Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 095
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Да, те дефакто ще тръгнат септември 2013, а учебната година ще е 2013/1014 Peace

# 526
  • Пловдив
Да, и аз по тази логика цъкнах там, но сега като прочетох тук въпросите и ме втресе да не съм подала за грешна година   Embarassed

# 527
Да, и аз по тази логика цъкнах там, но сега като прочетох тук въпросите и ме втресе да не съм подала за грешна година   Embarassed
Е то няма друга опция Simple Smile Може само 13/14 да се подава Simple Smile

# 528
  • Пловдив
Е то няма друга опция Simple Smile Може само 13/14 да се подава Simple Smile

Бе днес не ми е ден... та се ошашавих предварително  Laughing

# 529
Има други опции, това са текущите класирания за свободни места за всеки месец. Това са точно тези дати, които ви се показват отстрани или при избора на класиране. Примерно днес излезе класирането за месец януари, аз кандидатствах за него, защото дъщеря ми навършва 3 този месец и може да тръгне I група веднага, с набор 2009, които са от септември вече на градина. Приета е в новия филиал на "Бреза" в Северен, доволна съм Simple Smile
По тази логика могат да кандидатстват и децата, които навършват 3 през февруари да речем, и март и т.н., ако има свободни места и родителите им искат да бъдат в група с по-големи деца. Тези текущи класирания са и за яслите, защото там приемът става целогодишно, а също и за по-големите групи в ДГ - втора, трета и т.н.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 10:33 от Мяу

# 530
  • Пловдив
Мяу, благодаря за разясненията. Сега вече май всичко разбрах... до следващото шашкане и най- вече до май месец с въпросните класирания.   Laughing

И честит прием вече на порасналото дете. Бързо да свиква и да свиква бързо малката госпожица.  В този ред на мисли ми изниква друг въпрос - детенцето ти сега ще е първа група с набор 2009. Какво става наесен? Минава втора група с децата от набор 2009 или отново остава в първа група с нейния си набор 2010?   newsm78

# 531
Благодаря, Ванюша, дано бързо свикне с новите деца и госпожи, тя май не иска да си тръгне от яслата Simple Smile
А иначе, и аз питах същото - може да остане в тази група, ако аз реша и ще си върви с предния набор. Ако искам обаче да е с нейния, трябва да кандидатства отново, тоест да я отпиша май месец, и да подам отново заявление в системата, защото тя в момента вече се води приета и не може да участва в други класирания. Вътрешно преместване не било позволено, тоест ако искам да я местя в друга градина, друга група, отново в кюпа и борба  Laughing

# 532
  • Пловдив
Мяу, благодаря ти за споделеното. Беше ми интересна и полезна тази информация. Ако можеше една вътрешна врътка да направите, нещата щяха да са прекрасни. С това отписване и отново чакане, обаче, си е рисковано. Успех на детенцето ти.

# 533
Здравейте и моето дете е набор 2010,но още не сме регистрирани.В момента съм съкратена и се водя в Б на Труда,какво трябва да пиша за осигуреност на родителя?

# 534
здравейте мами
Всъщност знаете ли колко е горе-долу масовия брой точки, без привилегииза работещи в системата, без болести и самотни родители защото ние не сме от града нямаме работещи в градината по адрес не се водим тук за това мисля че няма да ни огрее а градина
благодаря ви предварително

# 535
здравейте мами
Всъщност знаете ли колко е горе-долу масовия брой точки, без привилегииза работещи в системата, без болести и самотни родители защото ние не сме от града нямаме работещи в градината по адрес не се водим тук за това мисля че няма да ни огрее а градина
благодаря ви предварително
С постоянен и настоящ адрес тук, с баща, работещ в района и майка безработна, без други привилегии събираме 18т. за първо желание.
В момента заявлението ми е със статус "чернова"-надявам се да започна работа до април и да хвана още някоя точка.

# 536
Ние имаме 20 точки. Живеем на 100 м. от градината и работим и двамата в района. Други бонуси няма как да имаме Simple Smile
Ама ще подавам догодина, сега ми е рано Simple Smile (не че някой ще се засили да я класира  Laughing).

# 537
ох нз все си мисля че съм объркала нещо
как да разбра колко точки имаме с мъжа ми и двамата работим но не е в района на градината по адрес сме си в града  където сме родени и детето ми се води там а не тук аз имам само временна регистрация

# 538
  • Пловдив
Привет, аз преди малко подадох заявлението на детето. Сега, ако искам да сменя желанията, примерно, анулирам и наново ли пускам?

# 539
Анулираш и тогава попълваш наново

Общи условия

Активация на акаунт