова оскъден,че дори едвам забележим,зверските болки в корема,непрекъснато ходех до WC,нощес едвам спах...ужасно беше...днес нещата са горе долу нормални.... newsm78...
И при мен нещата са такива. Днес ме скъса корема от болки - едва седях днес на стола. Пих 2 но-шпа, но не помогна, едва с Нурофена се поотпуснах. Сега вече нещата се укротиха, но какво си видях, не е истина. Докато се обели тая лигавица, направо ми се отели вола. Не знам при вас как е, но при мен се виждат парченца от нея по превръзката. Иначе е сравнително леко, не тече много.
И при мен се виждат,нормално е... Hug Просто телата ни свикват с промяната и с чуждите тела( плувците Simple Smile) Аз поне така си обяснявам нещата,въпреки че ще ида до АГ края на седмицата Simple Smile
Но бая се уплаших,даже четох за цветната...
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 321
здравeйте момичета и от мен !! Гледам повечето са се завърнали вече  Hug Аз също не бях в София тези дни и сега ви изчетох Simple Smile Росалинда аз съм едно към едно като kaloqna съм със силни убождания още след О. , нямам никакви ПМС и гърдите ми са супер меки (което никога до сега не ми се е случвало:( ) , но днес следобяд малко ми зацапа , така че май ще тръгне до утре  smile3518

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 20:32 от nadeto0o0

# 322
Здравейте сладури  Hug
Не съм писала скоро но имах малко проблеми и не можех да ви следя. доста сте поизписали а и сигурно няма да мога да ви изчета, но ще се постарая да ви следа поне. Ние този месец ще поизоставим бебеправенето защото ще трябва да ходя по лекари и изследвания. Но се моля да няма проблеми и от другия месец да подновим отново опитите.

Прегръщам ви всички и ви желая успех.

# 323
Наде стискам палци утре и двете да видим  EFP аз пак сънувам странни сънища и ще видим резултата утре какъвто и да е така е писано да е  Hug

# 324
Наде стискам палци утре и двете да видим  EFP аз пак сънувам странни сънища и ще видим резултата утре какъвто и да е така е писано да е  Hug

roalinda 86 не ми говори за странни сънища че не помня от кога не съм спяла като хората щото само глупости сънувам ooooh! да , стискам палци да не го дочакашш  Peace baby_neutral

# 325
Добро утро, момичета!  E, да се оплача - официално ми дойде по традиционен начин   #2gunfire

Ни побоцквания, ни продърпвания са значели нещо, просто прекалено взиране! Хем си викам да не се тревожа и да не се втелясвам, ама пусто като се не трае  #Crazy
Освен този месец да почвам с тестовете за ову Crazy   Като се знам какъв съм карък, сигурно ще ми трябват 25 броя  baby_neutral baby_neutral Joy

# 326
Добро утро на всички:)

tsvetunka стискам палци следващия цикъл изобщо да не ти дойде има - няма 9 месеца. Това с взирането на всякакви симптоми наистина е доста мъчително.

Аз и влизам и малко да ви съобщя една радостна новина. След 4 дневно закъснение и след като вчера ми се догади, сутринта направих тест  EFP  съвсем леко бледа прозираща, почти невидима черта, но си е там. Все още не смея много да се радвам... то какво е писано ще си стане.

На всички желая приятен и успешен ден и поне още едно положително резултатче да видим днес.
 Hug

# 327
Това е прекрасно, мила!  Hug Мноооого тихо честито и дано всичко върви гладко и безпроблемно!   bouquet
Аз вече имам едно 'правено' през септемрви, може и сега да ми провърви  Laughing

# 328
Добро утро и от мен, момичета!  Hug

Sandvika, много тихичко честито  Mr. Green Крайно време беше някой да освежи темичката с едно положително тестче, че последните дни само разказваме как ни е дошло  Stop

tsvetunka, да минава М бързо и да почвате пак бебеопитите!  Hug

nadeto0o0, стискам палци да не тръгне!!!!!  Hug

for girls who ride, и при мен този месец М е оскъден, в сравнение с миналия, нямаше чаршаф и панталон, които да не бяха омувкани- беше ми омръзнало всяка сутрин като стана леглото да изглежда като кланница  Laughing Но вече окончателно забелязах, че един месец цикълът ми е много обилен, следващият е много оскъден... и така се редуват. Това ще го кажа в петък на доки.

Днес сънувах, че съм бременна и доки казва, че терминът ми е 16. юни  Crazy  Mr. Green

# 329
добро утро и от мен момичета !!
Тони пожелавам ри от все сърце сънят ти да се сбъдне !  Hug
Сандливка тихичко честито и стискам палци всичко да е наред !!   Peace
Цветунка не се ядосвай, а събирай нови сили и след няколко дена пак опити  luvbed
Не мен все още не ми е тръгнало ноще видим днес до края .... леко ме приюболява ниско стомаха ( като тежест )  Sad
Хайде хубав и усмихнат ден от мен !!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт