На колко години загубихте девствеността си?

• 60 591
  • 895
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Чувствителни ,раними,добрички,състрадателни,емпатични,отвеяни,непрактични,интерасуват се от духовни практики,някои имат свръхсетивни качества,преминават лесно от възторг към отчаяние,бунтари,не слушат родители си,над нещата са,някои момчета са обратни,много обичат всякакви животинки...такива работи

Брей, ние значи цялото семейство сме индиго Mr. Green Ама нямаме обратни... ooooh!

# 286
  • Tам през Атлантическия океан
Щерката е 100% индиго...викате да не се притеснявам, а?
Ама някак не ми се спокойно...много е сексуална на няма и 8...

Кристал ще да е  Mr. Green не е индиго  Whistling

Аз избрах много старателно първия си сексуален партньор.  Sunglasses Беше по-голям с няколко години, много влюбен, дори имаше "стаж" с друга девица преди мен.  Laughing Погрижи се да има музика и вечеря на свещи, изобщо пълна програма като в лигав романтичен филм.  Laughing Винаги ще съм му благодарна за нежността и вниманието, с което се отнесе към мен. Всъщност и до ден-днешен сме приятели.  Flutter

хахах и моя бе старателно избран  Peace като за първи път нямах грешкa  в избора  Wink

# 287
Бях на 16. С гаджето ми, скоето ходех от една година. По- голям от мен с 3 години, имаше опит, бяхме много влюбени. Беше прекрасно, но болезнено. Нямаше кръв нито по време на, нито след. В годините след това винаги съм се чудела какво пък толкова го хвалят тоя секс, то хвалби, то чудо. Да, хубаво, но не и нещо кой знае какво. И така докато не станах на 20 може би. Тогава получих за първи път оргазъм и вече разбрах защо го хвалят тоя ми ти секс. Та изводът е, че на 14,15, 16 и т.н. години сексът си е чист вид физическо упражнение. На тези години не си познаваш добре тялото и както казва един приятел " Не можеш да разбереш п.кае ли ти се, е.е ли ти се ". А щом самата ти не си познаваш тялото, няма как другия да ти достави кой знае колко удоволствие. Естествено, всичко това си е индивидуално при всеки човек. Но ми е много тъпо и странно като чета, че момиче е правило секс за първи път с някой, който не й е бил кой знае какъв, да не споменавам случайните, че ми става нещо в стомаха.
И също съм на мнението, че добрият партньор в живота, не винаги е добър и в леглото, както и обратното.

# 288
На 18г.  Simple Smile
Бях вече от 5 месеца с тогавашния си приятел(връзката продължи близо 4 години и стигнахме до годежи общо съжителство).
Преди това съм имала "гаджета",правили сме някои неща,но до истински секс не се е стигало  Rolling Eyes .

И аз така, бяхме от 2 месеца заедно (лятото на село), като се бяхме фиксирали предишната година, но чак на следваща година стана работата. Simple Smile

# 289
  • Tам през Атлантическия океан

И също съм на мнението, че добрият партньор в живота, не винаги е добър и в леглото, както и обратното.

Wink

“Въпреки че целта ми е да разбера какво е любовта и въпреки че страдах заради мъжете, на които отдадох сърцето си, установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…” (“Единайсет минути”)

# 290
  • София
При мен първия път нямаше много болка и тъкмо да се зарадвам, че то това ли било... после какво се случи.. няма влизане  #Crazy  С друг партньор, де, ама една година сигурно ми трябваше да стане както е нормално. И до ден днешен се чудя, тъй като първия път нямаше кръв, дали изобщо съм била дефлорирана, или в резултат на разтягания и шпагати в по-ранна възраст, просто съм се доразтегнала. Но беше много депресантски период за мен. Мани, че се пазих до сто години, ами и нещо дефектна  Laughing

# 291
  • Балчик
На 18 бях, помня датата, помня песента. Беше много романтично. Болката беше силничка, кръв нямаше, оргазъм- също. Simple Smile Като цяло много хубаво мило преживяване, защото имаше много нежни чувства и от двете страни, но с леко горчив послевкус- прояви съмнение, че не ми е за първи път. Това ме обиди.
И до ден днешен съм омъжена за него. Simple Smile

# 292
26 декември.
Миналата година по Коледа се шегувах, че имам първия юбилей Mr. Green

# 293
  • Sofia
Понеже гледам ,че има бая между 21-25 ,ама никой не си признава,викам да се престраша.Няколко дни след като навърших 21 беше,точната дата не помня.За една бройка да съм в предишната група Laughing Нямаше нито кръв ,нито болка ,нито удоволствие.Младежа даже не го удостоих с честта да знае ,че ми е първи,беше ми набор,но бая по-опитен от мен .Походихме после 3-4 месеца.

# 294
  • в сърцата на децата <3
И аз помня и датата, и песните (Шаде и Бари Уайт  Laughing )
Като се замисля така и не разбрах защо всъщност спах точно с това момче.. Беше 2 месеца по-малък от мен, но се изживяваше като "опитен". Като разбра, че "верно съм девствена" леко се спече, но като цяло беше добре. Първия път ме боля точно колкото и следващите няколко... И до сега сме приятели, и то много добри, с този човек.
По-интересното в случая е, че всичките мъже, с които съм била ме помнят и ме търсят  Laughing Laughing Laughing Може би защото явно имам слабост към мъже тип "мачо", на които за сефте им се случва жена да ги свали и/или зареже  Mr. Green
Но пък определено не съм съгласна с цитата от "11 минути" - има хора, които могат да докоснат и душата ти, и да са в синхрон с тялото ти. Примера ми замина на работа преди половин час...

# 295
Но пък определено не съм съгласна с цитата от "11 минути" - има хора, които могат да докоснат и душата ти, и да са в синхрон с тялото ти.
bouquet

Беше нежно и романтично, не е важно на колко.  Flutter

# 296
Да попитам - колко години ви е стажа?
Щях да напиша колко години сте употребявани но звучи много грубо.

# 297
хахахаха  Joy
То зависи и от употребата  Thinking

Тамън 12 станаха наскоро Simple Smile

# 298
Ако не свърши света, на 15.03.2013 правя "пълнолетие"  Joy

# 299

15, но то зависи и на колко си години все пак. Някой може и да се похвали с 25 години сексуален опит, но едва ли е на 35.

Общи условия

Активация на акаунт