Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките - тема 29

• 49 676
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
zvanche - точно тя е!
Посещавах клиниката преди 4 години и съм много доволна от отношението и нивото на работата им.  Peace

# 541
  • София
Много благодаря за съветите. Исках лекар за рутинен профилактичен преглед. Не, че си нямам такъв, но той напоследък ми се струва доста търговски ориентиран - все се опитва да ми продаде противозачатъчни средства, на които е вносител Wink. Та затова търсех, не заради някакъв определен проблем.
Но, да не спамя темата, още веднъж благодаря.

# 542
Моля да ми простите за спама... ама много искам да попитам...

Защо на гинеколог и мамолог с ваучер? Направления не ви ли дават?

# 543
  • София

Aми - не. Според моята лекарка вече за профилактики не се дават направления, а само при оплаквания. А за мамолог профилактиката е чак след навършени 50 години и то на 2 години веднъж.  ooooh!  И аз ходих с ваучери тази година. За момент си помислих да излъжа и да кажа, че нещо ме боли, но реших, че няма да е обективен прегледа.  Sad  Дали наистина е така или не иска да дава направления? Ако ме лъже, ще трябва да я сменя.

# 544
  • София
Скрит текст:
Моята лична лекарка твърди че "на гинеколог се ходи само ако имаш проблем"  ooooh! и упорито отказва да ми даде,но зимата упорито съм решила да я сменя,след подобно изказване какво да очаквам от лекарката,всичко друго,но не и че ще получа адекватно лечение и отношение независимо за какво се отнася. Tired,но пък аз още от преди години попаднах на страхотен доктор,много отговорен,заинтересован,човечен и знаещ.Ходя в кабинета му и си плащам,но не съжалявам за нито една стотинка оставена при него.Чувствам се сигурна в здравето си.

И за да не е спам,грабнах си току що един ваучер за суши от Хепи!
http://grabo.bg/sofia/sushi-v-happy-sushi-set-filadelfiia-kombo-s-16-hapki-0rr8vh

# 545

Aми - не. Според моята лекарка вече за профилактики не се дават направления, а само при оплаквания. А за мамолог профилактиката е чак след навършени 50 години и то на 2 години веднъж.  ooooh!  И аз ходих с ваучери тази година. За момент си помислих да излъжа и да кажа, че нещо ме боли, но реших, че няма да е обективен прегледа.  Sad  Дали наистина е така или не иска да дава направления? Ако ме лъже, ще трябва да я сменя.
Защо само срещу оплакване newsm78 аз си взех преди седмица направление за профилактика.Нещо те е метнала.

# 546
Може ли да споделите ноу-хау за сваляне на гел-лак ей тук, публично Simple Smile

# 547
  • В свой си свят :))))

ООооо имаш си пълно право, твоята явно нещо се цигани!

# 548

ООооо имаш си пълно право, твоята явно нещо се цигани!
Малко off topic но в днешно време всеки иска да те прецака....и най-добре да си нямаш много взимане дававне с лекари,майстори и т.н  #Cussing out

# 549
  • София
Много гадно го правят това с направленията, все нямат или имат 2-3, които ги пазят за спешни случаи. Като цяло и те не са виновни, защото им се отпуска определена бройка, но пък ние си плащаме здравните осигуровки и искаме да получим полагащото ни се лечение. Явно тази лекарка, която твърди, че не се дават направления за профилактика си е намерила цаката да не и се досажда за направление.

# 550
Момичета, имате ли впечатления от антицелулитните терапии в Бюти бар в Ст. град? Колебая се между кавитация и вела шейп, а ме интересуват и отзиви за самия салон.
А някой правил ли е LPG в салон Престиж (Цветна градина или Хан Аспарух)?
Благодаря предварително.

# 551
За право - имаш право, само че откъде време да ида веднъж да вися поне 2 часа със съскащите ми бабички само, за да се добера до заветното направление, после да запиша час, който с направление е поне след 5-6 месеца при добрите специалисти .... и на финала отивайки пак да загубя половин ден в чакане, защото като си с направление всички с връзки и с плащане минават пред теб.....
Затова за жалост предпочитам да си платя и понеже така и така горе долу по това време си правя моя лична профилактика, реших че случаят е удобен, ще повече имам известни впечатления от въпросния център и мога да им се доверя. Иначе не бих отишла само защото е по-евтино да речем със здравето си човек не бива да се шегува.

Принцеса Лея има ли ваучери за Бюти бар? От някого чух добри отзиви за там, но не помня подробности. Иначе Велашейпа си е класика. Peace

# 552
  • В свой си свят :))))
Момичета по повод тези антицелулитни процедури съм в голяма драма Sad Бях си записала час за антицелулитен масаж, че ми казаха ,че било най-доброто, оообаче масажистката ме върна заради така наречена "куперозна кожа" или както ми обясни имала съм опастност да ми се напукат капилярчетата и да станат тромби, но не можа да ме ориентира какво би било добро за мен Sad помагайте моля  newsm78

# 553
  • софия
И за да не е спам,грабнах си току що един ваучер за суши от Хепи!
http://grabo.bg/sofia/sushi-v-happy-sushi-set-filadelfiia-kombo-s-16-hapki-0rr8vh
Това с консумацията на място много ме дразни. Аз искам да си взема за вкъщи. На всичкото отгоре консумацията е в някакви ненормални часове от 13:30 до 18:30 ч. Излагат се.

# 554
За право - имаш право, само че откъде време да ида веднъж да вися поне 2 часа със съскащите ми бабички само, за да се добера до заветното направление, после да запиша час, който с направление е поне след 5-6 месеца при добрите специалисти .... и на финала отивайки пак да загубя половин ден в чакане, защото като си с направление всички с връзки и с плащане минават пред теб.....
Затова за жалост предпочитам да си платя и понеже така и така горе долу по това време си правя моя лична профилактика, реших че случаят е удобен, ще повече имам известни впечатления от въпросния център и мога да им се доверя. Иначе не бих отишла само защото е по-евтино да речем със здравето си човек не бива да се шегува.

Принцеса Лея има ли ваучери за Бюти бар? От някого чух добри отзиви за там, но не помня подробности. Иначе Велашейпа си е класика. Peace
Има, да.
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=6597&refid=23574&webid=67
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=6574&refid=23574&webid=67

Общи условия

Активация на акаунт