На колко години загубихте девствеността си?

• 60 639
  • 895
  •   1
Отговори
# 195
Ако бяхте се родили в арабския свят,след първата брачна нощ,без кръв, с камъни щяха да ви убият. Mr. Green

# 196
 Shocked Сноууайт, на колко години си (ако не е тайна), че 16 години да се е смятало за късно?

# 197
Аз съм по-учудена, че е говорила с подробности с майка си и с баба си по въпроса.  Laughing

# 198
За тези,дето са на 15-25 нормалното е 15-16.Случаите 12-14 са редки,най-често сред бунтарки с проблемни семейства.Тези,които почват след 19 са цветя в саксия,някои от тях после си наваксват.Някои момичета лъжат,че са пробвали по рано.Преди време са лъжели за обратното.Мисля,че и момчетата яко лъжат. Laughing

# 199
Ако бяхте се родили в арабския свят,след първата брачна нощ,без кръв, с камъни щяха да ви убият. Mr. Green

Там била доста разпространена операцията за възвръщане на девствеността.

# 200
Аз съм по-учудена, че е говорила с подробности с майка си и с баба си по въпроса.  Laughing

Учудвам се, че си учудена  Grinning
Едно... да кажем 70% от елементите на половата и сексуална култура съм усвоила в семейството - от разговорите с майка ми и баба ми.

# 201
Месец преди да навърша 15  Mr. Green Със сериозно гадже, с което изкарахме след това още 4 години. На музика, разбира се Simple Smile Кръв нямаше.

# 202
To за възвръщането е ясно, ама ако по принцип си невинна и тъй като не си пробвала, не знаеш, че няма да има кръв, а то вземе, че така се окаже, тогава какво? Късно е за операция.
Аз много пъти съм си мислела какъв късмет имам, че не съм родена в миналото, когато за това са щели да ме тормозят много, но хич не ми е минавало през ум колко места по света има, в които дори в 21-ви век момичето ще бъде пребито с камъни заради такова нещо.

# 203
  • София
спокойно, и навремето са му хванали цаката - колко кокошки са паднали в жертва на чаршафа, да знаете!

# 204
След първата брачна нощ Сър Джон си рязва пръста  и казва - Милейди, това е , за да спася честта ви. Милейди се изсеква и казва - И аз вашата, сър.

# 205
  • Финландия
   82-ри набор съм, точно на 30. Като бях в гимназията(а съм била в елитна софийска такава) имаше поне по 1-2 от клас, които бяха почнали на 12-13, повечето уж се потрисаха от идеята, но минаха по реда си около 14-тата година. Много малко бяха тия, дето да чакат до 16, те повечето и не вярваха, като кажех на колко съм и че "още не съм".
   А иначе аз с близки хора разисквам всичко - но те пък са и 3-5 човека максимум - няма нищо срамно, да не говорим, че майка ми е медицинско лице, а мен ме гласяха за такова - и при нас няма "мръсни" теми - аз даже най-солените вицове и просташки песни точно от баба си и майка си ги научих навремето.  Mr. Green Както казваше майка ми "Поне да го знаеш вица в оригинал, а не някой блед преразказ" - има логика.

# 206
Обикновено я убива бащата или брат и.Колкото по жестоко я убият,толкова по им се ''връща честта''семейна. Sick Sick SickБебешондел, и аз съм прекарала много време в Димитровград,дано да сте добре ,но аз лично повече едва ли ще стъпя там.

# 207
Абе аз съм говорила с майка ми за гаджета, ама чак такива подробности като как е бил първият и път... Камо ли пък на баба ми.

# 208
Е,аз съм от провинцията,вий в София сте по така... Joy

# 209
  • София
Това означава да са били още в основното училище, че да са на 14, с редки изключения, родени след септември месец. Нещо са послъгвали.

Общи условия

Активация на акаунт