Контактни лещи от www.welovelenses.com ?

• 9 218
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
  • София

С каква куриерска фирма ги получи?
При мен се появиха БГ Пощи/BULPOST-
http://www.bgpost.bg/?cid=110
Малко ме шашнаха, всичко очаквах но и не варианта куриери на бг пощи.

# 46
  • софия
Здравейте!
Бихте ли ми помогнали, не знам какво означава това: Courbure (BC): SAG I: 8.7 / SAG II: 8.4
Благодаря предварително!
Присъединявам се към питането Rolling Eyes И друго искам да попитам: как отбелязвате 2различни диоптъра на цветните в 123?

# 47
  • София
За колко време ви дойдоха поръчките от 123? Thinking

# 48
Здравейте,
искам да си поръчам лещи с диоптър - може ли да ми препоръчате . Искам и разтвор и какво друго е нужно не се сещам - носила съм доста отдавна и не помня вече.
Благодаря ! 

# 49
А цветни с диоптър срещнахте ли като разглеждахте сайтовете?
има , и е много ефектно Simple Smile
знам от опит...цветните с диоптер имах предвид:)

# 50
  • софия
Самоцитирам се:
Здравейте!
Бихте ли ми помогнали, не знам какво означава това: Courbure (BC): SAG I: 8.7 / SAG II: 8.4
Благодаря предварително!
Присъединявам се към питането Rolling Eyes И друго искам да попитам: как отбелязвате 2 различни диоптъра на цветните в 123?
Купувате 2 комплекта от съотв. цвят ли?

# 51
Здравейте на всички. По професия съм оптик и ще ви отговоря на някои от въпросите, които задавате тук. 
Curve (BC): ): SAG I: 8.7 / SAG II: 8.4 при цветните лещи на Bausch & Lomb означават кривината на окото, която се измерва на уред, наречен кератометър /при очен лекар/. На пазара в България, от тази марка, се предлагат масово кривина 8.7, която в повечето случаи при носене на лещата създават дискомфорт,усещане за чуждо тяло, местене при мигане. Ако имате подобни проблеми причините може да са две: или да е от разтвора /очите може да не понасят някои разтвори/ или проблема да е в кривината. В такъв случай се поръчва по-малката кривина 8.4, ако държите на тази марка. 
Като разтвор горещо препоръчвам този Biotrue http://www.123optic.com/Product.aspx?productid=129&Biotrue- създаден е за чувствителни очи, съдържа хиалуронова к-на, овлажнява много добре.
И аз благодаря за сайта, също нося лещи и всичко е много по-евтинко.

# 52
Здравейте,
искам да си поръчам лещи с диоптър - може ли да ми препоръчате . Искам и разтвор и какво друго е нужно не се сещам - носила съм доста отдавна и не помня вече.
Благодаря ! 

Какви лещи ти трябват. Едномесечни, тримесечни, силикон-хидрогелни /с тях може да се спи/

# 53
  • Пловдив
Момичета, някой има ли представа каква е разликата в размерите на тези очила http://www.123optic.com/Product.aspx?productid=198&RAY-BAN-RB-3119-OLYMPIAN
Излизат ми два размера - 59 и 62 и се чудя кой да поръчам евентуално.
Благодаря ви   bouquet

# 54
Здравейте,
Благодаря ! 

Какви лещи ти трябват. Едномесечни, тримесечни, силикон-хидрогелни /с тях може да се спи/

Благодаря за отзивчивостта.
Първо искам да кажа , че когато носих една вечер не ги свалих и получих доста сериозно възпаление на двете очи и от тогава не съм носила и съответно не съм се и интересувала. Това беше преди 20 години, носех меки лещи. Едномесечни означава че трайността им е 1 месец ли ? Важно е да са качествени . Диоптъра ми е - 3,5.

# 55
Здравейте,
Благодаря ! 

Благодаря за отзивчивостта.
Първо искам да кажа , че когато носих една вечер не ги свалих и получих доста сериозно възпаление на двете очи и от тогава не съм носила и съответно не съм се и интересувала. Това беше преди 20 години, носех меки лещи. Едномесечни означава че трайността им е 1 месец ли ? Важно е да са качествени . Диоптъра ми е - 3,5.

Здравей,
Новите силикон хидрогелни лещи може да се носят без сваляне 28 дни. Нямат нищо общо с тези преди 20 години. Те са с висок процент кислородопропускливост. В очното здраве и красота има тема за контакните лещи, там информация има много.

# 56
Момичета, някой има ли представа каква е разликата в размерите на тези очила http://www.123optic.com/Product.aspx?productid=198&RAY-BAN-RB-3119-OLYMPIAN
Излизат ми два размера - 59 и 62 и се чудя кой да поръчам евентуално.
Благодаря ви   bouquet
Това е размера на кръжилото на рамката, тоест разтоянието на стъклото от носа до дръжката.
Трябва да пробваш очила с такива размери и с тази кривина, за да видиш дали няма да са ти големи.
Размерите са описани по следният начин 59-16-135, като 59 е търсеният размер. Чертичката между 59 и 16 по принцип е квадрат.

# 57
  • Пловдив
  bouquet Благодаря!

# 58

Здравей,
Новите силикон хидрогелни лещи може да се носят без сваляне 28 дни. Нямат нищо общо с тези преди 20 години. Те са с висок процент кислородопропускливост. В очното здраве и красота има тема за контакните лещи, там информация има много.

Благодаря ти за насоките - този форум изобщо не съм го видяла , но сега ще прочета и се надявам да се ориентирам правилно.

# 59
  • София
случайно попаднах на тази тема, аз нося диоптрични тримесечни /уж/ лещи на Ултравижън и съм доволна. Лошото е, че тази марка не я виждам и трябва тепърва да се ориентирам на коя марка да заложа.

Общи условия

Активация на акаунт