На колко години загубихте девствеността си?

• 60 550
  • 895
  •   1
Отговори
# 255
Пишете оше,че ми е интересно! Embarassed

Хайде, кажи и ти, че и на нас ни е интересно  Mr. Green

# 256
На 17. Нищо не почувствах. Нито болка, нито удоволствие. Нямаше кръв и такива работи, само си спомням, че умирах от срам след това и нямах търпение да се прибера и да си взема вана  Grinning

# 257
  82-ри набор съм, точно на 30. Като бях в гимназията(а съм била в елитна софийска такава) имаше поне по 1-2 от клас, които бяха почнали на 12-13, повечето уж се потрисаха от идеята, но минаха по реда си около 14-тата година. Много малко бяха тия, дето да чакат до 16, те повечето и не вярваха, като кажех на колко съм и че "още не съм".

Аз съм леко учудена, и аз съм 82-ри набор, при това съм живяла в смесено ученическо общежитие, където се предполага да сме по-разюздани. Аз бях една от първите на 15, повечето от другите го направиха на 16-17, а някои си завършиха девствени. Вече кой е лъгал и кой не- не знам. Simple Smile Но не казвам, че не вярно написаното от Snowwhite, просто ме учудва разликата.

В София по това време беше точно така както го описва Snowwhite. Правих секс за първи път на 16 и половина. Даже си спомням датата 28 август.  Mr. Green Та, бях една от "старите моми" на класа. Даже имах съученички с по един аборт зад гърба им, докато аз само се натисках с гаджета.

# 258
  • Финландия
Oще малко и ще излезе, че с Rois сме били в едно училище.  Crazy

# 259
  • Сопот, Пловдив
Oще малко и ще излезе, че с Rois сме били в едно училище.  Crazy

А не, аз съм учила средно образование по баирите  Laughing - Чепеларе.  Grinning

# 260
  • София
Тамън да питам помните ли датата!
19.12... Mr. Green
А песента?  Mr. Green

# 261
  • София
Тамън да питам помните ли датата!
19.12... Mr. Green
А песента?  Mr. Green

Помня датата, да.

# 262
  • Сопот, Пловдив
08.10 - помня я датата, защото се случи след рождения ден на един друг съученик. Музика нямаше.  Grinning

# 263
  • София
Ни дата, ни музика помня, но всичко останало ми се е запечатало в паметта.

# 264
Не помня дата, музика нямаше, с времето за щастие и усещането избледня...

# 265
  • София
 ooooh! ooooh! ooooh!
И дата, и музика, и всичко.
Като пред очите ми е...
Да му се невиди и Тургенев....и Уайлд...

# 266
По мои наблюдения днешното поколение не сме чаааак толкова жадни да почваме от рано секса. Има ги и двете крайности: момиче 4 срещу 5 клас го прави на пейка в центъра на града и друго момиче, нейна наборка, която  след година връзка пак не го беше направила.   Peace

# 267
В нашето поколение има вълна от индигови деца,те не са жадни за секс.Аз съм от тях,може и ти да си такава. Simple Smile

# 268
Баш от индигото ще да е Laughing

# 269
  • София
Щерката е 100% индиго...викате да не се притеснявам, а?
Ама някак не ми се спокойно...много е сексуална на няма и 8...

Общи условия

Активация на акаунт