The Vampire Diaries - В очакване на сезон 4 (Тема 27)

• 27 640
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Сладникав, ама палав е неговия поглед. Mr. Green

# 631
  • София
кърти легла наред... (по-точно цепи дървесина)

# 632
Палав, палав, ама Стефан ходи и вършее вили и хижи с Елена. На маса, под маса...  Crazy

# 633
  • София
аз говорех за Едьо... Стефан още нищо не е овършал тоя сезон.

# 634
Мхм, затова и съм от клуб Далена ... има драма, но не е сладникаво.

По-сладникаво нещо от 5-минутния втренчен дамянов поглед към Елена няма.

Гаджето ти да реве във всеки трети епизод? Бихме поспорили  Joy Joy От снощи всичко ми е много смешно просто.

Снощи излезе и промо снимка на другия триъгълник

# 635
Гаджето ти да реве във всеки трети епизод? Бихме поспорили  Joy Joy От снощи всичко ми е много смешно просто.

Чувствителен е, не сладникав   hahaha hahaha hahaha
Готина снимка на новия триъгълник.

# 636
  • София
Ама ся тоя Клаус как може да е толкова готин!!!

Между другото добро впечатление ми направи Тайлър (както и да се казва актьорът му) - уж е супер неизразителен в лице, а добре изигра Клаусито. Изненада ме и ми се иска още да го гледам. дано не му връчат букета в ръцете.

# 637
Ама ся тоя Клаус как може да е толкова готин!!!

Още като го кастнаха казах, че няма никога да кажа, че е готин. Затова ще кажа, че става, но не е първия ми избор.
Обаче как заряза Ребека  Joy Искаше да намаже малко вамп-хибридо секс момчето. Лошо няма, жалко, че не му се отвори парашута. После от страна на Кер щеше да има угризения, сълзи, сополи и романтика.

# 638
  • София
о, готино беше това и с Ребека, и с Карълайн!

# 639

Toва звучи като "аз не съм дебел, аз съм пухкав"  Joy

# 640

Като добавим и Елена,  много чувствителна става работата ... някой ще трябва да ги наглежда тия двамата, че от Стелена ... ще стане СтъклЕна  Laughing Да видим как ще се оправят с емоциите на Елена. Ще си ги погледаме със Стефко, но и Деймън покрай емоциите на Елена е застрашен ... нещо може и да му се случи.  newsm53
А за хибридовамп триъгълника почвам да се нстройвам песимистично за единия ъгъл. Тай си има много тежък съперник и не знам дали ще оцелее.  smile3506

# 641

Toва звучи като "аз не съм дебел, аз съм пухкав"  Joy

Ама разликата е има - няма 50 килограма  Joy

# 642
Ване, едва ли ще му връчат букета, ама ще стане пак лигав...както досега, чак да превърташ като го видиш hahaha и мен много ме зарадва днес, а ми е основен дразнител принципно Peace

Мише, тъй де- аз си казвам, то пак казвам да не дава Господ такива избори да трябва да правиш... Hug

Клаусито да беше действал, да не беше приказвал и щеше да му излезе късмета Mr. Green

ся знам че масово ще ме освиркате, и аз Роб не го харесвам кой знае колко, но като актьор- просто невероятен, а Ване, в книгата е Якоб, щото така са го превели си мисля hahaha много талантливо детето наистина, ма що така не го давате за един Крисчън немога да разбера Mr. Green

# 643
  • София
В книгата е Якоб щото е поляк по народност, не е заради превода. Simple Smile
За кой Крисчън говориш? ако е за моя - не го давам.

# 644
Роб не мога да си го представя в ролята на Крисчън, нито пък Иън. Аз бих заложила на Мат Боумър или на Хенри Кавил.

Новия постер е страхотен. Но нещо ми се струва, че Тай гледа по-лошо от Клаус.

Общи условия

Активация на акаунт