На колко години загубихте девствеността си?

• 60 570
  • 895
  •   1
Отговори
# 270
Щерката е 100% индиго...викате да не се притеснявам, а?
Ама някак не ми се спокойно...много е сексуална на няма и 8...
Joy

# 271
О,напротив,притеснявай се,голяма мъка сме! Joy

# 272
По какво ги познавате, че са индиго? Не ми давайте линкове към индигови теми, питам конкретно за вашия много синтезиран, в не повече от две изречения предаден личен опит.  Mr. Green

# 273
  • София
По всички признаци, по всички тестове, даже учителките ме спираха в ДГ да ми обяснят как имам индиго!!!
Много умна, много напред, не зачита авторитети и само тя е права! Няма излизане на глава с нея. Но не просто инат...надскочила с години възрастта си. Пуснахме я една година по-рано на училище, а тям ни обясниха, че е надскочила връстниците си...

# 274
По мое време на тези им казваха много умни деца, 'ма явно сега модата е друга.  Mr. Green

# 275
Чувствителни ,раними,добрички,състрадателни,емпатични,отвеяни,непрактични,интерасуват се от духовни практики,някои имат свръхсетивни качества,преминават лесно от възторг към отчаяние,бунтари,не слушат родители си,над нещата са,някои момчета са обратни,много обичат всякакви животинки...такива работи

# 276
  • София
Светят в синьо, ама ти не ги виждаш. Sunglasses

# 277
  • София
Не, не е идентично.
Има много умни, ама кротки.
 Това е дивак, не слуша никого. НИ-КО-ГО. Мама, тате, учител - все едно. Няма наказание, няма нищо - ако си науми ще взриви Луната. Не й дреме от последствията. Понася ги без гък.  Mr. Green В името на найната идея.

# 278
Тя може да е от кристалните деца,и индиговите ги водят умнички,ама са нестабилни и не се интерасуват много от училище.

# 279
Не слушат,защото чувстват,че са по добри от другите,и по морални,и са авантюристи и творчески натури.Индиговите не се разбират с родители,не им прилагайте никакви схеми и методики,те си имат собствен път.Много се раздрънках. ooooh!

# 280
  • София
Не слушат,защото чувстват,че са по добри от другите,и по морални,и са авантюристи и творчески натури.Индиговите не се разбират с родители,не им прилагайте никакви схеми и методики,те си имат собствен път.Много се раздрънках. ooooh!
Такива са.
Индиго е.
Кристалните са други.  Laughing

# 281
Това послушанието, чувствителността, отвеяността, емоционалността и т.н. не са ли просто особености на характера? Откога станаха белег за нещо нестандартно и "свръх" ? Laughing  

# 282
  • София
Ха,не очаквах,че и такава тема ще има,но аз съм малко тривиална,че дори леко извън своето време Laughing - бях на 18 и беше с бащата на бъдещото ми дете,ходехме от месец Wink

# 283
Правих секс за първи път на 16 и половина. Даже си спомням датата 28 август.  Mr. Green

Касита, и по дата, и по възраст имаме съвпадение  Laughing

Аз избрах много старателно първия си сексуален партньор.  Sunglasses Беше по-голям с няколко години, много влюбен, дори имаше "стаж" с друга девица преди мен.  Laughing Погрижи се да има музика и вечеря на свещи, изобщо пълна програма като в лигав романтичен филм.  Laughing Винаги ще съм му благодарна за нежността и вниманието, с което се отнесе към мен. Всъщност и до ден-днешен сме приятели.  Flutter

# 284
На 18г.  Simple Smile
Бях вече от 5 месеца с тогавашния си приятел(връзката продължи близо 4 години и стигнахме до годежи общо съжителство).
Преди това съм имала "гаджета",правили сме някои неща,но до истински секс не се е стигало  Rolling Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт