Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 610
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, аз влизам тук "от обратната страна", т.е. планирала съм в скоро време да представя нещо посредством сайт за колективно пазаруване. Имам малък опит като потребител и впечатления само от 2 сайта, а те май са над 50. Помогнете да избера към кой да се насоча  Thinking

# 316
Цитат
Момичета, аз влизам тук "от обратната страна", т.е. планирала съм в скоро време да представя нещо посредством сайт за колективно пазаруване. Имам малък опит като потребител и впечатления само от 2 сайта, а те май са над 50. Помогнете да избера към кой да се насоча 

В самото начало преглеждах основно "Грабо", "Колектива" и "Задружно", като имах най-голямо доверие на тези сайтове (по-късно "Колектива" много го оплюха тук, но лично аз не съм имала големи проблеми, мисля). Вече преглеждам сайтовете агрегатори и ако някоя оферта ми се струва атрактивна, си я купувам, независимо кой е сайтът.
Затова бих препоръчала да проверите какви условия Ви предлагат отделните сайтове - като срокове, в които ще извършат плащането към Вас, процентът, който задържат и т.н.

# 317
Цитат
Момичета, аз влизам тук "от обратната страна", т.е. планирала съм в скоро време да представя нещо посредством сайт за колективно пазаруване. Имам малък опит като потребител и впечатления само от 2 сайта, а те май са над 50. Помогнете да избера към кой да се насоча 

В самото начало преглеждах основно "Грабо", "Колектива" и "Задружно", като имах най-голямо доверие на тези сайтове (по-късно "Колектива" много го оплюха тук, но лично аз не съм имала големи проблеми, мисля). Вече преглеждам сайтовете агрегатори и ако някоя оферта ми се струва атрактивна, си я купувам, независимо кой е сайтът.
Затова бих препоръчала да проверите какви условия Ви предлагат отделните сайтове - като срокове, в които ще извършат плащането към Вас, процентът, който задържат и т.н.

Благодаря. Не се бях сетила, че сигурно имат различни условия. А тези сайтове агрегатори, може ли да цитирате някой. Предполагам, че ако погледна там ще имам по-голяма база за сравнение и избор съответно.

# 318
  • София
Цитат

Toчно това щях да напиша и аз, но да добавя, че не всички сайтове са включени в агрегаторите, а това е много важно условие. Аз лично ползвам "Всички оферти". Ако някоя оферта не е при тях, шансът да я забележа е никакъв. Иначе е най-добре да е в Грабо или някакъв друг голям сайт, но доколкото съм чувала, условията им за предлагащите оферти са по-неизгодни от малките сайтове. Все пак има значение и това, което се предлага. Ако е стока или услуга с малка стойност, бих купила от всякакъв сайт. Обаче ако става въпрос за нещо скъпо (екскурзия примерно), ще предпочета сайта да е с утвърдено име с надеждата да ме защитят до някаква степен, в случай, че търговецът е некоректен (не че Грабо не се издъниха точно там  Mr. Green)

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 19:48 от Тaня67

# 319
  • София
Днес бях в Арлет по тази оферта:
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=5944&refid=23574&webid=67
 Подстрига ме Диана,много мило и усмихнато момиче,постара се Peace Доволна останах!

# 320
  • София
Моля за коментари на този продукт (без колежката от Грабо моля, тя би го препоръчала, знам!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green): http://grabo.bg/sladki-sanishta-za-bebcho-nastolna-noshtna-lampa … mer-i-zvuk-078bm4

Това е готино: http://www.deals.bg/Komplekt-Disektsiya-na-zhaba--4-broya-tetrad … ?atc=113-4-298#ta , само не схващам какъв е смисъла да си го купувам от сайт с огрооооооомното намаление от 1 лв...  Tired

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 07:14 от ivonska

# 321
  • София
Моля за коментари на този продукт (без колежката от Грабо моля, тя би го препоръчала, знам!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green): http://grabo.bg/sladki-sanishta-za-bebcho-nastolna-noshtna-lampa … mer-i-zvuk-078bm4

И аз ще чакам отзиви за това. И си повтарям питането за неразливащата се купа http://ofertomat.bg/offers/view/1073.html?a_aid=4ed5e0714c70a

# 322
  • София
http://www.deals.bg/Pregled-pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazv … ;utm_campaign=173 Medstom ли хвалехте за зъбен камък? Понеже онази в Грабо вече я няма и скоро нямало да пускат....?

