На колко години загубихте девствеността си?

• 60 597
  • 895
  •   1
Отговори
# 765
От горната дискусия си припомних как някога един младеж от квартала се хвалеше, че диаметърът му бил "колкото ролка от тоалетна хартия, а главата е колкото глава на котарак."  hahaha  Laughing

Може пък и да е имало нещо вярно.  Mr. Green  Laughing
Посмали малко, Манго, посмали.  Laughing

# 766
  • София
Стигнахме ли най-накрая до това да си похвалим мъжете.  hahaha
Чакам да дойдат и космите и да ни ударят кепенците.

# 767
То и да е истина, с такова чудо не бих желала да се запознавам отблизо.  Stop  Laughing

# 768
  • Там, където ме обичат
И аз извадих линийката (30 см) и се чудя, ако колежките ме попитат какво меря , какво да им кажа?

# 769
http://www.telegraph.bg/

очаквам другата седмица нашата тема да е наред в този вестник

# 770
  • Пловдив
То и да е истина, с такова чудо не бих желала да се запознавам отблизо.  Stop  Laughing
А Фрида Кало какво би казала? Simple Smile

http://www.telegraph.bg/

Ето тук са писали за бг мама форума, очаквам другата седмица нашата тема да е наред
На тия всяка седмица 1/3 от вестника ВИНАГИ е преписан от тук.

# 771

Тук по подразбиране всички са с най-големите, дебелите и способните Laughing Сега обсъждаме чуждите.

# 772
  • ул. "Мечтание"
Преди време една приятелка ми се оплакваше от един, че му е крив... нагоре!  Joy Joy Joy

# 773

Не знам, на бисексуалната Фрида дори не ѝ е бил необходим член, за да си прекарва времето приятно.  Flutter

Спрете ме, днес не мога да се позная. Embarassed

# 774
  • Пловдив

Не знам, на бисексуалната Фрида дори не ѝ е бил необходим член, за да си прекарва времето приятно.  Flutter

Спрете ме, днес не мога да се позная. Embarassed
Е, ай ся, без Диего не е можела. Mr. Green

# 775
То само космите не сме обсъждали май, лично на мен ми хареса мъжа да има косми по гърдите, но в рамките на нормалното разбира се

Като Бандерас например

# 776

Тук по подразбиране всички са с най-големите, дебелите и способните Laughing Сега обсъждаме чуждите.

предлагам вече да се мине и по националности  Blush

Според мен няма връзка между номера обувки и дължината, моя е с малък крак, от това какво следва...., носи 41 номер

Намерих и формулата
 Ако приемем Н за дължината на пениса, а L за дължината на стъпалото, то формулата ще изглежда така: H = (L+5):2.Излиза, че е с 14.75 см
По тия формули аз мога да се похваля с мъж с 47-48 номер обувки. А за размера на пръстените....  един размер по-голям от най-големия, тези, които предлагат в магазините за злато, най-голямата мярка му е малка Mr. Green И не следващия, ми по-следващия размер. Изобщо има огромни ръце и крака Mr. Green

За другите размери не коментирам Simple Smile

бях гледала едно време един документален филм, в който един професор беше изследвал откъде може да се "определи" най-точно размера. Не от краката, носа или т.н. Като се погледне ръката и палеца се постави перпердикулярно на дланта и останалите пръсти, диагонала между върха на палеца и показалеца е дължината на мъжката гордост  Simple Smile

# 777
Е, ай ся, без Диего не е можела. Mr. Green

Това е истина, но едва ли се дължи точно на размера Диегов.  Laughing

Известен ли е с нещо в тази насока?  Thinking  Blush

# 778
Като се погледне ръката и палеца се постави перпердикулярно на дланта и останалите пръсти, диагонала между върха на палеца и показалеца е дължината на мъжката гордост  Simple Smile
А за жените дълбочината ли ще е  Laughing

# 779
за жените не знам, това за мъжете  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт