The Vampire Diaries - В очакване на сезон 4 (Тема 27)

• 27 565
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Скрит текст:
Доволна съм от епизода. Беше ми много сладникава частта със С и Е на покрива  Sick Бони с нейния нос  #2gunfire Сигурно има повече кръв там от колкото в хладилника на Салваторе  Joy Какво стана с бабата на Бони? Според мен пастора ги направи вампири  newsm78 Стана много банално!  #Crazy Кер и Клаус щяха да правят секс в гората, сега като гледам промото и С и Е  #Crazy Не можаха да откраднат идеята на Здрач за бурен секс  smile3532 Силвето  беше писала :'' Обаче, една г-ца Стюарт я виждам като перфектна Анасетйша. ''  Нядявам се това да е огромна шега. Тая Кристен не става за актриса. Много е зле милата Sad Седи сякаш й е неловко (не знам как да го опиша това нейно странно държане )Много ми е антипатична! Като че ли триъгълника м/у Тай, Кер и Клаусито ми е по-забавен! Не е толкова лигав Sad   Sick

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 17:10 от the_vampire_diaries

# 676
Скрит текст:
Седи сякаш й е неловко (не знам как да го опиша това нейно странно държане )

Скрит текст:
Аз му викам емоционална недостатъчност.
  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 677
  • Варна
Нови спойлери за Елена и Каролайн от еп. 4 http://vampirediariesbg.wordpress.com/2012/10/12/%D0%BD%D0%BE%D0 … 0%B0%D0%B9%D0%BD/

По големия брат беше Деймън нали  newsm78

# 678
  • срещу двата комина :)))
много пишете, бре  hahaha изгледах, нямам много кво да кажа, само не разбрах попа кво направи накрая ... а и да изразя възмутата си от любовния изгрев  ooooh!

# 679
Здравейте, нова съм в темата Simple Smile Гледам сериала с голям интерес. Не съм впечатлена обаче от тази серия.Омръзна ми малко вече тая драма с любовта между Стефан и Елена. А пък и мисля, че е време да дадат малко надежда и на тези, които сме фенове на Деймън и Елена.

# 680
  • Разпиляна във въображението
Иии, значи, не ми казахте надписа на Мат какво означава  Crossing Arms

Е верно ли забравих  ooooh! Wounds to wisdom - Раните на мърдостта предполагам, че нещо ми е сложно

Благодаря.

Не ми харесва снимката на "новия" триъгълник. Тая русата да вземе да се освести.

# 681

Какво си намерила?  newsm78

# 682
Сайта сигурно.  Grinning

# 683

Може да е искала някоя публикация да покаже, затова да питам аз Simple Smile

По-големият е Деймън, да. Яна е превела и интервю с Джули - http://vampirediariesbg.wordpress.com/2012/10/12/%D0%B4%D0%B6%D1 … 0%BB%D0%B5%D0%B4/

# 684

Може да е искала някоя публикация да покаже, затова да питам аз Simple Smile

По-големият е Деймън, да. Яна е превела и интервю с Джули - http://vampirediariesbg.wordpress.com/2012/10/12/%D0%B4%D0%B6%D1 … 0%BB%D0%B5%D0%B4/

Не, не сайта, самата страница, с видеото, снимките  и спойлерите.
 А, за Бони, прекалено много се плюе по нея, тя горката всеки път иска да се жертва за някого и винаги страда, а подкрепа никаква не получава, стана ми жал за нея...

# 685
  • UK
Гледах, гледах! Sunglasses

Скрит текст:
Епизода ме държа в напрежение! Peace
Много съм хепи, хепи - моят Деймън е отново тук! Истинският, дръзкият!
На всичките му сцени настръхвах! Въобще не искам да й цепи басма на Ленка...! Heart Eyes
Елена и Стефан - голяма мелодрама Peace И този изгрев -  ooooh! ooooh! ooooh!
Клаус Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes е това е мъж!
На Кар няма да и е никак лесно, а Тайлър го чака много тежка битка! Има най-силният съперник за сърцето на Блонди!

Деленки, къде сте?!?! Не се отчайвайте! Най-дброто предстои Laughing Laughing Laughing

# 686
Оф, Кар и Клаус  ooooh! ooooh! ooooh!

# 687
  • КиТ
СТЕЛЕНАААААААААААААААА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 luvbed luvbed luvbed luvbed txtloves txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сега отивам да ви чета  Crazy

# 688
Хайде и аз да изкажа мнение:

Скрит текст:
Епизода много ми хареса! Но най-много Стелена моментите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но аз отдавна хасервам повече втория триъгълник. Надявах се да има нещо повече между Кер и Клаус, ама уви. Бони започва и мен да ме дразни  ooooh!. А за пастора - май ще ги прави вампири онези.

# 689
Нещо не успявам да отворя Замунда. Има ли го качен някъде другаде, че нямам търпение да го гледам. Сега се прибирам от Пловдив, уморена съм много, но първо седнах да  си дръпна серията, и сега съм много разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт