На колко години загубихте девствеността си?

• 60 608
  • 895
  •   1
Отговори
# 225
Не знаех, че сексът преди брака имал библейски смисъл. Да не объркахте темата с христианското семейство?
Изразих се образно. Мислех, че лафът е широко известен. Библейският смисъл е както Адам е "познал" жената. Да познаваш някого в библейски смисъл значи да си правил секс с него.

# 226
Ана, от какъв етнос и религия са били хората, ако не е проблем да споделиш?
И тя сподели ли дали... хм... е била ок с постановката? И след нея?

# 227
За първи път чувам за този лаф за библейското опознаване.

# 228
помакиня , от Доспат ,
много хубаво момиче и умно ,
изобщо не бе и предполагала , че на стотина км от Доспат има съвсем друг свят ,
в началото гледаше като шашната ...
доста ни разказваше - ако върви по улицата и срещне свой съученик , никога не го заговаря, правят се , че не се виждат , иначе се смята за доста пропаднало и неморално ..ей , такива истории ...

# 229
За първи път чувам за този лаф за библейското опознаване.

като се каже Адам позна Ева , се има предвид , че са спали ...ето

# 230
И аз съм с впечатление, че е доста популярен, но пък все има неща, които човек да не е чувал.
Впрочем, винаги ми е звучало някакво такова... готино. Това за познаването. Mr. Green

# 231
Простете ми за невежеството, все пак съм антична.

# 232
  • Tам през Атлантическия океан
На 16 , имах зелен паспорт  Mr. Green като зИлена светлина ми подейства

# 233
В разговор като се стигне до "Аз познавам един кой си", винаги се намира някой да попита тактично "В библейски смисъл ли?"  Laughing

В Сърница са мюсюлмани. Много е красиво там, обаче как живеят... Жените ходят със забрадки още от момичета, Често не ги пускат да ходят на училище, защото не е морално, а ако момиче говори с момче на улицата, сериозно ще си изпати. И това е в България. Имам чувството, че дори в Турция не е чак така. Или поне в европейската й част.

# 234
  • Варна
Тия хора телевизия не гледат ли newsm78
Това ми звучи като талибанско поселение по средата на България.

# 235
Много се радвам за всеки, който е успял да се откъсне и да заживее в далечен, нормален град. Но често, особено момчетата (най-вече защото само те ходят да студентстват извън малкото си населено място), като се изучат се връщат и въпреки преживяното през студенстките години, започват да живеят по същия начин, вземат си девствена и млада жена, държат да си ходи със забрадката и така. Не внасят модернизация в системата, въпреки че са видели как се живее навън.

# 236
  • # супернатурална #
Познавах (не в библейския смисъл  Mr. Green) бегло арабин, който се държеше нормално с всички момичета, дори изглеждаше нормално. Оженил се за момиче от помашките села и преди да я заведе в страната си я затворил в стаята си и носил гърне, за да не ходи до тоалетна когато съквартирантът му е в къщи. Тя била Ок с това, родителите и също.

По темата - 16, 20, 30  Laughing

# 237
  • Варна
Боже Shocked, това не може да бъде истина Shocked Това не се случва в България, нали? Shocked

# 238
  • # супернатурална #
Не, в България. Мисля, че в почти всяка страна има затънтено кътче, или поне общност от хора, които живеят ...даже не мога да го нарека назад във времето, а някъде встрани.

# 239
Почти 17 Peace

Общи условия

Активация на акаунт