На колко години загубихте девствеността си?

• 60 623
  • 895
  •   1
Отговори
# 210
  • Финландия
Това означава да са били още в основното училище, че да са на 14, с редки изключения, родени след септември месец. Нещо са послъгвали.
  'Бе никак не послъгваха, а и колко от тях ходеха с 28-32 годишни. И на мен ми се щеше тогава да не е вярно(че с какво съжаление ни гледаха понякога нас, последните девственици), 'ма не би.

# 211
Абсолютно е възможно, познавам момичета, които са започнали да правят секс в 6-7 клас. Това прави някъде на 13-14, но те бяха изключения, а останалите не ги гледаха с много добро око.

# 212
А има ли някои да са омъжили девствени?

# 213
Да, има. Награда ли давате?

# 214
Едва ли са послъгвали. Аз си спомням, че имаше доста практикуващи в прогимназията, че и аборти имаше.
А от първата година в гимназията си спомням нещо. В съседния клас имаше едно момче, което решило, че ще преспи с всички момичета в класа. Не знам бас ли е било, какво. Но понеже явно не са му били само те, е имал някаква венерическа болест и е заразил всичките си съученички до една. Покрай това цялата история се разчу. Става дума за първа година в гимназия след седми клас, значи да са били на възраст 13-14.

Чудя се само колко е паднала възрастта в днешно време. Имам приятелка с 13 годишна дъщеря и като я гледам, още е дете. И макар да има гадже, не ходи и не се държи като жена. Не се облича никак предизвикателно и въобще съвсем точно отговаря на представата ми за 13 годишно момиче.
Върху други нямам наблюдения. Ако мина покрай някое училище, изобщо не мога да предположа на каква възраст са момичетата.

# 215
Да, има. Награда ли давате?

Ще ти се. Всички ще наскачат. И ще излезе нова форумска мода - колко съм невинна.

# 216
Лично аз се сещам за две мои познати, които се омъжиха девствени. Едната е ортдокосална еврейка, а другата мюсюлманка. Чак пък толкова чудно не е.

Опа, сетих се за още една и станаха три вече девствениците.

# 217
Аз пък се сещам за една позната - рускиня, която поучаваше дъщеря си - ти, мама, докато ни спиш идин мьесяц с идин мъж, ни съ жини.

# 218
Е, то за ортодоксална еврейка и за мюсюлманка е някак си разбираемо. Чудното е как някой решава да сключи брак, без да познава отсрещната страна в библейски смисъл. Все едно да се жениш на сляпо.

# 219
Не знаех, че сексът преди брака имал библейски смисъл. Да не объркахте темата с христианското семейство?

# 220
Лично аз се сещам за две мои познати, които се омъжиха девствени. Едната е ортдокосална еврейка, а другата мюсюлманка. Чак пък толкова чудно не е.

Опа, сетих се за още една и станаха три вече девствениците.

Ти да не би да им свети през първата брачна нощ, та си толкова сигурна?  Laughing

Между другото, когато стане въпрос за девствена булка (в наши дни), все се сещам за един разговор между българка и циганка. Действителен е, не е виц.
Циганката: - Ма вий, българките, сте много прости, ма, да се давате преди сватбата.
Българката: - Е, че вие не правите ли секс преди сватбата?
Циганката: - Правим, ма!
Българката: - Е, как така?
Циганката: - Ми, отзад, ма!  Mr. Green

# 221
Бебешондел, и аз съм прекарала много време в Димитровград,дано да сте добре ,но аз лично повече едва ли ще стъпя там.

Това пък с каква връзка беше  newsm78

# 222
Не съм светила, ама едната беше на 17 години и много религиозна, другата все се оплакваше, че родителите не я пускат на мегдана.

# 223
Е, то за ортодоксална еврейка и за мюсюлманка е някак си разбираемо. Чудното е как някой решава да сключи брак, без да познава отсрещната страна в библейски смисъл. Все едно да се жениш на сляпо.

Не знаех, че сексът преди брака имал библейски смисъл. Да не объркахте темата с христианското семейство?

"да познаваш някого в библейски смисъл" означава "да правиш секс с него".  Peace

Хубаво е да сЯ опознават хората, дума да няма.  Mr. Green

# 224
Не съм светила, ама едната беше на 17 години и много религиозна, другата все се оплакваше, че родителите не я пускат на мегдана.

о , и аз познавам една такава , от Доспат - майка й казала : "Ако искаш да си с кавалер на бала , трябва да се сгодиш/ожениш за него ." И тя - хоп , готово , колко му е - сгодена ..
Разказваше как било първия път :
Отиват в неговата къща с майка й ,
там ги чакат майка му , сестра му и той ,
младите се усамотяват в едната стая (  това става посред бял ден , на обяд )
и свършват работата , за да се види как ще е чаршафът , а майките и сестра му чакат през това време в съседната стая на неголямата къща !!!
романтика на девствеността ...

Общи условия

Активация на акаунт