Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 19

• 47 330
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Brayda, благодаря!

Свързах се най-после, отговори ми един страшно отегчен глас и каза, че е рано сега да запазвам час за ноември, записвали за октомври и да се обадя др месец  newsm78  Обаче и от предната бременност помня, че запазих час 2 месеца предварително, а и ти си записала час 2 месеца по-рано.. Чудя се дали няма да е късно чак др месец да звъня  ooooh!

# 46
  • София
Звънни другата седмица или сега в петък и дано ти вдигне жената (една възрастна), тя е много очтива!

# 47
Цитат
ко решиш да дариш стволови клетки- ами нали и тогава ги пазят (не лично за теб, но все пак ги пазят) и ако ти потрябват ще ти ги дадат  newsm78 срещу съответното заплащане де
Първо не знам дали ще успееш да намериш как и къде да дариш. Аз исках много да даря. Нямам възможност да замразя, но занм,.че дарявайки ще помогна на някой.
Говорих с няколко частни банки, но тях не ги интересуват дарения. Имало някъде държавна, но с нея изобщо не успях да се свържа. Така и не разбрах изобщо мога ли да даря и как. Все още се интересувам. Ако някой има информация да даде насам Simple Smile
А за това дали ако дариш, после можеш да си ги позлваш - едва ли... Или то ще е на такава цена, че никой нормален човек няма да може да си я позволи. (т.е. няма да минат като ваши стволови, ами все едно си ги купуваш). Това са тия баснословни суми, за който събитаме пари с смс-и за да помагаме....

# 48
Привет!

Утре ме очаква втори преглед и съответно ще се регистрирам при гинеколожката, при която ще отида.
Навлизам в 11 г.с.
Попитах гинеколожката трябва ли мехурът ми да е пълен, когато ми гледа коремчето, НО тя каза, че не е нужно!
Изненадах се от отговора - според вас дали на празен мехур ще види нещо, предполагам ми го каза, защото бебчо вече не е само точица?

П.С. Наясно съм, че е специалист и си разбира от работата, но си помислих, че може да се е объркала нещо, а и беше заета, когато се чухме по телефона.

# 49
  • София
В 11-та седмица най-често преглеждат вагинално, не е нужно никакъв мехур да е пълен. Дори и през корема да те гледат пак не е нужно, на мен никога не са ми го искали и никога не съм имала проблем и всичко се е виждало Simple Smile

# 50
Brayda, благодаря ти от сърце за бързия отговор!  Hug
Малко съм притеснена и не исках допълнително да се чудя кое как е.  Embarassed

П.С. Свикнала съм, че когато ходя на ехограф и мехурът трябва да е пълен.

# 51
  • София
Защо си притеснена? Я по-ведро! Ще видите утре ръчички и краченса и едно шаващо вече оформено човече!
Най-страшното е минало, от тук нататък само корема ще расте и малко по малко ще почнеш да го чувстваш!
 Hug   bouquet

# 52
Нямаш представа колко ме стоплиха думите ти, благодаря!  Hug
Не ми се искаше да пиша във форума.. докато не мине втория преглед.
Една седмица имах кафеникаво зацапване, а в един от дните имах и кръвотечение - няколко капки.
Живот и здраве всичко да е наред!
Не мисля лошото, но нямам търпение вече и не ме свърта на едно място!
Искам да видя бебчо, да чуя за първи път пулса му, да се уверя, че е добре.  Praynig

# 53
  • София
Утре да се похвалиш как е минало!  Praynig   bouquet

# 54
Непременно!  Heart Eyes
Считай, че ако новините са хубави.. ще ти пиша специално на ЛС.  Hug

# 55
Звънни другата седмица или сега в петък и дано ти вдигне жената (една възрастна), тя е много очтива!

Ще се обадя след около 2 седмици пак да проверя какво е положението Wink

# 56
Цитат
ко решиш да дариш стволови клетки- ами нали и тогава ги пазят (не лично за теб, но все пак ги пазят) и ако ти потрябват ще ти ги дадат  newsm78 срещу съответното заплащане де
Първо не знам дали ще успееш да намериш как и къде да дариш. Аз исках много да даря. Нямам възможност да замразя, но занм,.че дарявайки ще помогна на някой.
Говорих с няколко частни банки, но тях не ги интересуват дарения. Имало някъде държавна, но с нея изобщо не успях да се свържа. Така и не разбрах изобщо мога ли да даря и как. Все още се интересувам. Ако някой има информация да даде насам Simple Smile
А за това дали ако дариш, после можеш да си ги позлваш - едва ли... Или то ще е на такава цена, че никой нормален човек няма да може да си я позволи. (т.е. няма да минат като ваши стволови, ами все едно си ги купуваш). Това са тия баснословни суми, за който събитаме пари с смс-и за да помагаме....

Държавната работят с Майчин дом София. Предполагам там могат да ти дадат инфо. Поне такива са ми спомените от репортажите по тв

# 57
Цитат
Държавната работят с Майчин дом София. Предполагам там могат да ти дадат инфо. Поне такива са ми спомените от репортажите по тв
Благодаря ти  Hug

Аз пък за пръв път чувам, че мехурът тярбва да е пълен  Shocked
Съвсем в началото , когато ходех да гледаме бебето (беше примерно към 6 г.с. или 8 г.с.) лекарката ме пита ходила ли съм до тоалетна да пишкам. Аз казах "не", а тя: "бягай да пишкаш и ела да го видим". Много се учудих какво ми казва, но това означава даже, че мехурът тярбва да е празен.   newsm78

# 58
Аз пък за пръв път чувам, че мехурът тярбва да е пълен  Shocked
Съвсем в началото , когато ходех да гледаме бебето (беше примерно към 6 г.с. или 8 г.с.) лекарката ме пита ходила ли съм до тоалетна да пишкам. Аз казах "не", а тя: "бягай да пишкаш и ела да го видим". Много се учудих какво ми казва, но това означава даже, че мехурът тярбва да е празен.   newsm78

Винаги, когато съм ходила на гинеколог... са искали мехурът ми да е пълен.
На първия преглед от бременността - също.
Трябваше да изпия доста вода и да изчакам 1 час, за да ми се допишка, така ми каза гинеколожката. Тази част най-много я мразя.

Утре на втория преглед.. дано наистина не ме накарат отново да пия вода.  Blush

П.С. Стигам до извода, че явно някои работят с по-стара техника, а може и да греша.

# 59
Здравейте мами! С приятеля ми от 5 месеца правим опити за бебче. Днес е денят на овулацията ми,но ме притеснява това,че от 2-3 дена чувствам болка в областта на левия яйчник.Болката не е постоянна,а от време на време,като днес се появява няколко пъти и е най-силна.Преди време имах киста,за която лекарката ми беше изписала Оргаметрил и Линдинет 20.Последното ми посещение при докторката беше по-миналият месец и тя каза,че не вижда нищо нередно.Въпросът ми е болката от овулацията ли е или се дължи на нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт