На колко години загубихте девствеността си?

• 61 230
  • 895
  •   1
Отговори
# 510
  • София
На мен ми се е късал, както и на мои познати. Случва се. Затова има и резервен вариант.
Аз съм "за" хапчетата, стига да няма противопоказания и жената да се чувства добре. Но най-добре презерватив.

и аз съм за хапчета а презерватив само при мисълта се обривам

# 511
  • София/Горна Оряховица
Хапчетата така или иначе не предпазват от полово предавани болести  Wink .
Аз не съм нито на хапчета, нито на презервативи, но преди да съм стигнала до този момент и аз и отсрещния сме се изследвали. А до преди това - презервативи.

# 512
На нас ни се е късал, при това от най-известната марка, не знам как стана, ама факт. Пих хапче за след това, за щастие нямаше последствия...

...Но се радвам, че приказките ми относно безопасността, не са били напразни...

Обясни му и за правилното съхранение, в джоб/портмоне, не е подходящо.

# 513
И аз съм за секса с презерватив, независимо дали става въпрос за първи път или за n.ти.
Много мъже се оправдават с това, че секса с презерватив не е хубав, друго си е усещането да е натурално.На мен също ми е късал два пъти като бяхме гаджета и въпроса с бебето не ни влизаше в сметките.Е, стана така, че изобщо не забременях тогава, а след дълги години непазене, ама това е друга тема.
Хубаво, че младите умеят да се пазят и са наясно с безопасния секс все пак.

# 514
Бихте ли си направили пак ципа и сегашният да е първи? То щом е сегашен, ясно е че е най - добър.

Не. Нещо не ми допада идеята мъжът да живее с мисълта, че е първият в живота на жената до себе си.

Сещам се за две мнения на мъже по въпроса. Първото беше на баща ми - че нямало нищо по-хубаво за мъжа от знанието, че е първи за жена си. Е, беше роден през 1928 г., та е простимо.  Laughing Второто на млад човек. Млад, ама грузинец - отвратителна била мисълта, че целият град ще одумва жена ти, щото била спала с други мъже. Културни особености, вероятно. Laughing

# 515
А защо съществува рекламата-''кубинска пура,свита на бедро на 16 годишна девствница''.Едва ли е за задръстените грузинци... Joy

# 516
А, те сигурно си дават право да чук-чукат това и онова, важното е за девсвеница да се задомят.  Twisted Evil

# 517
http://sextex.hit.bg/tiin.htm

Не е точно по темата, ама много полезно четиво за майки на тийнове и чедата им.

# 518
Девственицата направо плаче за правописната.  Grinning

# 519
  • Сопот, Пловдив
И аз имам един девственик в списъка, няма да казвам на колко беше, че веднага ще бъда обявена за педофил, но то и аз си бях още на 17. Знаех, че е девствен и много си го харесвах момчето. Но не мога да кажа, че на нещо съм го научила, аз самата не бях особено опитна все още. Но пък на него си му идваше отвътре.  Grinning

Късал ми се е презерватив няколко пъти, но наистина като че ли преди повече от 5 години. Обаче, доколкото си спомням се усеща веднага, така че имаш време да спреш, преди да е станал гаф. Също съм за секса с презерватив, когато не си сигурен в партньора(то никога не си 100% сигурен, но да речем в някои случаи, при по-дълга връзка, се предполага, че му имаш повече доверие). За мен презерватива е повече за предпазване срещу болести, не толкова срещу бременност, дори с презерватив съм по-спокойна, когато мъже практикува така наречения "прекъснат полов акт". Също не съм фен на противозачатъчните, никога не съм пила.

Както казах и по-напред, не харесвам мъже, които предпочитат девственици. Харесвам мъже, които предпочитат освободени в сексуално отношение жени, които малко или много са наясно със желанията си в тази сфера. Мъж, който ще го е срам от комшиите, защото съм спала с други мъже преди него, не ме вълнува дали ще се дистанцира заради опита ми в секса.

# 520
Аз на прекъснат полов акт не вярвам, също на приказката, дай да започнем без, пък преди да свърша ще си сложа презерватив.Но ако все пак има такива, които практикуват този начин на сексене, ето подходящи пози

http://www.vratovrazka.bg/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D … %D0%B7%D0%B8.html

# 521
  • Сопот, Пловдив
Аз на прекъснат полов акт не вярвам...

Когато е само това и аз нямам особено доверие, но в съчетание с презерватив, мисля че е сравнително сигурно.

# 522
А ако добавим и спирала, хапчета и гел, съвсем сигурно става  Mr. Green
Шегувам се  Hug

# 523
  • Сопот, Пловдив
А ако добавим и спирала, хапчета и гел, съвсем сигурно става  Mr. Green
Шегувам се  Hug

Няколко пъти ми се е случвало презерватива да се изхлузи, изважда го и виждаме, че презерватива, не си е на мястото и практически част или цялата семенна течност в мен(извинете за образността). Затова предпочитам да се презастраховам.

# 524
Абе не съвсем сигурно първо без, а после с презерватив.Но пак казвам зависи от самоконтрола на мъжа.

Общи условия

Активация на акаунт