# 323
Здравейте,искам да попитам: купих си ваучери за билети за театрална постановка от Офертомат за Младежкия театър. На място преди представлението ли се вземат билетите или трябва предварително?   bouquet

# 324
  • софия
Здравейте,искам да попитам: купих си ваучери за билети за театрална постановка от Офертомат за Младежкия театър. На място преди представлението ли се вземат билетите или трябва предварително?   bouquet
Миналата година, когато купувах билети за театър, с ваучера ходехме до касата по-рано (дни), за да си изберем места и си взимаш билетите.Peace

# 325
  • В свой си свят :))))
Мацки...по повод фирмите за почистване бързам да ви кажа, макар инфото ми да не е пълно де....един приятел мнОООго поФали една фирма - въпросът е обаче ако можем задружно с вас да нацелим коя е - вчера са идвали хората у тях да чистят, свършили са си всичко по офертата а майка му каза, че и матрака на спалнята са изпрали, извън ваучера и даже не са искали стотинка, тя им е набутала 10лв. дето се вика от кумова срама. Били са момиче и момче, много внимателни, кухнята, микровълновата, печката - вика станаха кристално чисти, изключително доволни са, лъснали са им и терасите, а бе всичко, всичко, не й дали на жената нищо да пипне! А вика друг път ми се е случвало аз да им слугувам Sad не местели не пипали...не вадели...а бе....
Та по същество - офертата на фирмата била за площ от 10кв. - 10лв. и ти сам си решаваш колко да закупиш...ще опитам днес да разбера поне кой е сайта, че жената не знаеше, ама ако сте я срещали тази оферта свиркайте, седалището на фирмата било някъде в овча купел!

# 326
  • Sofia
Ето какво преживяхме с приятеля ми последните седмици. Това е писмо до piperki, от където беше закупен ваучера. Той им писа още веднага, преди около 10 дни. Отговор все още няма. Не си искаме парите, но беше редно все нещо да отговорят. Освен един голям минус за хотел "Тетевен" ще добавя един и за сайта. Дано е от полза на всички:

