Гунди, Съншайн удостои ли те с ЛС колко си некомпетентна. Мен да
, то от време на време наистина под вола теле търсим, ама какво да се прави... който няма опит

. Според кантара на педиатърката бебо е наддал само 130 гр. за 10 дни. Интересното е, че 3 пъти го мери и трите пъти показа различно и накрая взе най- ниското изтеглено. АЗ после като го мерих на нашия - акал, гол и гладен ми показа с 250 гр. отгоре. Иначе сме порастнали с 4 см, което е причината да не ни включи добавка. Аз се опитах да й обясня, че детето яде на поискване, спокоен е, спи си, имаме пълни памперси почти след всяко хранене, но тя беше категорична, че не наддава. Сега си записахме час за след 2 седмици за контролно теглене. Каза, че ако продължи така ще трябва да дохранвам и сега се чудя какво да правя - като за начало през деня почнах да го будя на 2 часа да яде, да видим дали ще има резултат. Оффффф, тъкмо се бях успокоила, че кърмата ми се регулира и се справяме с храненето и сега това. Иначе от 2 дни май нямаме колики, спрях всички капки, дано се задържи така
.
.Моето голямото няма никакви проблеми със стомаха,единственото ''последствие''от моето захранване на Никита е,че до ден днешен си предпочита плодовете за следобедна закуска,ама както и друг път съм казвала -вкуса се възпитава.Съвсем скоро ще ни дойде на дневен ред отново как ще се захранват шушките
.
.
Бебо пък само ме дебнеше да седнем в някой ресторант и му пригладняваше,че и аз като Блонди го ръсих с лук и шкембе чорба 
искрено се веселих и смях с почти целия ти пост
В тази връзка се чудя на разни мами, дето вече се сефтосаха със скрититте текстове, ама те си знаят. Има си нетърпеливи.
При мен в близката година сигурно няма да е 
Проспа цялото парти, но така поне имах време да се видя с хората.

.То нека те съветват, ама и аз както екзоти4на, бих направо си сменила лекаря.

.
.
Иначе нали ходих и ми махнаха конците..е*а ли го кво ме боли
та, кажете според вас проблем ли ще е само в една лъжичка кърма