Да преправим старите мебели с любов - 16 тема

• 83 265
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Янтра права си,много са хубави мебелите ина мен страшно много ми харесаха.Веднага се обадих вчера обаче ми казаха че са капарирани,и да изчакам края на месеца и пак да се обадя.
Свиркай ако ще купуваш Simple Smile Аз само шкафа с огледалото искам Simple Smile Да се комбинираме от тук вехтошарките Simple Smile Обаче ако са 3хил лв всичките, то цената на шкафа по моя преценка идва 800-900лв, малко скъп. Обаче пък нов, масив, нищо няма да му правя, слагам го и заспива.

# 76
  Янтра на мен по телефона вчера ми казаха цена от 5000лв за всичко.И все си мисля че които ги е капарирал няма да се откаже от  тях newsm78 пък знае ли човек.

# 77
  • Пловдив
За цена от 5хиляди - да си ги държи. Според мен не струват толкова.

# 78
Здравейте!
Имам ето такова подобно легло http://meri-teri.com/mebeli/13/77/%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B3 … %D0%B8%D0%B2.html което ЛАКИРАНО и искам да боядисам бяло.
Купих си акрилна боя, ноооо май не мога да покрия лака.
Трябва ли да го сваля целия/май е доста трудоемко/.
Приемам идеи всякакви!
Благодаря!

# 79
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Емa, това наистина е странно!  newsm78 И аз помня, че вчера мярнах твой запис в темата, но сега като се върнах назад, гледам няма и следа! #Crazy

# 80
  • София
tzuntzurka, трябва да сложиш контактен грунд.

# 81
Знам, че е досадно това записване и че първите няколко страници на всяка тема се пълнят с прегръдки, целувки и т.н., но форумът е толкова обемен, че е трудно да следиш по друг начин темите които те интересуват. Не разбирам защо моите записи единствено и само се трият, не съм съвсем наясно с йерархията в този форум, но ако модератор прочете тези ми писания, нека да ми каже къде греша Rolling Eyes

Професорке, благодаря за (моралната) подкрепа Simple Smile

# 82
tzuntzurka, трябва да сложиш контактен грунд.

Ама без да махам лака ли?Само една ръка грунд и после боята?

# 83
  tzuntzurka  контакт грунд първо ,не сваляш лака и след това боята,накрая може и лак водоразтворим.
Ема  не разбрах точно кокво е станало ,ти си писала нещо във форума и след това е било изтрито ли?Гледах началните страници но никъде не те видях,за какво си писала та са ти изтрили поста.

# 84
Ema, и аз не съм много наясно с тия неща, не съм се интерсувала също.
Но ако искам да следя тема, кликвам горе врория бутон, казва се "извести", до "отговори" стои, при нови мнения. "запис" сигурно е по-лесния начин, но и аз не разбирам, когато се трият разни мнения и емотикони, може да има някакви правила.

за грунда -бороконтакт, но не Ви трябва.
може да опитате да изшкурите, почистите и после акрилната само, опитайте на малко парче, някъде отстрани или отдолу, където не се вижда, пак ли няма да хване. накрая може лак на водна основа, ако боята остане акрилната.

# 85
Златен дъб, на два пъти писах неща от сорта "да ви следя, прегръдка", но модератор ги триеше. Всъщност, този начин за записване го научих от другите потребители във форума и е масово практикуван във всички теми, колкото и да дразни.

jos, начинът който  цитираш ти, функционира само когато си писал и ти във въпросната тема. Иначе можеш да получаваш известия на мейла си за нови мнения, но това според мен е повече натоварващо, отколкото подпомагащо.

Както и да е, получих отговор от модератор, ще променя подхода си...и да не развалям позитивния дух в прекрасната тема повече, благодаря ви момичета  bouquet а надявам се скоро и да се отчета с нови творения, работя усърдно по въпроса Grinning

# 86
Знам, че е досадно това записване и че първите няколко страници на всяка тема се пълнят с прегръдки, целувки и т.н., но форумът е толкова обемен, че е трудно да следиш по друг начин темите които те интересуват. Не разбирам защо моите записи единствено и само се трият, не съм съвсем наясно с йерархията в този форум, но ако модератор прочете тези ми писания, нека да ми каже къде греша Rolling Eyes

Ако бяхте прочели в подфорум "Правила и политика", както Ви писах на лични, щяхте да разберете, че има и друг начин да следите темите, които Ви интересуват, без досадното "записване".

На всяка тема има бутон за известяване при нови отговори.
В списъка Известия се показват подфоруми и теми, за които сте пожелали известия. Това е своеобразен абонамент. Темите, в които има нови, непрочетени отговори, са отбелязани със съответния знак НОВО до заглавието на темата.
"Ако не желаете да Ви се изпраща мейл с известие, укажете това в настройките.
Профил - Известия и е-мейл - размаркирайте четирите квадратчета с опции и от падащия списък с опции "За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:" изберете НИЩО."
Не забравяйте да запазите настройките.

# 87
Дивиана, благодаря ти за усърдието, писали сме едновременно, ще се поправя Simple Smile

Усмихнат ден на всички Hug

# 88
Златен дъб, на два пъти писах неща от сорта "да ви следя, прегръдка", но модератор ги триеше. Всъщност, този начин за записване го научих от другите потребители във форума и е масово практикуван във всички теми, колкото и да дразни.

jos, начинът който  цитираш ти, функционира само когато си писал и ти във въпросната тема. Иначе можеш да получаваш известия на мейла си за нови мнения, но това според мен е повече натоварващо, отколкото подпомагащо.

..
аха, ясно, не го знаех.

# 89
Значи ако сложа грунд ще си спестя свалянето на лака.Просто не мога да си представя да шкуря на ръка два дни.
Задължително ли е върху акрилната боя да сложа лак?
Ако ползвам автоемайл лак дали мога да си спестя грунда или свалянето на лака????
Автоемайллакът дали е подходящ за детски мебели????????????

Общи условия

Активация на акаунт