Преди около две седмици закупих два ваучера - за хотелите "Троян плаза" и "Тетевен". Изразявам задоволството си от престоя в хотела в Троян. Нямаше от какво да се оплача в общи линии. Невероятно, но факт. Сами се досещате, че не това ме води при вас. За съжаление престоят в Тетевен бе далеч от мечтаната почивка. Преди да закупя ваучера се обадих в хотела дали има свободни стаи. Имаше по една на двата етажа, запазиха една - на втория етаж. След покупката на ваучера им се обадих и ги информирах. Обадих им се и трети път, за да им кажа номера на ваучера. Казаха, че не им е обходим и на място да го представя. Преди да замина, на 31.08.2012 г. се обадих и в двата хотела, най-вече притеснен за резервацията в Тетевен. В първия беше ОК, в Тетевен никой не вдигна телефона. От Троян се отправих към Тетевен. Там леко очаквано се оказа, че нямам резервация. Все пак имаше една стая и бяхме настанени там. Двама души в единична стая, както по-късно признаха от хотела. Видно бе и от комплекта завивки и останалите единични аксесоари. Рядко употребявам алкохол, но определено мириса на включената във вечерята ракия ме "впечатли". Впечатлението бе пълно след като и двамата на сутринта имахме не особено комфортно усещане в областта на черния дроб. След вечеря питах сервитьора, готвач и рецепционист дали има напускащи на следващия ден, провери и се оказа, че има възможност да бъдем преместени. Закуската бе ОК, изключвайки запитването от страна на сервитьора, готвач и рецепционист "Кафенце ша пийнем ли?". След което запитах отново вече друг на рецепцията, потвърдиха, че има напускащи и да изчакаме да оправят стаята. Качвайки се обаче явно недоволна камериерка констатира "с това местене само прането не мога да си платя". В крайна сметка нито повдигах въпроса, нито някой предложи да отидем в стандартна, двойна стая. Оставям настрана целонощните сексуални контакти в съседната стая, на които имам чувството, че присъствах лично, но най-вече ме впечатли липсата на реакция от страна на рецепциониста цяла нощ, ако е имало такъв разбира се. Допускам последното тъй като телефона на рецепцията бе нагласен да кънти из целия хотел. Закуската бе ОК, деня си мина, стигнахме отново до вечерята. Раздвоени, че има вариант и от "прекрасната" зелева салата да е проблема, отново посегнахме към чашите с ракия (наблягам, че бяха по 1 бр. от 50 мл., т.е. проблема не е в количеството), уви, на следващата сутрин отново имаше проблем в споменатата вече област. На майтап си помислихме, че остава само да спре и водата. Майтапа се превърна в реалност, малко след 22 ч. Оказа се, че района е на воден режим от 22 до 6 часа.
Така след ден и половина престой едва дочакахме закуската и напуснахме "хотела" с голямо облекчение. За разлика от "Троян плаза", който с неудоволствие освободихме в 11.55 ч.
С оглед на гореописаното, без да знам политиката на сайта за такива случаи, изключително силно ви съветвам, дори в кризисни времена, спестесте си неудобството да влизате в подобни полемики поради некоректни контрагенти.
Смея да твърдя, че съм бил на доста места, в редица хотели, голяма част използвани през сайтове за колективно пазаруване, но този определено заслужава да се коментира.

# 327
Момичета, имам едно запитване относно две оферти? Бях Ви споменала, че един приятел започна работа в такъв сайт и ми споделя, ако има интересни оферти. и ето каква ми сподели - http://promoshop.bg/offers/Pochistvane-na-litze-s-ultrazvuk--2-maski- . Да, но си харесах и друга, която е от тези "плодовите" - http://www.deals.bg/Borovinkova-shokoladova-ili-hialuronova-tera … ;utm_campaign=173. Четох доста мнения за видовете процедури но сега съм 50 на 50 къде да отида. Разликата в парите не проблем, но като тази с двете маски повече ме привлича  ppp

# 328
привет, харесах си това, но незнам нищо нито за салона, нито за този тип кичури. Ако може някои да ми каже малко повече информация дали си заслужаваhttp://grabo.bg/sofia/kichuri-tip-baleaj-plius-podhranvashta-mas … 73608281/?dc=9760

# 329
Здравейте,

искам да споделя тоталното си ОТВРАЩЕНИЕ от тази оферта - НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ !!!
хотел "Делта бийч - 4*" Слънчев бряг

http://www.lapni.bg/offer/4239

Хотелът няма нищо общо със снимките и не заслужава дори една звезда камо ли 4 !!! Снимките са фотошоп, басейните са тинясали, стаите и коридорите са с мокет, който няма местенце без гнусни петна от какво ли не - смрад невероятна, по дръжките на вратите има паста за зъби, лепени дъвки с косми и разни други гнусотии. По коридорите щъкаха тълпи от ромчета! Асансьорът не работеше и на въпроса ми как да катеря количката на бебето по стълбите ми бе отговорено "Шефа нареди да го спрем, че септемри няма да има много хора в хотела".

НЕ се ЛЪЖЕТЕ !!! Отидохме с бебе на 3 месеца и избрахме хотел с 4 звезди като държах на ЧИСТОТАТА , не на лукса - но това беше някакво гето, а не хотел!

И да похваля 3 звездния хотел "Пенелопе Палас" в Поморие - останахме невероятно доволни от ВСИЧКО!
http://www.lapni.bg/offer/4060

Надявам се да съм помогнала поне на някой да не се излъже както ние и да си провали почивката!

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 14:11 от m@minka

Общи условия

Активация на акаунт