Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 19

• 47 999
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Димитър Марков ти трябва... но не е необходимо да ходиш за час, можеш да се обадиш по телефона. Имат си сайт!

# 166
  • Sofia
Те и двамата са много добри!  newsm10 Петър Марков съвсем спокойно може да ти направи ранната и късната, но и той самия ще те препрати при Димитър Марков за тази втората, при която се гледа и сърце!

# 167
Brayda, Lilitu - благодаря.  Hug
Поне вече съм наясно при кого да си запиша час. Ще си правя втората ФМ.
Сайта съм го разгледала отдавна, а и там където работят ми е на 3 минути пеша. Мисля направо да отида на място.

Добре, че сте вие, за да ме "светнете".  Embarassed   bouquet

# 168
Brayda, Lilitu - благодаря.  Hug
Поне вече съм наясно при кого да си запиша час. Ще си правя втората ФМ.
Сайта съм го разгледала отдавна, а и там където работят ми е на 3 минути пеша. Мисля направо да отида на място.

Добре, че сте вие, за да ме "светнете".  Embarassed   bouquet

maminka23, аз също мисля да ходя за ФМ при д-р Марков, но сега от теб разбирам, че те са двама. Пиши като си запазеш час за кога и при кой си запазила, аз трябва да ходя след 3 седмици, и май вече трябва и аз да отида до там да си запазя или да се обадя. Хубава вечер ! Simple Smile

# 169
maminka23, аз също мисля да ходя за ФМ при д-р Марков, но сега от теб разбирам, че те са двама. Пиши като си запазеш час за кога и при кой си запазила, аз трябва да ходя след 3 седмици, и май вече трябва и аз да отида до там да си запазя или да се обадя. Хубава вечер ! Simple Smile
Здравей!  Hug
Днес си запазих час за ФМ при д-р ДИМИТЪР Марков!
Едни казват, че Петър и Димитър са братя, други казват, че са баща и син, но това няма никакво значение.
Важното е, че разбрах кой е толкова хваления специалист по ФМ.

Във форума ми обясниха:
за първата и последната ФМ може да се отиде и при Петър Марков,
НО за втората ФМ (18-23г.с.) е най-добре при Димитър Марков.
И двамата са си добри специалисти.

П.С. Това е пример как се коментира даден лекар, но се споменава само фамилията, а не се прави връзката, че в болницата има и други лекар със същата фамилия. Други попаднали в моята ситуация после се чудят кой кой е, добре, че тук като попиташ и всичко ти обясняват.
 Hug

# 170
И аз съм ходила при д-р Марков но на мен  ми бяха казали че са братя и единия е само гинеколог докато другия се занимава само ФМ

# 171
Здравейте мамчета, имам едно питане което е най-вече към пловдивските мами  Simple Smile бременна съм в 28 седмица и съм си записала час за 4д преглед при др. Троянчев, ако има мами които са го посещавали нека дадат мнение, чувам че бил добър специалист. А и още нещо... с пустия си пилешки мозък като си запазвах час забравих да питам къде се провеждат прегледите дали в Торакс или клиника Тримонциум тази информация я имам от интернет така че мами помагайте или да звънкам пак на доктора  Embarassed

# 172
Милички помагайте, че каръшка работа ей, утре ми е секциото и аз взех че ........... се разболях. Боли ме гърлото и имам лека хрема. Метнах чайчета с конски дози мед и лимон. Нищо друго не ме боли, нямам температура. Най- вече се притеснявам да не вдигна темп. довечера. Чудя се какво да правя  newsm78

# 173
  • Бургас
Спокойно, пий много лимони с мед и защо не звъннеш на АГ да питаш какво е най-добре да направиш  Hug
И нека всичко мине леко и безпроблемно Hug Praynig

# 174
Спокойно, пий много лимони с мед и защо не звъннеш на АГ да питаш какво е най-добре да направиш  Hug
И нека всичко мине леко и безпроблемно Hug Praynig
Благодаря мила, и аз мисля да отскоча до доки да питам  Hug

# 175
Чуй се а лекаря си най-добре, може да ти отложи с някой ден секциото, ако е сериозно положението.
Иначе за гърлото някъде по-напред имаше идеи - при мен мн бързо действа гаргара със сода и после мед. За хремата - на малкия давам алиум цепа 9 по 5 гранулки през 2-3 часа и осцилококцинум.
Леко реждане ти желая и всичко да е ОК  Peace

# 176
Говори с док. Наистина може да се отложи секциото, а и щом не е тръгнало раждането не би било проблем да се отложи. Медът си го яж с лимони, но не го слагай в чай. Полезните вещества от меда отиват по дяволите при висока температура (като в чая).
Хремата топиш клечка за уши в мед и мажеш в носа, ама не повече от 2-3 пъти на ден. Много неприятно, ама бързо минава хремата

# 177
Здравейте.

В коя лаборатория (по ЗК!!!) може да се вземе кръв за определяне на кръвна група и резус фактор?

Ходила съм в "Кандиларов", но искам някоя друга.

# 178
  • София
Здравейте.

В коя лаборатория (по ЗК!!!) може да се вземе кръв за определяне на кръвна група и резус фактор?

Ходила съм в "Кандиларов", но искам някоя друга.
Рамус, Цибалаб, поне за тези се сещам.

# 179
  • Sofia
Аз в Цибалаб си ги пускат моите, работят със Здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт