Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 093
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Анулираш и тогава попълваш наново
Благодаря ти, успокоих се! Hug
 Понеже и работата евентуално ще сменям , та оттам, ако мога да докарам някоя точка, да променя информацията.
Още веднъж ти благодаря, щя спя спокойно. Laughing   Hug

# 541
ох нз все си мисля че съм объркала нещо
как да разбра колко точки имаме с мъжа ми и двамата работим но не е в района на градината по адрес сме си в града  където сме родени и детето ми се води там а не тук аз имам само временна регистрация

Ами, като си попълниш нещата, където попълваш желанията за детските градини, отстрани ти пише колко точки си събрала.Нещо не ми дава да сложа картинка тук, така че цъкни  на линка.
http://prikachi.com/images.php?images/939/5737939q.jpg

# 542
  • Пловдив
Тук са критериите и съответните точки http://cdg-daga.com/Prilojenie_2.pdf
Като броя ние бихме събрали 13 точки-адрес на детето в община Пловидв 7,работещи родители 2,платени данъци 2,местоработата на родителите да е в адм район на градината 2 точки.Общо 13 точки
Как събирате повече точки?Да не събирате адрес на детето в Община Пловдив и адрес в  адм райно на ДГ?Според мен не трябва да се събират
Работещите редовни студенти отбелязаха ли точка за студентството и работата?Щото от там една точка още ще имам

# 543
  • Пловдив
Elfita,+ по 1 точка за всеки родител с платени данъци=2. Отделно за всяко желание има определен брой точки. Ние за първо желание имаме 18т. Без работещи родители в района и без всякакви привилегии.

# 544
  • Пловдив
Elfita,+ по 1 точка за всеки родител с палети данъци=2. Отделно за всяко желание има определен брой точки. Ние за първо желание имаме 18т. Без работещи родители в района и без всякакви привилегии.

Да,за всяка градина отделно точки.Тези не съм ги събирала.За първо желание ще се получат 15 точки.13 базови+2 за първо желание.Пак не стигаме 18-20 точки.За второ желание точките ще паднат с 0.5.Бих попълнила и градина,която е в друг район и там ще загубим 2 те точки от месторабота в адм район на градината

# 545
  • Пловдив
Имам спомен , че са 5т за първо желание. Не съм сигурна, ще проверя.
Коригирам се. 2т. са си.
Тогава явно се събират 5+7 и за адм. район и за адрес в Общината.  newsm78

# 546
  • Пловдив
Имам спомен , че са 5т за първо желание. Не съм сигурна, ще проверя.

2 точки са
пуснала съм критериите и точките в линка

# 547
Събират се точките за настоящ и постоянен адрес. Сигурна съм. Системата ги изчислява автоматично,без да и задавам кой знае какво. Просто попълвам.Няма отметки дали да ти зачете само настоящ или само постоянен адрес.По-горе съм пуснала линк, че за първо желание имаме 18т:
За настоящ адрес
За постоянен адрес
За работа на единия родител в района
За това, че работи един родител
Платени данъци за двамата
За първо желание

# 548
  • Пловдив
Zolka ,както са дадени критериите към Наредбата няма изобщо критерий постоянен адрес.А настоящия е разделен на такъв в адм район 5 точки и такъв в община пловдив 7 точки.Не съм се регнала в системата и там може да е друго,въпреки че не е редно да има разминаван с приложенията към наредбата.
Това е приложението за критериите към Наредбата http://cdg-daga.com/Prilojenie_2.pdf

И горните два критерия според мен не се събират т.е за адрес да става 5+7,ако адреса е в адм район на ДГ

# 549
  • Пловдив
Ние сме с 19 точки за първо желние:
За адрес на детето в Община Пловдив - 7т.
За адрес на детео в адм. район - 5т.
Платени данъци (и двамата родители) - 2т.
Осигуреност (и двамата родители, аз ще съм и в майчинство тогава, но точката е само 1) - 2т.
За работа в адм. район (само аз) - 1т.
И за първо желание - 2т.
Системата ги смята автоматично точките, та така ми показва Simple Smile

6o6ko, аз лятото сменах постоянния адрес именно заради класирането за градина, понеже с таткото нямаме брак а дребния се водеше на моя постоянен адрес. Настоящия си му беше тук, но в Община Тракия ми казаха, че трябва да се води и по постоянен тук.

# 550
  • Пловдив
Административен район какво точно означава - Северен, Южен, Централен и т.н. ли? Или има някакво друго райониране?

# 551
  • Пловдив
Ние сме с 19 точки за първо желние:
За адрес на детето в Община Пловдив - 7т.
За адрес на детео в адм. район - 5т.

Значи се събират точките за адресите

Благодаря за разяснението.Беше ми интересно как сме с точките

# 552
Zolka ,както са дадени критериите към Наредбата няма изобщо критерий постоянен адрес.А настоящия е разделен на такъв в адм район 5 точки и такъв в община пловдив 7 точки.Не съм се регнала в системата и там може да е друго,въпреки че не е редно да има разминаван с приложенията към наредбата.
Това е приложението за критериите към Наредбата http://cdg-daga.com/Prilojenie_2.pdf

И горните два критерия според мен не се събират т.е за адрес да става 5+7,ако адреса е в адм район на ДГ

Настоящ адрес се попълва задължително. А предполагам за постоянен се взема адреса на родителя/настойника, който се попълва, ако желаеш. Интересното е, че реших да проверя и си промених адреса на Бургас и пак си останаха 18т. newsm78

# 553
  • Пловдив
А предполагам за постоянен се взема адреса на родителя/настойника, който се попълва, ако желаеш.

Постоянен адрес като критерии не виждам изобщо.

# 554
Много съм зле. Сега се хванах и прочетох хубаво критериите.
Говорим САМО и единствено за настоящ адрес!
Който дава  , ако е в административния район /Южен, Северен,Източен и т.н/, в който се намира и детската градина или ясла, за която кандидатсваме.
И имаме още 7т. ако изобщо адреса на детето е в община Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт