The Vampire Diaries - В очакване на сезон 4 (Тема 27)

• 27 633
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
На мен Якоб по ми допада. Да го бяха запазили. Иначе най-много виждам в ролята на Крисчън Джонатан  Рийс Майерс(не че не го казах сто пъти). Толкова извратен и палав вид има. Heart Eyes Embarassed Обаче, една г-ца Стюарт я виждам като перфектна Анасетйша. Но ето го най-подходящия Грей. Joy

http://btvnews.bg/lifestyle/kultura/dzhstin-biibr-vliza-v-glavna … sa-na-sivoto.html

# 646
Моля ви, бе хора. Има си тема за книгата 50-те...., а за филма си направете. Писна ми във всяка 2-ра тема това да чета. Моля ви.

# 647

двете ревящи мерлузи.

Идиотко неземна!  smile3532

Гаджето ти да реве във всеки трети епизод? Бихме поспорили  Joy Joy От снощи всичко ми е много смешно просто.

Чувствителен е, не сладникав   hahaha hahaha hahaha
Готина снимка на новия триъгълник.

Toва звучи като "аз не съм дебел, аз съм пухкав"  Joy

Много вярно. Пухкавите са симпатични, дебелите - не.  smile3534

"Елена" вече е тренд в туитър.  hahaha

Йо, апа сълзта дамянова беше мноу мъжествена. Да иде при батко си Дийн да му каже как се пуска уан менли тиър.  hahaha

Боже, и на мен всичко ми е смешно вече. Joy

# 648
Йо, апа сълзта дамянова беше мноу мъжествена. Да иде при батко си Дийн да му каже как се пуска уан менли тиър.  hahaha

smile3532 smile3532 smile3532

# 649
Момичета привет след лятото,

да кацам на клона за серийката.
Кажете моля в скрит текст с 2-3 думи какво се случва, че свалих серията, но онази вечер счупих лаптопа вкъщи и сега съм наказана да не пипам техника въобще. А да се моля на мъж ми да ми пусне Дневниците - абсурд!

Та дайте някакво инфо докато намеря начин да си пусна серийката  Praynig

# 650
извиняваме се ако вече е коментирано,но просто нямам възможност за изчета всички страници Embarassed.
От къде мога да си сваля епизод 1 от сезон 4?Търсих в нета,но нищо не намерих със субтитри

# 651

двете ревящи мерлузи.

Идиотко неземна!  smile3532

Гаджето ти да реве във всеки трети епизод? Бихме поспорили  Joy Joy От снощи всичко ми е много смешно просто.

Чувствителен е, не сладникав   hahaha hahaha hahaha
Готина снимка на новия триъгълник.

Toва звучи като "аз не съм дебел, аз съм пухкав"  Joy

Много вярно. Пухкавите са симпатични, дебелите - не.  smile3534

"Елена" вече е тренд в туитър.  hahaha

Боже, и на мен всичко ми е смешно вече. Joy

1, не литри  Crossing Arms

# 652
  • София

smile3532 smile3532 smile3532

Диин! Диин! Диин!  newsm18 newsm18 newsm18

The Slayer
Скрит текст:
Ленчето е вампир, Бони се опита да я "спаси", но не успя. Деймън се опита да набучи Ребека на кол, но не успя. Клаус се върна в тялото си.
появи се нов персонаж, който се бори с вампирите, което всъщност е най - интересното от тази серия и няма да ти го разкажа.
И, както вече стана ясно Ленчето се събра със Стефчо и си цивриха заедно.

# 653
Vanya_I  благодарности  Hug

както разбирам, хубавата новина е че Клаусито се е върнал в тялото си (ммм Blush).

Да вадя значи лодката да не се удавя в реките от сълзи на Ленчето и Стефко  ooooh!

# 654

Joy Аре са, литри!  Naughty

Да вадя значи лодката да не се удавя в реките от сълзи от щастливото събиране на Стелена  ooooh!

Мне, земи семки, за да не си гризеш ноктите от яд, че не избра Дамян.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мили дамянки, нищо лично, нали знаете.   bouquet

# 655

Да вадя значи лодката да не се удавя в реките от сълзи от щастливото събиране на Стелена  ooooh!

Мне, земи семки, за да не си гризеш ноктите от яд, че не избра Дамян.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мили дамянки, нищо лично, нали знаете.   bouquet

Нищо лично  bouquet
поправих си поста защото исках да кажа че ми писнаха Е и С да реват, а не момичетата да се радват за тях - лошо изразяване)

просто към любимия си рефрен напоследък "real vampires don't sparkle", май ще трябва да добавям и "real vampires don't cry" .

А наче отдавна знам че Елена ще си избере Стефан  - примирих се, пък и Стефко й отива повече (въпреки че съм твърдо тим Делена  hahaha).

# 656
Ехоп, здрасти и от моя милост. Бързо се включвам и аз с коментари.

Скрит текст:
Общо взето ми хареса серията. Обаче и на мен от Бони крайно ми писна, както  и от лигавите Елена и Стефан. Очаквах като вампиряса това момиче да стане по - малко лигаво, ама нейсе. Най - интересни са ми Каралайн - Тайлър и Клаус. Там ще падат глави. Чакам с нетърпение развръзката на този триъгълник. Този поп не го разбрах защо запали къщата, но според мен им е дал на всички кръв и ще ги прави ловци - вампири. Нещо като глутница Алариковци. Ще е интересно там. И само да кажа, ОХ Деймън Heart Eyes Ще му дойде пак вpемето.

# 657
 Hug

Е, айде сега, що да не реват? Бездруго ни ги представят съвсем като хора, нека плачат.  Mr. Green Не може всички да са като Спайк, тва е положението, ех, Спайк.  Heart Eyes

# 658
  • София
а бе и Спайк имаше трагични моменти... ех, Спайк!

# 659
Hug

Е, айде сега, що да не реват? Бездруго ни ги представят съвсем като хора, нека плачат.  Mr. Green Не може всички да са като Спайк, тва е положението, ех, Спайк.  Heart Eyes

Бе, той  и моят Vampire of my life - демек Спайк - един - два пъти му се насълзиха очичките , ама мъжкарски беше някак си Heart Eyes (сори за спама)

Ване, писали сме едновременно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт