Контактни лещи от www.welovelenses.com ?

• 9 215
  • 61
  •   1
Отговори
# 30
Да, има цветни с диоптър, избира се от падащо меню. Аз най-напред ви писах за Freshlook Colorblends*, които си взех от сайта в заглавието за 35-36 лв. двете, мисля, че е чудесна цена. (И с безплатна доставка). Приятелката ми поръча не-диоптрични и за моя изненада, те бяха дори по-евтини (25 лв.) Мисля за разнообразие да пробвам и гореспоменатите Bausch and Lomb в друг нюанс, от 123optic дори с доставката май пак излизат някъде толкова.

*Eто как ми стоят (цветът е Green Jade), aз съм с тъмно кафяви очи, тук е светло, и окото ми не е толкова гигантско и ококорено по принцип, просто така е застанало на тази снимка: Crazy

Скрит текст:

# 31
Точно тези на Софтленс съм ползвала преди време (с доптър, не че има голямо значение). Амазон е много тъмно зелено и ако си с тъмно кафяви очи не личи много. Платинум стои прекрасно сиво-синьо на тъмни очи - просто невероятни. Пасифик е тъмно синьо и според мен не стоят никак естествено  Thinking А за аквамарин нямам представа  Rolling EyesА да... и джейд съм имала - зеления вариант на платинум е.   bouquet

Заинтригува ме с платинума, само че съм със светло кафяви очи-кехлибар Thinking дали ще стоят добре и ще се отличава добре цвета ?

Не бих искала да те подведа. Моите очи са доста тъмни, да не кажа почти черни и платинума покрива идеално. Смятам, че на по-светли очи ще стои още по-добре, почти като естествени сиво-сини очи, но нека още някой пробвал същия цвят да сподели   bouquet

П.П И да попитам горе-долу за колко време пристига поръчката от 123 оптик (поръчка, изпратена в понеделник)? Поръчах си Expressions зелени, ще споделя впечатления

# 32
добър вечер ако може някои да ми каже някои сайт които да се виждат лещите какви са на цвят и тем подобни ако може някои които има опит в това да си даде скаипа моя е z1g1tyyy Благодаря за от деленото време Simple Smile

# 33
Лещите, поръчани в петък и изпратени в понеделник, са вече при мен, доставени директно на адреса. Много съм доволна от 123оптик. Мисля, че си спечелиха редовен клиент  Peace

# 34
Лещите, поръчани в петък и изпратени в понеделник, са вече при мен, доставени директно на адреса. Много съм доволна от 123оптик. Мисля, че си спечелиха редовен клиент  Peace

Супер, и аз поръчах препоръчаните от теб платинум само, че с диоптър (1,75 )
Тази стойност само не ми стана ясно за какво е BC избрах 8,7  Whistling и да те попитам също получи ли мейл кога е изпратена към БГ поръчката ти?

# 35
Да, получих известие, когато поръчката беше диспачната (в понеделник) и днес сутринта бяха при мен  Hug Аз си поръчах на Ciba Vision Expression Colors зелени и не стоят естествено, но са доста ефектни  Peace

# 36
И аз искам да попитам кои от лещите съответстват на тримесечните?

# 37
  • Варна
Здравейте!
Бихте ли ми помогнали, не знам какво означава това: Courbure (BC): SAG I: 8.7 / SAG II: 8.4
Благодаря предварително!

# 38
  • София
Ммм прекрасни открития! Hug

# 39
Да, получих известие, когато поръчката беше диспачната (в понеделник) и днес сутринта бяха при мен  Hug Аз си поръчах на Ciba Vision Expression Colors зелени и не стоят естествено, но са доста ефектни  Peace

Странно, аз имам един единствен мейл с потвърждение за поръчката и досега нищо от тях, че е изпратена... поръчах на 10.10 Thinking
Когато от сайта си вляза в акаунта my history ми дава грешка
Не мога да открия и формата им на контакт за да свържа с някой....

faxitta възможно ли е да постнеш снимка как стоят  Hug

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 13:17 от lusia_

# 40
Ами според мен е възможно да не са я изпратили все още - според сайта поръчките се диспачват в рамките на 1-6 работни дни. Изчакай още ден-два  Wink

По-късно днес ще се опитам да постна снимки със зелените лещи, но определено не ми допаднаха. В момента чакам новите на ФЛ Colorblends Sterling gray.

# 41
Много моля за съвет,за първи път ще си купувам цветни лещи и ме интересува има ли някаква особенност за която да гледам

# 42
  • София
  bouquet И аз тук да се запиша. Имала съм цветни ещи преди 7-8 години. Мисля си пак да си взема, но съм позабравила какво се купуваше освен лещите... имаше разтвори, някой ще удари ли едно рамо? Прегледах темата, хвалили сте Soflens Natural Colors - Platinum, някой закупил си ги има ли снимка, която да покаже?  Praynig Аз съм със зелени очи, иска ми се някое естествено синьо или синьо -сиво...
Моля покажете ми и какви точно разтвори трябва да поръчам, освен лещите?
Тук от падащото меню какво трябва да избера, искам без диоптер, т.е на PWR трябва да е 0, а на BC какво трябва маркирам?И какво значи едномесечни лещи? Аз моите, които купувах преди си ги носих една година....   newsm78 Извинявам се за многото въпроси.

# 43
  • На черешатааа
  bouquet И аз тук да се запиша. Имала съм цветни ещи преди 7-8 години. Мисля си пак да си взема, но съм позабравила какво се купуваше освен лещите... имаше разтвори, някой ще удари ли едно рамо? Прегледах темата, хвалили сте Soflens Natural Colors - Platinum, някой закупил си ги има ли снимка, която да покаже?  Praynig Аз съм със зелени очи, иска ми се някое естествено синьо или синьо -сиво...
Моля покажете ми и какви точно разтвори трябва да поръчам, освен лещите?
Тук от падащото меню какво трябва да избера, искам без диоптер, т.е на PWR трябва да е 0, а на BC какво трябва маркирам?И какво значи едномесечни лещи? Аз моите, които купувах преди си ги носих една година....   newsm78 Извинявам се за многото въпроси.
Да трябва ти и разтвор, за лещите. Едномесечните са тези,които можеш да носиш без да  увреждат окото 1  месец. Лещи ползвам редовно. Последно  подведена от  цената си поръчах от тук http://lensmania.info/index.php?route=common/home - лещите се отвратителни- явно са направени от някакъв некачествен материал, който  адски дразни окото. Немога да ги нося, започват да дразни  и сърби в момента в, който ги сложа. Та не се подвеждайте по цената.  Сега мисля да пробвам с нещо от тук 123оптик.

# 44
А къде пристигат пратките от 123оптик - на адрес или пощенски клон?
В пощата пристигат.  Simple Smile
Ха, а на мен ми ги донесе куриер в къщи - дали късмет на начинаещ или са променили практиката  newsm78

С каква куриерска фирма ги получи?

Общи условия

Активация на акаунт