На колко години загубихте девствеността си?

• 60 600
  • 895
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
Е, ай ся, без Диего не е можела. Mr. Green

Това е истина, но едва ли се дължи точно на размера Диегов.  Laughing

Известен ли е с нещо в тази насока?  Thinking  Blush
Ммммне, женкар е бил, за размера не съм срещала.

# 781
Да, това го знам, дори родната сестра на Фрида не е подминал.  Stop

# 782
  • София/Горна Оряховица
От горната дискусия си припомних как някога един младеж от квартала се хвалеше, че диаметърът му бил "колкото ролка от тоалетна хартия, а главата е колкото глава на котарак."  hahaha  Laughing

Може пък и да е имало нещо вярно.  Mr. Green  Laughing

Може да е мъжа на тая със ... 17те см обиколка  Laughing .

# 783
  • София
Преди време една приятелка ми се оплакваше от един, че му е крив... нагоре!  Joy Joy Joy

Тамън ще й нацелва Г-точката по-лесно! По-добре закривен нагоре, отколкото надолу.

# 784
Смейте се вие, но това е болестно състояние

# 785
  • София
е, сега, колко крив трябва да е, че да е болестно! Има някакви приемливи граници налеко закривяване нагоре.

# 786
  • ул. "Мечтание"
Преди време една приятелка ми се оплакваше от един, че му е крив... нагоре!  Joy Joy Joy

Тамън ще й нацелва Г-точката по-лесно! По-добре закривен нагоре, отколкото надолу.

Абе не знам от кривината ли, от какво ли, ама не им се получаваше нещо работата! Whistling

Имах пък една позната, която караше едно от гаджетата си да го бинтова, защото бил крив и да се изправи!  hahaha hahaha hahaha ooooh! Whistling

# 787
  • София/Горна Оряховица
Имах пък една позната, която караше едно от гаджетата си да го бинтова, защото бил крив и да се изправи!  hahaha hahaha hahaha ooooh! Whistling

И имаше ли успех  Mr. Green ?

# 788
  • София
Хахахаха!
Спрете се!
 Joy

# 789

Представих си го Joy
Ама ми се струва, че трябва и да се шинира, не само да се бинтова hahaha

# 790
  • Сопот, Пловдив
Дам, темата сериозно върви към заключване.  Simple Smile

# 791
Казва се Болест на Пейрони

http://blogzdrave.com/2011/07/11/%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8% … 0%B9%D1%80%D0%BE/

Аз предлагам тази тема да се заключи, а да си направим друга, където да обсъждаме всякакви сексуални въпроси.Та пердлагам да потърсим заглавие

# 792
  • ул. "Мечтание"

Надали! Но някой я е светнал, че те по принцип са си кривички... и тя от срам, че го карала да се бинтова скъсала с него.  Joy Joy Joy

# 793

И имаше ли успех  Mr. Green ?

Що Па точно с бинт? Тази я влече явно медицинският мотив.

# 794
  • София/Горна Оряховица
Дам, темата сериозно върви към заключване.  Simple Smile

Стремглаво при това!
Надали! Но някой я е светнал, че те по принцип са си кривички... и тя от срам, че го карала да се бинтова скъсала с него.  Joy Joy Joy

По-скоро той е трябвало да скъса с нея, от срам какви работи го е карала да прави  Laughing .

П.П. Мъжов скоро директно ще си изключи компютъра, през 2 минути гледа какви ги пиша  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт