При нас спокойствие и мир, хапва,спи и ака
Току-що включих новата ни придобивка-бейбифон! Писна ми да търча от стая в стая и да проверявам
. 
Но не топля водата на 70°, както е указано, то после ще трябва 40мин да охлаждам
Криво ми е, че така се получава, но просто не става явно.
Ще суче, ще се цедя, докато спи, поне веднъж два пъти на ден да има и пълен биберон с кърма, нощем засега само кърмя и така, да избутаме и втория месец пак доволно

така че ще се помъчим още малко да ги хареса 

А това,което ти е казала твоята приятелка е самата истина 

Ние сме добре, за 10 дена сме качили 600 грама. А аз даже съм свалила 1кг повече отколкото бях качила за цялата бременност. Въпреки че корема ми още не се е прибрал съвсем.
и нищо не мога да направя. И сега ако си купя истински и него не мога да го вържа
гледам, чета и нищо не става.
от време на време нещо се пъне, мрънка, почервенява и накрая завършва с пръцкане. Вече излизаме на разходка, а аз продължавам да се доя като крава по два-три пъти на ден, че иначе не се издържа. На вън не смея да кърмя, че още не съм овладяла течовете и обикновенно яденето ни завършва с петна по блузата ми.

Отидохме в Токуда, да похваля д-р Масларска. Пусна ни същите изследвания, които и вчера правихме в Бодимед и каза, че според нея резултатите ще са добри, защото прегледаха детето много обстойно. И какво се оказа - вчерашната стойност за директен билирубин, която според Бодимед беше 93,9, днес в Токуда е 8,2 и абсолютно в норма!!! Нищо притеснително! Щях да гръмна някой на момента. Допускам, че тия идиоти вчера са сгрешили и вместо 9,39 са написали 93,9. И няма нужда нито от ехограф, нито от чернодробни ензими, нито от влизане в болница, направо пощурях. Д-р Масларска е съвсем наясно с новостите и правилата за гледане на деца от последните години. В случая се касае за кърмаческа жълтеница, защото все пак си имаме все още, но не е притеснителна. Няма нужда да спирам кърменето и да преварявам кърма, както са правели преди години. И така цял ден по доктори и болници... Тъкмо се успокоих с надбъбречните скрийнинги, почнах за кърменето да се притеснявам. Когато и това отмина, айде с нова сила цунами за поредната фалшива тревога. Важното, че всичко е наред, сега съм най-щастливата мама.
Средното наддаване за бебета до 4-я месец е около 113-142 на седмица. 

И нещо, което мислех,че скоро няма да ми се случи, току що ме оповръща цялата докато я оригвах