Контактни лещи от www.welovelenses.com ?

• 9 216
  • 61
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да доложа - вчера, на 24 поръчката ми пристигна. Браво на организацията на сайта, благодарности на Росалинда  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet

# 16
  • София
А къде пристигат пратките от 123оптик - на адрес или пощенски клон?
В пощата пристигат.  Simple Smile
Ха, а на мен ми ги донесе куриер в къщи - дали късмет на начинаещ или са променили практиката  newsm78

# 17
  • София
А къде пристигат пратките от 123оптик - на адрес или пощенски клон?
В пощата пристигат.  Simple Smile
Ха, а на мен ми ги донесе куриер в къщи - дали късмет на начинаещ или са променили практиката  newsm78
Хм. Аз не поръчвам особено често. Последният път беше преди около месец и до сега всичко е идвало по пощата. Носят ми ги вкъщи, но служителките от пощата, а не куриери. Ако ме няма оставят известие и си намирам нещата в пощенския клон.

# 18
Може ли с линк  да покажете какви лещи поръчвате. Търся цветни без диоптър има доста разновидности, а не съм много наясно кои какви са Thinking

# 19
  • София
Може ли с линк  да покажете какви лещи поръчвате. Търся цветни без диоптър има доста разновидности, а не съм много наясно кои какви са Thinking
http://www.123optic.com/Product.aspx?productid=15&Soflens-Natural-Colors
Тези поръчвам. За позната. През няколко месеца иска от същите, без диоптър. Понякога иска по два различни цвята. Аз съм си взимала веднъж от същите и останах много доволна. Цветовете изглеждат много естествени.

# 20
http://www.123optic.com/Product.aspx?productid=15&Soflens-Natural-Colors
Тези поръчвам. За позната. През няколко месеца иска от същите, без диоптър. Понякога иска по два различни цвята. Аз съм си взимала веднъж от същите и останах много доволна. Цветовете изглеждат много естествени.

Благодаря  bouquet
ще ги пробвам двоумя се между pacific i aquamarine

# 21
Точно тези на Софтленс съм ползвала преди време (с доптър, не че има голямо значение). Амазон е много тъмно зелено и ако си с тъмно кафяви очи не личи много. Платинум стои прекрасно сиво-синьо на тъмни очи - просто невероятни. Пасифик е тъмно синьо и според мен не стоят никак естествено  Thinking А за аквамарин нямам представа  Rolling EyesА да... и джейд съм имала - зеления вариант на платинум е.   bouquet

# 22
привет на всички.....купувам редовно на жена ми цветни лещи от тази марка оа същата цена в от български сайт/който има и действащ магазин/цените са същите разлика +-1лв с разликата че ако си ги вземеш на място няма разходи  по транспорт и се поръчват от днес за утре...а ако е до адрес мисля че е прилична цена с някой от спедиторските фирми.
Амазон -седи прекрасно и е магично:)мъжете ще се очароват/знам /
поздрави!

# 23
И аз се заинтригувах от темата  bouquet носила съм лещи  с диоптър на Bausch & Lomb, но сега се запалих да сменя очилата с цветни - те могат ли да не се свалят /пропускат ли кислород и какво означава база крива има два варианта Curve (BC): ): SAG I: 8.7 / SAG II: 8.4 newsm78
и последно за цветовете амазон или платиниум стоят ли добре на тъмна кожа ?
Благодаря предварително и се извинявам за многото въпроси  Hug

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 23:40 от ahat

# 24
жена ми е с тъмна кожа и зеленото е маХни Махни.другия цвят май не го е пробвала,ще я питам ,адали пропуска кислород и детайлите които бяха като въпрос ще питам и утре чинно долагам:)

# 25
# 26
Нахлувам в темата но много ще ви моля някой ако поръчва да ми пише на лс . Не се оправям със сайтовете. Моля ви и аз искам, цените са много изгодни.

# 27
http://marayaoptics.com/product/23/air-optix-aqua-ednomesechni-l … hti-3-leshti.html
мисля че са с минимална или безплатна доставка.

# 28
Точно тези на Софтленс съм ползвала преди време (с доптър, не че има голямо значение). Амазон е много тъмно зелено и ако си с тъмно кафяви очи не личи много. Платинум стои прекрасно сиво-синьо на тъмни очи - просто невероятни. Пасифик е тъмно синьо и според мен не стоят никак естествено  Thinking А за аквамарин нямам представа  Rolling EyesА да... и джейд съм имала - зеления вариант на платинум е.   bouquet

Заинтригува ме с платинума, само че съм със светло кафяви очи-кехлибар Thinking дали ще стоят добре и ще се отличава добре цвета ?

# 29
А цветни с диоптър срещнахте ли като разглеждахте сайтовете?

Общи условия

Активация на акаунт