Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 764
  • 718
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
изкарахме кратко моренце и сега ми се иска да посетим някое местенце с вътрешен басейн, минерална вода...за 4-5 дни, да не е много далече от София...Моля, предложете нещичко...Помня, че съм чела положителни отзиви за Велинград, но нямам спомен за оферти, хотели и т.н.
Предварително благодаря!

# 136
  • София
Бях миналата година в този хотел и съм доволна. Препоръчвам го.
Почивка за двама във Велинград - Апартхотел Астра****

# 137
  • София
Някой пробвал ли е ягодово мохито?!??! Или да караме направо с класическото Simple Smile

Тази оферта е пълно менте. Миналото лято взехме точно такъв ваучер- мохитото няма нищо общо с мохито, а обслужването е под всякаква критика. Naughty

Не си купувай. Обслужването както е написано вече е меко казано отвратително. Ние ходихме миналата година с една приятелка, и си мислех че са я махнали тази сервитьорка, но като чета май е още същата Shocked

# 138
  • София
да сте виждали скоро оферта за педикюр на water flowers в студентски град
много останах доволна от маникюристката, въпреки че ми е ужасно далече
v kakvo.bg  в понеделник ишаше,но не знам дали още е актуална.
Аз си взех
сега я намерих обаче е за маникюр, а аз имам належаща нужда от педикюр, но ще си взема  Wink

# 139
  • София
Аз си взех
сега я намерих обаче е за маникюр, а аз имам належаща нужда от педикюр, но ще си взема  Wink

Педикюр на това студио не съм виждала да пускат  newsm78, а им следя офертите. Но като звъннеш, говори с Борислава/маникюристката/, предполагам, че ще ти направи отстъпка.  Hug

# 140
  • в града на вечния купон
Аз си взех
не пуска за педикюр,но ако говориш с БОби-собственичка и маникюристка ще ти направи на добра цена

# 141
Някой дали си е взимал подобна портативна маса за лаптоп и дали е доволен от нея, стабилна ли е на диван, легло... не знам дали да я поръчам и се надявам на отзиви от вас.

# 142
И аз се оглеждам за ваучери за някакъв спорт/танци в "Младост",
но сега има активни оферти само за фитнес ,което не ме устройва,
защото имам карта за фитнеса до нас, който е нов и на прилични цени  Mr. Green.

# 143
Sash, благодаря за споделеното.
А нещо за тази оферта? Не съм била в Банско за повече от ден, нямам представа за хотела, а за Колектива, по- скоро съм чела негативи...Моля да споделите мнение...
http://bg.kolektiva.net/travel/p-stra-esenna-pochivka-v-klub-hot … aid=4e53546f91977

# 144
Здравейте,
изкарахме кратко моренце и сега ми се иска да посетим някое местенце с вътрешен басейн, минерална вода...за 4-5 дни, да не е много далече от София...Моля, предложете нещичко...Помня, че съм чела положителни отзиви за Велинград, но нямам спомен за оферти, хотели и т.н.
Предварително благодаря!

Да-за хотел "Селект"във Велинград-май и  сега мярнах офертата им в Грабо... newsm78

# 145
Някой може ли да даде мнение за тази оферта:
http://www.dalavera.bg/index/offer/new/1/slug_id/4-90-lv-za-klas … data1=&data2=
Не открих отзиви за студиото...

# 146
  • Sofia
Здравейте,
Предварително благодаря!
Да-за хотел "Селект"във Велинград-май и  сега мярнах офертата им в Грабо... newsm78

Потвърждавам за Селект - леко поовехтяло, но просторни стаи, хубави и чисти басейни!

# 147
  • София
А нещо за тази оферта? Не съм била в Банско за повече от ден, нямам представа за хотела, а за Колектива, по- скоро съм чела негативи...Моля да споделите мнение...
http://bg.kolektiva.net/travel/p-stra-esenna-pochivka-v-klub-hot … aid=4e53546f91977

Аз в момента съм тук Аспен ризорт. Съседният на този, който гледаш. Отвън изглежда добре Мурите, ама не съм влизала. Иначе в нашия- много приятни апартаменти (ние доплащаме 12лв. за двуспален апартамент), храната не е много разнообразна, но е сравнително вкусна. Външният басейн е студен, вътрешният е малък, но това на децата не им пречи да се забавляват. Намира се преди Банско, до Пирин голф.

# 148
  • Sofia

Преди няколко страници имаше коментар за този хотел (на стр.6).

# 149
Някой поръчвал ли е торта от сладкарница Ефи? Има оферта за френска торта с боровинки и се чудя дали да поръчам за рождения ми ден една тортичка  Crazy
http://bg.kolektiva.net/sofia/frenska-selska-s-borovinki-hem-vku … aid=4e53546f91977

Общи условия

Активация на акаунт