Отговори
# 585
  • Варна
Здравейте Hug
Днес при нас положението е мнооого по-добро - поне поспива в количката, даже вече 2 часа спи, успях да се наям като за световно Joy Само дето на разходката сутринта така и не заспа, потрая 20-30 мин. и нададе вой, та се прибрахме да се гушкаме, сменяме и храним Whistling А снощи задряма за пореден път в мен, решихме, че ще го къпем и го занесох в спалнята да го събличам. Сложих го на леглото - гледам той спи. Преместих го за експеримента на неговото - продължи да спи Crazy Явно е бил каталясал от безсъние миличкия, спа повече от 2 часа, направо се изумих Grinning
Блонди,
не се връзвай на майка си, момичетата са го казали много точно - разликата между "преди"и "сега" е огромна, и да искаме не можем да живеем както "преди". Между другото и аз съм намирала много мъдрост и сила в постовете ти и много полезна информация. Мисля, че си супер майка. Между другото снимките са супер Laughing
Белверде,
абсолютно си права  Hug
По въпросите:
1. Проходилка не мисля за момента да купувам, но може да ми дойде друг акъл, ще видим.
2. За кошара ще ползвам сгъваемата кошара от сестра ми, племенницата ми я ползва успешно навремето.

# 586
# 587
Онзи ден никой не ме отрази, ама пак моля дайте парола за снимката на лични Simple Smile

# 588
Галка - пратих:)

Ох за проходилката и аз съм против, но Никол много дълго време падаше като талпа назад,а не искаше да седи сама в кошарата и за да свърша нещо ми се наложи да я слагам в проходилка....Лошото беше, че тя се научи да се засилва с проходилката и да се вози наготово после и навън се опитваше мен да ме ползва така:)Simple Smile hahaha hahaha hahaha
сега ще видя как ще са нещата, но ако и Маги не иска да стои сама - няма да имам избор.  33uu

# 589
Излязохме да се разходим след обед, поса в количката около час и като ревна в 4 откара до сега. Отивам да му направя едно шише да видим дали е от глад.

# 590
1.Категорично не на проходилката, с Вики имахме една,дето се бута, а не от ония,дето сяда в тях детето. Но тоя път май не мисля да ползвам никаква, имаме кола у дома и мисля,че те вършат подобна работа,ама ме е страх от претрепване.
2. Кошарка- амиии,ако имах място може би бих ползвала? newsm78

# 591
А защо сте против проходилката? Така по принцип просто или нещо конкретно ви притеснява? Защото определен проблем с нея няма! Може би ще извадите доводи за меки кости около 6-тия месец  hahaha

# 592
Привет мами и ревльовци  Grinning.
Много прегръдки на всички, страхотно се справяме Hug. Много ме кефят педиатрите тук, всеки път ни изпращат с тези думи, ако и да не са верни, особено като ни изписваха от болницата ни засипаха с комплименти каква хубава работа сме свършили (а аз още не можех да го държа добре  Crazy).

За успокояване (на бебо или ваше  Laughing) пробвайте и Сънчо:
http://www.youtube.com/watch?v=TZI89zzMYlw
Бобо се скъса да зяпа екрана, не заспа, но спря да реве ... за 10 мин, ама десет-десет, кой ти ги дава.

А приказките как всичко е било рози и цветя в миналото да ги пробутват другаде  Wink (вижте History of formula):
http://en.wikipedia.org/wiki/Infant_formula

И като ви слушам колко проблеми с тия помощници  ooooh! (и ние ли ще бъдем такива след 20-30 години  Confused) аз направо май съм извадила голям късмет  (абе, много пъти съм благославяла Атлантика дето ни дели с някои хора, признавам си  Whistling). Нямаше кой да дойде, но и ние с мъжа ми бяхме супер убедителни, че няма нужда никой да прави никакви жертви. Имаше доста коментари отстрани: "Ама как така няма никой да идва, как ще се справите сами?" Повикахме Неволята и се справихме.

