Днес при нас положението е мнооого по-добро - поне поспива в количката, даже вече 2 часа спи, успях да се наям като за световно
Само дето на разходката сутринта така и не заспа, потрая 20-30 мин. и нададе вой, та се прибрахме да се гушкаме, сменяме и храним
А снощи задряма за пореден път в мен, решихме, че ще го къпем и го занесох в спалнята да го събличам. Сложих го на леглото - гледам той спи. Преместих го за експеримента на неговото - продължи да спи
Явно е бил каталясал от безсъние миличкия, спа повече от 2 часа, направо се изумих
Блонди,
не се връзвай на майка си, момичетата са го казали много точно - разликата между "преди"и "сега" е огромна, и да искаме не можем да живеем както "преди". Между другото и аз съм намирала много мъдрост и сила в постовете ти и много полезна информация. Мисля, че си супер майка. Между другото снимките са супер
Белверде,
абсолютно си права

По въпросите:
1. Проходилка не мисля за момента да купувам, но може да ми дойде друг акъл, ще видим.
2. За кошара ще ползвам сгъваемата кошара от сестра ми, племенницата ми я ползва успешно навремето.
(вижте History of formula):
(и ние ли ще бъдем такива след 20-30 години
. Може би, като мога вече да го обръщам напред, ще видим.
като гледах клипчето дето Елсън го е пуснала във фейсбука онзи слинг като че ли се разтяга. Ох голям мерак имам за пустия му слинг, пък защо не ми се получава
, цял ден спинка и никой не ми повярва, че е малка ревличка.