На колко години загубихте девствеността си?

• 60 542
  • 895
  •   2
Отговори
# 870
  • Варна
Този с големия размер си беше голям хвалипръцко и сред познатите му и прителите му се славеше тази завидна големина.
На сегашното гадже съм го мерила с линийка,търсехме си занимание ,докато презареждаше  Crazy Crazy Crazy

# 871
Е, щом ви е интересно, мерете си ги  Grinning.

# 872
На 14 с първата ми голяма любов,която беше тогава на 18.Той също беше девствен.После изкарахме близо 5 години заедно.

# 873
# 874
# 875
Не можехте ли да почакате до 18 години? Бързате, да не изпуснете принца на белия кон! Wink

# 876
При положение, че тук има хора изгубили я на по 12 как пък точно решихте с мен да се захванете?  Mr. Green И какво е нужно да чакам? Какво става когато навърша 18? Не съм била безпаметно пияна или с някой на първа среща  Laughing Mr. Green

# 877
При положение, че тук има хора изгубили я на по 12 как пък точно решихте с мен да се захванете?  Mr. Green И какво е нужно да чакам? Какво става когато навърша 18? Не съм била безпаметно пияна или с някой на първа среща  Laughing Mr. Green
Sorry,Vivian27  Embarassed. Не съм видяла 12-годишните и си взимам думите обратно.  bouquet

# 878
Бях ба 17 години и честно казано първия път никак не ми хареса... Naughty

# 879
бях на 15. не съжалявам, обичах човека, поддържаме връзка от време на време все още се чуваме

# 880
  • Емаесесаесесапипиа
Тамън да питам помните ли датата!
19.12... Mr. Green
А песента?  Mr. Green

Помня датата, да.

Точно.
Сватбеният ден.

# 881
  • На топло в неговото сърце.
Защо не? Искат момичетата да открият тоази прекрасен нов свят, но на съответния етап не са Флюбени. Нищо лошо. Е, ако е под давлението на околната среда е глупаво, разбира се.

Нищо лошо де, аз обаче не мога да го разбера... Нищо повече! Simple Smile В повечето случаи беше под влиянието "на околната среда" де. Което, да, струва ми се адски тъпо!1)  Ама шарен свят!  Crazy 2) Не съм длъжна да го разбирам всичкия.
За много хора съм луда, че съм се оженила за първия и единствен сексуален партньор, който съм имала... Може би се налага да им подскажа, че не става въпрос само за секс, ама кой ти слуша такива небивалици.  Laughing
+1 и аз така но за мен той си остава рицарят в бляскави доспехи

# 882
Скрит текст:
]
Защо не? Искат момичетата да открият тоази прекрасен нов свят, но на съответния етап не са Флюбени. Нищо лошо. Е, ако е под давлението на околната среда е глупаво, разбира се.

Нищо лошо де, аз обаче не мога да го разбера... Нищо повече! Simple Smile В повечето случаи беше под влиянието "на околната среда" де. Което, да, струва ми се адски тъпо!1)  Ама шарен свят!  Crazy 2) Не съм длъжна да го разбирам всичкия.
За много хора съм луда, че съм се оженила за първия и единствен сексуален партньор, който съм имала... Може би се налага да им подскажа, че не става въпрос само за секс, ама кой ти слуша такива небивалици.  Laughing

+1 и аз така но за мен той си остава рицарят в бляскави доспехи

Ех, момичета...И аз исках така, но не срещнах принца в подходящия момент. Поздравления за това, че сте успели и за вашите мъже, че са  имали търпението да ви изчакат.   bouquet

# 883
На днешно време последния ред в анкетата/над 30/ е по-стряскащ от първия.
Аз съм от мнозинството - на 18.

# 884

Общи условия

Активация на акаунт