Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 767
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
  • В свой си свят :))))
Аз пък момичета рових, рових, чудих се... и на края за в къщи се спрях на тази оферта: http://grabo.bg/sofia/bez-kompromis-tzialostno-pochistvane-na-ap … 6540&affid2=7
хората обещаха да ми лъснат гранитогреса машинно...пък да видим newsm78
И аз търся и ще чакам отзиви. Peace

Имаше вече отзиви, тези са супер! Wink

аааа и щях да забравя, взех си ваучера днес, обадих се и си записах час, за съжаление няма да успея преди 6.10. а ми се искаше да се класирам по-рано Sad ама нищо, карай, като минат в къщи ще дам отзиви.

# 91
  • Пловдив
Записвам се и аз като една грабо фенка  Grinning

# 92
  • София
Почти съм сигурна, че не върши никаква работа, но все пак да ви питам:
Това http://www.ozo.bg/offer_2901 дали е ефикасно?

# 93
Аз пък днес поръчах 2 бр. за момчетата от тези:
http://www.deals.bg/Komplekt-spalno-belyo-150h220sm-s-atraktiven … -ili-22.80lv_5627
 Peace

# 94
silk71, ще дадеш отзиви после,  аз много се чудех и още си се чудя де... newsm78

# 95
Някой правил ли си е кичури в салон Арлет на ул. Узунджовска?

Мога да дам отзиви за подстригване и сешоар в салон Анатоли Велев с ваучер от Грабо. Много съм доволна от услугите, фризьорката беше много старателна и любезна.

За фризьорката потвърждавам и аз - докато си правех ноктите там момичето много старателно подстрига една жена и дори й обясни как да си поддържа прическата със сешоар в домашни условия  Peace

Виж ти по отношения на моя маникюр и педикюр не мога да се кажа много добри неща- помещението за педикюр изглеждаше мърляво, ваничката не беше обле§ена в еднократен наелонов плик и кой знае дали и как е била почистена преди мен.

Маникюристката като цяло се стараеше, но на втория ден имах отчупен лак на 2 пръста- явно лаковете не се съхраняват в подходящи условия, защото нормално с Гелиш си изкарвам по 3 седмици.

Горните неща по принцип са пренебрежими дребни проблемчета,  но това което ме подразни и  разочарова беше отношението на маникюристката когато си пуснах искане да ми бъде върната сумата за втория ми неизползван ваучер (имах купени 2 ваучера)- госпожата прие желанието ми да не се възползвам от втори ваучер за лична обида и започна да ми крещи по телефона (!) Crazy . В крайна сметка се обърнах към Грабо и от там ми възстановиха сумата същия ден и то без никакви крясъци, драми и без да си позволяват да ми отнемат излишно време.

Като цяло не виждам негативни коментари за маникюра и явно просто не съм извадила късмет с тази оферта, но лично аз не бих се върнала в салона дори да да пускат безплатни услуги.

Надявам се моят опит да е от полза на бъдещите клиентки на салона.

# 96
Здравейте, някой купувал ли е Стиийм моп Х5 от Офертомат. Доставчик е Technostore777.com от Русе. Дали уредът е същият като в Телешоп? http://ofertomat.bg/offers/view/1097.html
Моля да споделите мнения!

Нямам данни за качеството на Стйм Моп, но мога да споделя впечатления от сайта и търговеца. Аз си бях взела Ped Egg от този магазин и качеството на продукта беше доста ниско спрямо същата стока в магазините на TopShop. Върнах го обратно на търговеца на 13.08 (като съм информирала Офертомат защото все пак са посредник в сделката) и все още не ми е възстановил сумата за покупката - като цяло не съм очарована нито от продуктите нито от обслужването. Успех на теб! Stop

# 97
Здравейте, някой купувал ли е Стиийм моп Х5 от Офертомат. Доставчик е Technostore777.com от Русе. Дали уредът е същият като в Телешоп? http://ofertomat.bg/offers/view/1097.html
Моля да споделите мнения!

Нямам данни за качеството на Стйм Моп, но мога да споделя впечатления от сайта и търговеца. Аз си бях взела Ped Egg от този магазин и качеството на продукта беше доста ниско спрямо същата стока в магазините на TopShop. Върнах го обратно на търговеца на 13.08 (като съм информирала Офертомат защото все пак са посредник в сделката) и все още не ми е възстановил сумата за покупката - като цяло не съм очарована нито от продуктите нито от обслужването. Успех на теб! Stop

Момичета, не се лъжете, няма нищо общо с оригинала,

# 98
  • София
много странно - преди 1 ч. писах за топлата ножица - сега не си виждам писанията.  newsm78
с 2 думи - преди подстригване косата трябва да е изправена идеално. Ако не го знаеш и отидеш ще ти я изправят в салона и ще ти платиш за услугата. Та ножицата ще стане на цена без отстъпка. Затова питай в салона как стои въпроса с изправянето на косата.

# 99
  • Sofia
Рових, рових и никаква интересна оферта в София за хапване не открих... Mr. Green
А чакам гости по празниците и ми се щеше да ги заведа някъде...
Дайте някаква идея, моля...  Praynig

# 100
  • София
Рових, рових и никаква интересна оферта в София за хапване не открих... Mr. Green
А чакам гости по празниците и ми се щеше да ги заведа някъде...
Дайте някаква идея, моля...  Praynig

И аз не откривам. Ако те урежда 30 %  намаление за Хеппи (с цял куп условия е  Sad), мога да ти изпратя ваучер.  Става въпрос за тази оферта

# 101
  • София
Имам нужда от добър зъболекар. И за почистване, и за лечение и пломба. Някой да е ходил скоро с ваучер и да е доволен? В момента гледам 6-7 оферти за София, но не мога да се ориентирам. Благодаря предварително!   bouquet
verabel, прочетох положителните отзиви за Медстом, за които благодаря, и сигурно ще се възползвам, но проблемът ми е, че там не предлагат намаление за пломби.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 04:45 от july1993

# 102
  • София

Някой правил ли си е кичури в салон Арлет на ул. Узунджовска?

Мога да дам отзиви за подстригване и сешоар в салон Анатоли Велев с ваучер от Грабо. Много
В Арлет съм ходила без ваучери,доволна съм,сега съм си взела ваучер Simple Smile
 Защо пише че работят с Керастаз,като мен ме миха с Лакме?Сменили ли са продуктите,аз от една година не съм ходила там.

# 103
Момичета, а нормално ли е когато си записваш час за почистване в къщи освен кода на ваучера да ти искат предварително и секретният код?

# 104
много странно - преди 1 ч. писах за топлата ножица - сега не си виждам писанията.  newsm78
с 2 думи - преди подстригване косата трябва да е изправена идеално. Ако не го знаеш и отидеш ще ти я изправят в салона и ще ти платиш за услугата. Та ножицата ще стане на цена без отстъпка. Затова питай в салона как стои въпроса с изправянето на косата.

аз си я закупих снощи, мисля да пробвам, а косата ще си я изправя със сешоара, купила съм си една четка и уж върши работа пък ще видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт