Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 19

• 47 393
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
maminka23 Възможно е и от техниката да е. На мен нито с първата бременност ми се е случвало, нито с втората, а и преди това бях маниачка на ехографите, понеже си следях овулацията с тях няколко месеца подред... Но както и да е. Това да е проблемът.  Hug Важното е, че ще видиш бебока.  Hug
Диневи възможно е болката да е от овулация. Аз имам доста болезнана овулация - болки в яйчника, гадене, виене на свят, силни менструакни болки. Имала съм и много конкретни усещания кога се пука фоликула - то се излива една течност и от това е усещането, а не че усещаш как яйцеклетката се придвижва  (Joy това го казвам, защото аз в началото така си представях  Joy)
За кистата не мога да дам отговор. Не съм имала, предполагам, че щом се е изчистила я няма. Можеш за твое успокоение да отскочих до лекаря ти.  Peace

# 61
kilimiotlista Благодаря за бързият отговор  Hug Надявам се да е от това.Ако болката продължи ще отида да видя каква е причината   bouquet
Поздрави!

# 62
Важното е, че ще видиш бебока.  Hug
С таткото видяхме бебока - движи се и си има всичко, най-вълнуващото беше да видя как сърчицето му бие.  Crazy

Аз да попитам:
утре ще ходя до лаборатория да дам вагинален секрет, урина, кръв и т.н. ,
НО забравих да попитам гинеколожката - има ли значение дали съм яла или не преди да отида?

# 63
  • София
Трябва да си на гладно! Защото ПКК и урина са на гладно. Дори не трябва да си пишкала у вас, за да дадеш първата урина.
Аз си взимам контейнерчета за урина стерилни от аптеката и си пишкам в тях у нас, а после само я нося! Но за кръвта трябва задължително на гладно!

А как в лаборатория ще дадеш вагинален секрет?

# 64
Трябва да си на гладно! Защото ПКК и урина са на гладно. Дори не трябва да си пишкала у вас, за да дадеш първата урина.
Аз си взимам контейнерчета за урина стерилни от аптеката и си пишкам в тях у нас, а после само я нося! Но за кръвта трябва задължително на гладно!

А как в лаборатория ще дадеш вагинален секрет?

Гинеколожката ми взе вагиналния секрет, а аз трябва да го дам в лабораторията.  Peace
А относно урината - казаха ми да пишкам в нас и да занеса контейнерчето.
Значи ще пишкам преди да съм яла, а и то реално просто сутринта не трябва да ям нищо,
дано да издържа, защото събудя ли се и бебчо е гладен - дори тази сутрин не ядох нищо и повърнах.

# 65
  • София
Ами и да повърнеш, не трябва да ядеш! Гледай по най-бързия начин да станеш, да пишкаш и да се наредиш за кръв! Няма начин, на гладно се правят тези изследвания, аз дори зъбите не си мия, колкото и да мие  неприятно! После се оправям Simple Smile
Това са ти само първите, има още много такива... таака че се зареди с търпение и сдържане да не повърнеш!

# 66
За пореден път ти благодаря! Наистина си ми много ценна, не знам дали го осъзнаваш, винаги откликваш на запитванията ми и най-важното - винаги си права.  Laughing Hug

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 16:17 от maminka23

# 67
Аз обикновено не закусвам, обаче като трябва да си правя изследвания се събуждам зверски гладна, започва да ми се вие свят, страшно е Crazy . За това имам следната практика - вечерта си купувам един кроасан и след като изляза от лабораторията веднага закусвам Laughing . Много ми помага психически.
Дано намериш твоя начин да се справяш, че сега се започва.

Лека бременност и пухкав финал Peace

# 68
Благодаря за пожеланието!  Hug

....вечерта си купувам един кроасан и след като изляза от лабораторията веднага закусвам Laughing .
Оххх, само като прочетох думата "кроасан" и ми потекоха лиги.  Crazy
Непременно ще си купя нещо за хапване след лабораторията.

# 69
Публикувана от: Brayda
Вмъкни Цитат

Аз и двата пъти когато давах кръв за ПКК- в 6-та и в 12 седмица не съм била на гладно-беше към обяд и ми казаха, че не е необходимо да е на гладно. Това ми го казаха и личната когато пусках първия път и гинеколожката- втория. До колкото знам на гладно единствено за хормони.

# 70
За да се види за хемоглобин и за евентуален диабет, задължително е на гладно, изследванията ти са били некоректни Peace

# 71
  • София
ПКК и кръвна захар винаги трябва да е на гладно, по-скоро хормоните не трябва да са на гладно! Освен ако не се изследват някакви специални като инсулин и т.н.т.
Сигурно се бъркаш Simple Smile

# 72
Ами на мен както ви написах, и личната и гинеколожката ми пуснаха изследванията след обяд, иначе и аз съм чувала че такива се правят на гладно, затова и изрично попитах. Което ме кара да си мисля, че резултатите в такъв случай не са актуални. Седя и си мисля на какво да вярвам. На 19 имам час за консултация и ще помоля да ми пуснат изследвания на гладно, защото честно казано ме накарахте да се замисля.

# 73
Здравейте ,мами!Ще ми препоръчате ли  някакви витамини за бременни ,в момента съм в края на 4-ти месец.Но възможно най-качествените и ефективни ,за които сте чували ,цената няма значение...Нещо съм отпаднала тия дни... ooooh!

# 74
Здравейте бременна съм няма втори месец но искам да ми се роди бебчето и да си го нагушкам вече.Знаете ли може ли да се види пола на бебето преди 6 месец искам да знам още от сега.

Общи условия

Активация на акаунт