За:
1. проходилката
2. кошарата
чакам да видя какво ще споделите  Simple Smile, идея си нямам за момента  newsm78

С най-голям мерак от всичко за бебето си поръчах кенгурото и така си мечтаех да прекарва по няколко часа на ден в него, докато аз си работя, но уви. Гърчи се, плаче, иска да може да гледа навън, но нали трябва да му се придържа главата, трябва да е с лице към мен, не му харесва и това е  Tired. Може би, като мога вече да го обръщам напред, ще видим.

# 593
  • Добрич
Проходилка имам от баткото, не се научи да ходи в нея, просто много бързо му дойде къса (ниска).  Laughing Сега пак ще я ползваме. Кошара за игра специално нямам, ползвам сгъваемата за пътувания. За мен полезно беше и бънджито - повече се забавляваше да се джаска вътре пред това да се мъчи в проходилката. В бънджито си откарваше половин час без проблем.

# 594
  • София
Така, изнамерих едно 5-метрово парче плат, памучен, неразтеглив. Изгледах един куп клипчета, цял ден се връзвах и омотавах и накрая уж успях със сухите тренировки и реших да пробвам с беба и като я сложих и това бебе като взе да реве, един час не мога да я укротя, направо ужас. И сега не знам къде сбърках и кое не направих както трябва, че не ми се получи. Дали не трябва тоя плат да е все пак поне малко разтеглив  Thinking като гледах клипчето дето Елсън го е пуснала във фейсбука онзи слинг като че ли се разтяга. Ох голям мерак имам за пустия му слинг, пък защо не ми се получава  Cry

# 595
Благодаря на всички отзовали се Simple Smile  Hug

# 596
  • София
И аз като се успокоих, ми дойде повече кърма. И хич не ми се струва, че ще го отбия, като го дохранвам с АМ, като му давам биба или пък водичка. Wink
Проходилка не знам дали ще взимаме, май нямам място да се лашка с нея, само в коридора.
Кошара за игра какво значи? Ние използвахме един надуваем басейн с Пепи, пълнехме го с играчки и от момента, в който започна да седи, прекарваше много часове там. Още не можеше да става обаче.
Активна гимнастика сме взели.
О да, марли, добре че ме подсети за бънджито! Страхотен успех имаше вкъщи! Wink
Марги К, и Сашко правеше така - суче, заспива, но съвсем в началото, сякаш се уморяваше да суче, освен това се успиваше от жълтеницата. При нас се оказа, че не му стига кърмата въпреки постоянно напишканите и наакани памперси, той просто не наддаваше доволно.
Блонди, снимките са трепач! Малкото китайче много чаровно! Сънувах, че ти се обаждам и ти казвам: Блонди, ще идвам в Брюксел, можеш ли да дойдеш да се видим или аз да дойда в Лиеж?  hahaha Hug
Лудница, много готина рошавелка! Simple Smile

Днес имахме страхотен ден, заредена съм с положителна емоция. Сутринта нахраних Сашко и го връчих на мъжа ми, който напоследък хитрува и спи в леглото на Пепи, докато Пепи не е почнал у-ще. Съответно поне нощем спи, но днес казах "ще спя, до обяд не ме търси". Та спах доволно. След което ходихме в Южния парк, детето спа в количката през цялото време само се събуди да яде. Абе чудо, чудо. Количката се събира в колата ми, което е другата хубава новина, че се притеснявах дали ще стане. И изобщо супер. Simple Smile

# 597
Блонди, аз лично съм чела доста статии отричащи тоя стария тип проходилки, дори четох преди време ,че има държави в които са забранени- ама сега ми се спи и не ми се рови в нета. Ама пък да не кажеш ,че си говоря измишльотини:
http://www.aktivnipotrebiteli.bg/p/articles/c/view_article/id/354/fl/2652/

# 598
  • Обетованата земя
Днес орисахме Матеа  Flutter, цял ден спинка и никой не ми повярва, че е малка ревличка.  hahaha. Спазихме всички ритуали и се получи прекрасен празник! Прочетох ви малко назад, но мнооого ми се спи и ще лягам. Малката вечер спи добре, даже си прави 6 часова пауза от 23 до 5, но баткото взе да се буди с рев милото, по 3-4 пъти на нощ и аз ходя като сомнамбул.  Tired  Laughing
 Спокойна нощ на всички!!!  Hug

# 599
  • София
Честито, диди! Утре ние имаме чиста молитва, погача - другата неделя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт