Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 087
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
мами в кандидатстването нали искат адреса на детето по ГРАО ние се водим на село мисълта ми е ако и направя временно жителство тук в града ще се зачита ли за да може да се възползваме от точките защото без него нямаме никакъв шанс събираме много малко точки

# 571
Ако живеете в Пловдив, можете да си извадите адресна карта за настоящ адрес тук, за майката и детето се правят отделни, които трябва да показват един и същи адрес. Но трябва да отидете в ГРАО със собственика на жилището и нотариален акт, ако сте под наем или при роднини или нещо подобно. Мисля, че се попълва някаква декларация, че той е съгласен да живеете на неговия адрес, не съм сигурна дали не трябва и да се завери нотариално. Ако пък вие сте собствениците, само носите нотариалния акт и сменяте настоящия си адрес, става за 1,3 или 5 работни дни.
След това вече може да пишете този адрес при кандидатстването в системата. При записването в градината искат и вземат оригинала на тази адресна карта.

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 10:21 от Мяу

# 572
благодаря ти много
 под наем сме тук ще видим да се разберм с собственика тоу е разбран човек дано стане

# 573
а трябва ли да е с мен детето при смяната или може и без нея

# 574
а трябва ли да е с мен детето при смяната или може и без нея

Не, разбира се

# 575
може да ви задавам тъпи въпроси но искам да съм сигорна да не разкарвам детето напразно
а и като не съм сигорна по хубаво да попитам сега остана да забираме хазаина и да отиваме да сменим адреса че иначе без него няма да ни огрее
благодаря ви за помоща момичета

# 576
6o6ko, не се притеснявай, важното е да нямаш проблем при смяната на адресната регистрация

# 577
Аврора, процедурата, ако си със собственика на жилището и той носи Нотариалния акт на имота, на който ще си сменяш адреса + копие, личните ви докумнети, отнема 5 минути. Дават се на гишето в обищината по местоживеене - ГРАО и там ви вписват срещу 1 лв, получавате жълт отрязък и готово. - това за настоящ адрес.

За смяна постоянен трябва и смяна на лична карта.

Благодаря

# 578
fifi2011, няма да се местим в Тракия, но там е постоянния адрес на ММ и мисля да се възползвам от допълнителната точка за местоработата му в същия район

# 579
fifi2011, няма да се местим в Тракия, но там е постоянния адрес на ММ и мисля да се възползвам от допълнителната точка за местоработата му в същия район

Е да, това ще ти е в плюс.

# 580
Аврора, процедурата, ако си със собственика на жилището и той носи Нотариалния акт на имота, на който ще си сменяш адреса + копие, личните ви докумнети, отнема 5 минути. Дават се на гишето в обищината по местоживеене - ГРАО и там ви вписват срещу 1 лв, получавате жълт отрязък и готово. - това за настоящ адрес.

За смяна постоянен трябва и смяна на лична карта.

Благодаря

Аз съм точно така- с хазяйката,с нотариални акт и всичко отне наистина 5 мин,даже с попълването на документите от момчето там.  Peace

# 581
  • Пловдив
за набор 2010 докога се подават документи за детска градина?  Confused

# 582
  • Пловдив
До края на месец април мисля беше - пише го в сайта, където се подават.

Променили са условията за класиране в частта за по-големите братчета и сестричета, които са в градината  #Cussing out
Завчера казали на мъжа ми в градината, че за малката няма да важи предимството /въпреки, че при подаването ми отчете точките от каката/
За деца като моята голямата, които тази година завършват се отнася  Confused А досега това предимство е важало винаги, освен това към момента на подаване на документи и записване по-голямото дете е в градината все още  Naughty

# 583
  • Пловдив
благодаря, аз чух, че е до края на този месец...явно не съм чула от добре запозната!

# 584
  • Пловдив
Змейковица, ние сме по същия начин. Аз се обадих на телефона, посочен с сайта и обясних случая... жената каза, че независимо, че в момента баткото е в същото ОДЗ, септември вече ще е 1-ви клас и тези точки няма да важат. Ние обаче събираме точки от други неща и имаме 23 т. за първо желание, и 20 т. за пето желание, така че все някъде ще го приемат.

Общи условия

Активация на акаунт