Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 495
  • 718
  •   1
Отговори
# 390
Миналата седмица имахме повод и хапвахме суши ,от което останахме всички много доволни!Сега от същият ресторант са пуснали ваучер и пак ще се отвори инцидентен повод за суши вечер. Simple Smile   chef

Ейййййй Мария Йорданова, точно щях да питам за мнение по същата оферта, аз искам да си взема за в къщи, но се чудя кой вариант??  newsm78

alert  Веднъж си взехме суши, с ваучер от адреса в Младост. Имахме среща на единия вход на Бизнеспарка и там ни беше дадено сушито!!!, което се състоеше от най- миниатюрните рулца !

# 391
Миналата седмица имахме повод и хапвахме суши ,от което останахме всички много доволни!Сега от същият ресторант са пуснали ваучер и пак ще се отвори инцидентен повод за суши вечер. Simple Smile   chef

Ейййййй Мария Йорданова, точно щях да питам за мнение по същата оферта, аз искам да си взема за в къщи, но се чудя кой вариант??  newsm78
Ние се очертава да сме голяма тайфа и варианта ще е ясен....101 далматинци Simple Smile)

# 392
И да не забравяме, че мнението на госпожица Йорданова е като служител на сайта, не бих се доверила  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Иначе от суши експрес имаше добри отзиви преди...

# 393
  • Sofia
Мерси за отговорите!  Grinning Явно е някаква глупост...

Аз в Суши експрес съм яла няколко пъти, хубаво е (на Прага). И ваучер съм си взимала веднъж, спомням си, че беше много изгоден, не съм имала оплаквания.

# 394
  • Sofia
Аз чакам ваучери за Ам Гъл, ако видите някъде казвайте  Hug

# 395
  • София
Аз чакам ваучери за Ам Гъл, ако видите някъде казвайте  Hug
И аз,ама няма от пролетта не са предлагали Sad

# 396

alert  Веднъж си взехме суши, с ваучер от адреса в Младост. Имахме среща на единия вход на Бизнеспарка и там ни беше дадено сушито!!!, което се състоеше от най- миниатюрните рулца !

Това, че са миниатюрни им е най-малкия проблем. Поне това суши до Бизнес парка е с ужасно качество и ще сте късметлии, ако просто останете гладни, защото в моя случай сушито от там ми коства и 2-3 дни стоене в къщи заради невъзможност да се отдалеча на повече от 10 метра от  smile3550

# 397
  • в града на вечния купон
Да Ви разкажа и аз за моите преживявания тази събота 22.09.2012.

Купих си ваучер за хотел Бор, Паничище, от лапни.бг, като преди да си платя ваучера се обадих да си направя резервация и да видя дали има свободни места.
Оказа се , че има и хората ме увериха , че са запазени.

Отивам към обяд в събота, влизаме в  хотела и изненада-този, който е пуснал ваучерите в лапни е бил взел хотела под наем и го освободил на 15.09.2012, а ВАУЧЕРИТЕ СА до 30.09.2012!

Мой е пропускът, че преди да тръгна за Паничище не звънах, но може би никой нямаше да ми вдигне и чях да остана по разочарована, така поне си направихме разходка.

Днес пуснах официално писмо с искане за връщане на сумата от лапни, като ги помолих да ми върнат сумата до края на седмицата.

Ако не го направят ще сезирам КЗП.

# 398
  • В свой си свят :))))
Да Ви разкажа и аз за моите преживявания тази събота 22.09.2012.

Купих си ваучер за хотел Бор, Паничище, от лапни.бг, като преди да си платя ваучера се обадих да си направя резервация и да видя дали има свободни места.
Оказа се , че има и хората ме увериха , че са запазени.

Отивам към обяд в събота, влизаме в  хотела и изненада-този, който е пуснал ваучерите в лапни е бил взел хотела под наем и го освободил на 15.09.2012, а ВАУЧЕРИТЕ СА до 30.09.2012!

Мой е пропускът, че преди да тръгна за Паничище не звънах, но може би никой нямаше да ми вдигне и чях да остана по разочарована, така поне си направихме разходка.

Днес пуснах официално писмо с искане за връщане на сумата от лапни, като ги помолих да ми върнат сумата до края на седмицата.

Ако не го направят ще сезирам КЗП.

Лелее УжасТТТ  ooooh!

# 399
Трябва ми оферта за химическо  или в краен случай за обществена перална!
Имам една завивка която не влиза в пералната ooooh!
Ако някой срещне моля да свирне Wink
Предварително благодаря!

# 400
  • София
Трябва ми оферта за химическо  или в краен случай за обществена перална!

Ето ваучер за химическо чистене, още една оферта и още една.

# 401
  • В свой си свят :))))
Мамчета, търся си оферта за детски отпечатъци, свиркайте ако срещнете моля  Crazy

# 402
  • София
Кажете, моля, нещо за този матрак. Колебая се между този и Дормео, защото в момента са на промоция.  Praynig
http://bg.kolektiva.net/sofia/matrak-venus-memoform-1.html

Дормео.... по-добре не, не са им много дебели слоевете мемори пяна - ние като купувахме беше нещо от сорта на 2 см., което не е ок, не се усеща добре ефекта на мемори пяната. Сегашният ни е Парадайс с 6 см. мемори, който беше и по-изгоден спрямо Дормео. Общо взето из всички салони, които ходихме за матраци, не ни препоръчаха Дормео - такива два матрака имаме ортопедични (те не са в нас, а в наще, твърдички са, но такива си ги купихме, като цяло нямаме забележки, но аз съм спала не повече от година и половина на него. Имам възглавница от мемори пяна на Дормео, нея ползвам над 2 години и половина, доволна съм, не е слегнала или нещо подобно. Но погледни колко мемори пяна има като сантиметри и най-добре отиди до някоя борса или шоурум, за да ги пробваш на живо (не е нужно да купуваш от там, само пробвай!). Ако купуваш не с ваучер разгледай борса видов комерс, там са най-евтини, защото са с 5-10 % отстъпка, доставят до леглото ти, гаранция, за всичко са много точни, никакви проблеми не сме имали до сега  Peace
Благодаря, много полезни съвети!   bouquet

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 21:53 от july1993

# 403
  • София
Обръщам внимание, че този път офертата на Суши Експрес НЕ ВАЖИ за заведението в Младост 4!

В началото много ги харесвахме, после ролцата станаха твърде миниатюрни почти без никаква риба.
Стомашни проблеми не сме имали, но..знае ли човек. Laughing

# 404
  • София-Младост
Мамчета, търся си оферта за детски отпечатъци, свиркайте ако срещнете моля  Crazy
Виж в сайта на буено има оферта, но се плаща и доставка от 2,60.

Общи условия

Активация на акаунт