Много благодаря!
там бяхме
Другия път да се обадиш.
защото видиш ли тя имала налепи по гърлото. Само погледнах лекарката и я попитах къде да се разпиша, че си тръгваме, защото според мен това е повърнато пресечено мляко. Би-би, много се надявам да нямате повече притеснения, да се успокоите и да се наслаждавате на децата си, вместо от притеснения да ви побеляват косите и да си докараш някой негестационен диабет

и мерака й за сукане беше до там. Това обаче не пречи всеки ден да й давам с лъжица или от контейнерчето направо да си пийва.
Липсвах тук доста, някои може би за забелязали, други пък може би не... Както и да е, Първо Благодаря на До5 И Бюти, че ви известиха за мен!
и беше ужасно. Малкото ми момиче се роди много трудно и имаше известни проблеми, Заклещи се в хода на раждането, (по- късно ще разкажа повече) и все още не можем да движим едната ръчичка,очакваме да започнем физиотерапия. След като я родих и ме откараха в стаята си дадоха ми я по- късно за 2 часа и като ми я отнеха в интензивно в кувиоз и там стоя 5 дни. Аз бях ужасно разстроена, чудех се къде е бебето ми, след като не е в корема ми, нито в ръцете ми, ЕДВА СЕГА РАЗБИРАМ КАКВО ОЗНАЧАВА МАЙЧИНО СЪРЦЕ> Мъката в тези 10 дни след раждането ми беше ОГРОМНА. Сега сме си вкъщи изцяло на естествено хранене на поискване. Чувстваме се по- спокойни, пожелайте ми, милички, скоро да раздвижи ръчичката, че ми е голяма мъка

Отразявам те, миличка....ама не мога да стигна да публикувам

за сега най-много ни помага да я взема на ръце по коремче за около 5 минути и след това и слагам от онези торбички с ерешовите костилки...благодаря, на този който каза за тях, че аз нямах и идея че съществуват, но така за сега борим коликите...и помага

. Две опаковки достатъчни ли са?
от мен и моята щерка!

, чак и главоболие имам, последно се активизира точно на раждането ми. Ще го вадя аз, ами да мине кърменето и тогава.
.Дано скоро ръчичката се раздвижи, 

.Кърмата ми определено се увеличи -така че съм вече спокойна за беба,че няма да остане гладна през тези 3 дена.
.
Бюти - заглавието е страхотно 
но пък всичко си заслужава като видиш слънчицето си 
И както и де направиха ми клизмата и от там в преродилно отделение - сложиха ми системи но разкритието не ми беше мръднало за това ме настаниха в една стая и там цяла нощ с адски болезнени контракции си седях и чаках разкритие а през това време сигурно 7 жени родиха имах чувството че са ме забравили в тая стая но стана 6ч. и дойдоха да ме преместят в родилното вързаха ме за тонове слагаха ми обезболяващи и разни др. инжекции...Спукаха ми водите а те бяха зелени, разкритието ми вече беше 4см. но продължавахме да чакаме докато в един момент тоновет на бебо изчезнаха
и припаднах и акушерките взеха да ме лискат с вода и да ми дават шоколад и кола за да дигна кръвното...И все пак съм горда че без никакви упойки си родих нормално малкия Сашко близо 17 часа. Стана малко дългичко за което се извинявам

Страхотно е, че Червената Соня ти е помогнала със съвет! Форумът наистина е много полезен!
Надявам се да ми се отвори парашута и на мен с някой близък, който скоро ще ходи до Г-я.

Аз пък с Викчо видях рев от колики та чак ми идеше.... 

с теб съм, а и това,че ти се е увеличила кърмата съвсем ме амбицира. а как даваше Био Гайа-та?Аз вчера я сложих в кърмата, ама кърмата беше около 40 мл??