На колко години загубихте девствеността си?

• 60 553
  • 895
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На 17-я рожден ден.....
Падна ми се един надарен пич и години наред ме бъзикаше за първите ми думи, когато го видях гол: тва толкова ли трябва да е голямо...
Верно се стреснах....Са вече нещо не ме е страх от такива неща Simple Smile...

# 241
И аз се чудя за моя първи - наистина ли беше толкова шокиращо голям, или на страхът очите са големи?  Mr. Green

# 242
  • Варна
Никой ли не практикувал петинг преди самата дефлорация? Rolling Eyes

# 243
Е. Но едно е ръка да пипне, а друго око да види. Да се повторя, на страха очите са големи.  Mr. Green

# 244
  • Варна
Че като се пипали не сте ли гледали? Mr. Green Ами ако е с две глави?
Ама много сте плашливи, значииии Mr. Green

# 245
  • София
Е. Но едно е ръка да пипне, а друго око да види. Да се повторя, на страха очите са големи.  Mr. Green

Ми аз пък нищо не съм пипала....Мен ме пипаха...аз се правех на недостъпна и срамежлива.... Mr. Green

# 246

То за пипане с гледане ли е, Книдска, колкото по пипаш, толкова по-страшно става.  Mr. Green

Gentil, и аз бях срамежлива, но неучтиво ми се видя да стоя без работа.

# 247
  • # супернатурална #

Нали? Все едно зъб ще им вадят  Laughing
Моят първи опит беше с малък. Така че се радвах на всеки следващ Laughing

# 248
  • В Космоса
На 15 г. За мен си беше съвсем оптималния вариант. Готова бях. Ма беше гадно - болеше доста, а кръв имаше само 2-3 капчици.

Всеки както си се чувства, но под 13 г. и над 20 г. ми се струва странно. Rolling Eyes

# 249
  • Варна

То за пипане с гледане ли е, Книдска, колкото по пипаш, толкова по-страшно става.  Mr. Green

Бъзла Mr. Green

# 250
  • София

Gentil, и аз бях срамежлива, но неучтиво ми се видя да стоя без работа.

Mr. Green Joy Ми да....то страшно за гледане само, пък като го пипнеш направо ти иде да побегнеш....Не много бързо де....

# 251
  • София, Младост 2
Сега се сетих нещо смешно: помня първия си (успешен) акт със зверска мускулна треска  Sunglasses

От моя първи път пък освен мускулната треска имах и яки синини от вътрешната част на бедрата - толкоз съм знаела къде да си държа краката hahaha На 19 бях.

Чисто физически преживяването беше интересно и приятно, и изобщо не ме боля, нито имаше кръв - чак се притеснявах малко... не съм сигурна човекът и досега дали е съвсем убеден, че не бях правила секс дотогава (е, поне секс с проникване...), ама беше вярно Joy Емоционално обаче цялата работа беше пълен дизастър... но това е друга тема. За щастие това никак даже не ми е повлияло на отношението към секса Mr. Green, пък и човекът се постара с емоциите на по-късен етап Laughing

А впрочем, майка ми и баба ми чак са ходили да ги шият след първия им път, така са кървяли... какво са правили тия жени, изобщо не мога да си представя Confused Чак ме плашеха и мен по въпроса, че било наследствено ooooh! (а по изключение конкретно за това майка ми не ме е излъгала, защото проверих от независими източници, толкоз странно ми се видя).

Според мен в съвремието нямаме чак такива болки и кървене, защото рядко някой стига до първия си път, без да е имало други игрички преди това - къде самостоятелно, къде с партньор. И освен това знаем какво да очакваме и не подхождаме със страх.

Относно големината - аз пък като млада и невежа въобще не бях оценила на какво съм попаднала, изглеждаше ми ок да е толкова голям, колкото беше Joy Чак години по-късно, като имах база за сравнение вече, си дадох сметка, че е бил голям hahaha

# 252
  • с/у ОколоМръсТното
Аз хем 2 пъти си я губих, хем не помня на колко точно съм била  Crazy

# 253
Пишете оше,че ми е интересно! Embarassed

# 254
  • Сопот, Пловдив
  82-ри набор съм, точно на 30. Като бях в гимназията(а съм била в елитна софийска такава) имаше поне по 1-2 от клас, които бяха почнали на 12-13, повечето уж се потрисаха от идеята, но минаха по реда си около 14-тата година. Много малко бяха тия, дето да чакат до 16, те повечето и не вярваха, като кажех на колко съм и че "още не съм".

Аз съм леко учудена, и аз съм 82-ри набор, при това съм живяла в смесено ученическо общежитие, където се предполага да сме по-разюздани. Аз бях една от първите на 15, повечето от другите го направиха на 16-17, а някои си завършиха девствени. Вече кой е лъгал и кой не- не знам. Simple Smile Но не казвам, че не вярно написаното от Snowwhite, просто ме учудва разликата.

Общи условия

Активация на акаунт