Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 533
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Извинете, в Хронолаб може ли да се отиде с направление?
Ние живот и здраве ще пускаме изследвания в края на тази или началото на следващата седмица, защото детето е с разтройство.

# 121
  • Пловдив
Извинете, в Хронолаб може ли да се отиде с направление?

да

# 122
В Хронолаб днес жената на регистратурата се държеше безобразно. Караше се на всички, на един татко направо му вдигна скандал, защото той попита защо на едни казват , че резултатите ще са готови в четвъртък, а на други - в петък.
Дори не си дочаках реда, а се вдигнах в Зинвест, че ми е точно до поликлиниката.
Сега се моля резултатите да станат до петък, че личната е до 13 ч на работа и както е тръгнала може и във вторник на тръгваме на градина.

В някои градини готвят програми за първа група по случай откриването на учебната година. На мен ми звучи безумно да събереш 50 ревящи деца и да се опиташ да ги държиш на едно място. Ако някой е решил да спести това на детето си, имайте го предвид. За сега знам за Принца и за Мир.

# 123
  • Пловдив
Не е по темата, но да похваля едно лекарство за разстройство, спира още при първия прием http://apteka.framar.bg/30025857/%D1%80%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BC … %B5%D0%BD%D0%B5-6

Шайн, аз пък мисля, че това остава в съзнанието на детето. Според мен няма да плачат при балони, песнички и танци. Съдя от яслата. Дъщеря ми ходеше от 01.09 и все си тъгуваше за мен. Но на 15.09 когато имаха празник, по случай новата учебна година, се е забавлявала и много се е радвала, хапнала е от почерпката и т.н.
До колкото съм чувала тези програми се правят в двора, което също мисля, че е предпоставка да не плачат. Аз ще се радвам, ако в нашата градина има.

# 124
Може и да си права Peace. Наистина в яслата веднага се успокояваха по време на музикалните занимания. Но дори и най-спокойните деца трудно ще издържат ако една тумба около тях реве.

# 125
Ние направихме изследванията в Bodimed в Кичука, не сме чакали и а момичето беше много мило. Има ли някой приет в "Албена"?

Ние сме в Албена.  Peace

# 126
А в "Детелина" никой ли няма  Rolling Eyes

# 127
  • Пловдив
Може и да си права Peace. Наистина в яслата веднага се успокояваха по време на музикалните занимания. Но дори и най-спокойните деца трудно ще издържат ако една тумба около тях реве.

А ти защо мислиш, че ще има тумба, която реве?
По принцип децата не плачат първия ден, ревът започва от втория, понеже първия ден не си дават сметка, че мама ще ги остави там и ще си тръгне. Това е за тези, които не са ходили на ясли. А т.нар ясленчета са гърмяни зайци и вероятността да реват първия ден е минимална.
Плюс това една голяма част от децата реват 5 мин. и после спират. Особено, ако има балони, музика, празник и почерпки. Малко са тези, които мрънкат цял ден.
Това е хубаво преживяване и празникът се прави за децата от всички групи, все пак е начало на нова учебна година.

# 128
  • Пловдив
И според мен първия ден няма да има рев.Ако има празник,ще се радват.

# 129
Здравейте!Искам да ви попитам приема за градините само един-септември ли е, и моята принцеса е родена декември 2010г,значи септември 2013 ли трябва да е на градина?

# 130
  • Пловдив
Здравейте!Искам да ви попитам приема за градините само един-септември ли е, и моята принцеса е родена декември 2010г,значи септември 2013 ли трябва да е на градина?

Принципно ги взимат като направят 3 години т.е за вас декември 2013.Но с молба може да я вземат и септември месец.Някой градини не го практикуват това обаче.Трябва да питаш в градината като ви приемат

# 131
Благодаря ти ,ние сме от Тракия и ще трябва да попитам в градините тук,октомври като трябва да подаваме!

# 132
Сутринта ходих до принца за да си дам документите и имаше ремонт.Питах мед сестрата кога ще има род среща,кога ще се плащат такси и такива неща,тя ми каза,че в момента има ремонт на 1 или 2 от групите и понеделник ще видят колко деца ще дойдат и било възможно да разхвърлят децата по останалите групи.Ама при положение ,че първа група са по 32 деца и ако дойдат всичките,къде ще ги дянат тия деца,то има и други групи де,пък и не ми се вярва всички да идат в понеделник.Та след като приключи ремонта тогава ще има тържество за откриване на градината и учебната година,което тържество най-вероятно щяло да бъде началото на октомври и тогава щели да ни съберат и да ни кажат какво и кога се плаща и други важни неща.
Аз от други майки знам,че всяка година в принца правят тържество и втора група посреща зайчетата/първа група/,пеят им песни и тн Grinning

# 133
nora81 , и ние сме в Тракия и ще следя кога ще се наканят да дадът някакво инфо.до миналата едмица не бях изкарвали някаква информация.мен ме интересуват какви ще са критериите за получаване на точки,но не мога да ги открия,нито пък се знае сайта ,в който ще се подава информацията.вие в кои градини ще кандидатствате ?

# 134
Ние направихме изследванията в Bodimed в Кичука...

Извинявам се, че не съм по темата, но къде се намира това? В сайта им няма никакъв адрес за този квартал.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт