Звездни компромати-149

• 60 090
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Никога не съм го виждала на живо. Никога. Ако, обаче, не дай си боже, и това се случи, не бих се поколебала да му цапна два шамара.

Засичаме се в едно квартално заведение, обикновено идва за обяд. Свира се в най-тъмният ъгъл и общо взето не привлича внимание с поведението си. Повечето хора, които го разпознават го гледат като парцал.

Не мога да им разбера мотивите да се включват в предизборните му кампании преди и сега. Предишният път в клиповете кой ли не се снима и все се чудя дали им плащат като на нашите или е гражданско самосъзнание. 

# 421
не им плащат , демократи ( републиканци ) са ,
даже те даряват за предизборните кампании на кандидатите ...

# 422
 Кейтито Пери не си ли хвана някого?

# 423
s Джон Майер е пак:

# 424
 МЕРСИ! Радвам се за нея! По-добре от този.

# 425
не им плащат , демократи ( републиканци ) са ,
даже те даряват за предизборните кампании на кандидатите ...
Имам приятелка Бг, женена за американец, съответно живеят в Америка, бяха миналата година в Бг на гости. Нещо се разговорихме за президента им, и аз питах  гледали ли са филма "Измамата Обама", погледите им си заслужаваха hahaha, бяха така Shockedкак някой ще направи подобен филм, и няма да величае американският президент. Приятелката ми замаза на бързо ситуацията пред мъжа си, хора там са облъчени Mr. Greenна тема Велика Америка
Гледам концерта по случай годишнината на Тончо Русев, всички пеят на живо, какви гласове.

# 426
  • София
Кристен Стюарт тук все едно не е тя
Вижда ми се много отслабнала
Много радват окото  Heart Eyes

# 427
# 428
Имам приятелка Бг, женена за американец, съответно живеят в Америка, бяха миналата година в Бг на гости. Нещо се разговорихме за президента им, и аз питах  гледали ли са филма "Измамата Обама", погледите им си заслужаваха hahaha, бяха така Shockedкак някой ще направи подобен филм, и няма да величае американският президент. Приятелката ми замаза на бързо ситуацията пред мъжа си, хора там са облъчени Mr. Greenна тема Велика Америка
На моя приятелка,която има приятелка,пък чиято леля живее в Щатите казала на племенницата си,която е казала на приятелката,която е моя приятелка...
Защо толкова държите да си покажете невежеството. ooooh!

# 429
  • In a surreal moment!
На моя приятелка,която има приятелка,пък чиято леля живее в Щатите казала на племенницата си,която е казала на приятелката,която е моя приятелка...

Да си дойдем на думата и аз туй са чудя кат ти чета поста?!?  newsm78

Ани27 поне е дала заглавие на филм, гугълувах , осведомих се, разширих клюкарската си култура, ти с какво помогна на невежия сват, ъ?

# 430
Не ти харесва? newsm78 Прескочи... Wink
Не мисля, че е невежество. Пък и да е-всеки има право на мироглед, а? Peace

# 431
# 432
Тоалетът на Тейлър е страхотен! Heart Eyes Не ми харесва много, обаче, как и стои. Сори.
Прическата на Риана е суперрррррр... много и отива. И с тази рокля... Heart Eyes По-скоро прическата на Пинк е смешна, ама това и е запазена марка. Crazy

# 433
# 434
Въпреки, че ми е предимно безразлична, в случая ми стана симпатична, че не е се наблъскала със силикон! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт