На колко години загубихте девствеността си?

• 60 695
  • 895
  •   1
Отговори
# 300
  • В Космоса
Е то може Цонка от 5 години да практикува, ама по 5 пъти на ден, докато Бонка за 20 години да се е сексила има-няма 100 пъти.

# 301
  • Сопот, Пловдив
15 години ще стане моя стаж съвсем скоро   Grinning . Но аз съм вече толкова дълго въздържател, че не знам дали да не се броя пак за девствена.  Joy

# 302
  • в сърцата на децата <3
Аз съм със "скромните" 5 години... Тамън ми изтече гаранцията и се повредих - резултата ще е налице след няколко месеца  Mr. Green

# 303
А увеличава ли ви се апетита с възрастта? Мацки 30+ как мислите?  Simple Smile

# 304

Не, винаги ми е бил непроменлив след 17-тата ми година, т.е. нормален, леко клонящ към патология на моменти.  Mr. Green

# 305
Тамън ми се оправиха хормоните (разбирай апетита  Mr. Green) и цвък бебе ...
Айде пак наново докато се настроя на вълна  ooooh!

# 306
  • Там, където ме обичат
Mr. Green Върна ме в ученическите години, когато това беше мнооого важен въпрос. Имахме цяла табличка на класа и се отчитахме - кога, къде, и т.н.  Joy И всички лъжехме и преувеличавахме до безобразие. На 14 всички бяхме правили секс, че и анален, орален, ушен, тройки и т.н.  Outta Joint Аз умирах от притеснение, някой да не разбере, че съм чиста и неопетнена.  Twisted Evil
Е, с тоя ушен направо ме събори!  hahaha hahaha hahaha

# 307
  • В Космоса
И моят апетит е относително постоянен с леки отклонения и в двете посоки.

# 308

Засега не.  Rolling Eyes

Естел, що ме караш да смятам в събота.  Thinking 17 години, успях.

# 309
5 години стаж Flutter

# 310
Аз 7 години си я ползвам.

# 311
  • Балчик
 :oops:23 години и два месеца и половина стаж. Grinning А като писах на колко съм го направила за първи път може да се изчисли на колко съм. В една друга тема писаха, че след 40 не правели секс, значи съм за пенсия вече. Joy Чудя се какво ли правя тук, в тази тема, наред с младите. Ама на- убивам време и чета за забавление.

# 312
  • София, Младост 2
На протоколните въпроси:

Стажът ми е 18 г, така че явно съм от най-дъртите в темата - ако на 40 се очаква да спираме, не ми остава много и ще гледам да си наваксвам Laughing Първите 2 г съм много малко употребявана, сексът се брои на пръстите на двете ръце (а партньорите са доста по-малко от пръстите на едната). След това - един партньор и много секс Embarassed (и много секс значи много секс в сравнение с повечето ми познати... женени сме от 13 г, заедно сме от 15 г и статистиката е, че секс правим средно 4 пъти седмично, без промяна в годините).

Дали след 30 ми се прави повече секс, отколкото преди - не, същото е. По-важното е, че желанието не намалява с възрастта, нито от това, че няма смяна на партньорите Mr. Green Известна разлика има в това, че оргазмите са някак по-интензивни - но подозирам, че това идва по-скоро от опит и дълга практика, а не от възрастта.

Не съм съгласна, че добрият партньор в живота не трябва да е непременно добър любовник. За мен сексът е важен, така че ако нещата там ми куцат, и връзката няма да ми е хармонична.

# 313
Аз пък като ви чета се чудя дали да си образувам още няколко комплекса,или да реша,че лъжете,че ви е било толкова готино първия път? newsm78

# 314
  • Балчик
Аз пък като ви чета се чудя дали да си образувам още няколко комплекса,или да реша,че лъжете,че ви е било толкова готино първия път? newsm78

Защо да лъжем, аз лично бях с партньор, с когото се обичахме, ходихме няколко месеца преди това, имаше подготовка и очакване за секса. Оргазъм естествено нямаше, вероятно са много малко щастливките, при които първия път има,даже бих казала единици. Но въпреки, че няма оргазъм другите чувства и самото преживяване е хубаво и положително, когато обичаш партньора си.
А защо да си образуваш комплекси? При всеки е индивидуално и не може да бъде еднакво. Не се концентрирай на това и се съсредоточи върху сегашния си сексуален живот. Peace онова е минало и заминало.

Общи условия

Активация на акаунт