Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 533
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм в Тракия.На мен най-близо ми е Таня Савичева(точно слещу нашия блок е ).Щ е подам там и може би в Десислава.

# 136
аз доколкото разбрах ще имаме право в 5 градини да кандидатстваме. аз ще  подам в Еделвайс като първо желание,след това Десислава и има още една ,на която не и запомних името и след това може би в тези новите,които са ни далече,но да кажем ,че  са по-новички . иначе ние сме до Пени. а  вие?

# 137
Ние пък сме до Лидл hahaha hahaha hahaha

# 138
аз утре имам малко работа до ДГ Белослава и ще се опитам да разпитам какво е положението...тя е блокова градина и няма да подавам там.хич не ми харесват този тип .....

# 139
На мен също.И аз не мисля да подавам в такива градини.

# 140
  • Пловдив
Ние направихме изследванията в Bodimed в Кичука...

Извинявам се, че не съм по темата, но къде се намира това? В сайта им няма никакъв адрес за този квартал.  Rolling Eyes

виж страницата на клиника Света Каридад - нова е. лабораторията се намира там. между блоковете на кръстовището Пере Тошев - бул Вапцаров, към Слънчеви лъчи. Ако си от квартала, ще се ориентираш.

# 141
Благодаря, сетих се.  Peace

# 142
Благодаря, сетих се.  Peace

Ами може би там има друга, въпреки че аз живея до Каридад и не се сещам. Bodimed е до паркчето на Македония, точно до магазин  "Мама, татко и аз" близо е до бившия Айсберг.

# 143
Благодаря, сетих се.  Peace

Ами може би там има друга, въпреки че аз живея до Каридад и не се сещам. Bodimed е до паркчето на Македония, точно до магазин  "Мама, татко и аз" близо е до бившия Айсберг.

Имаш предвид мъничкото паркче до заведението "Гадното" ли?  Laughing

# 144
Благодаря, сетих се.  Peace

Имаш предвид мъничкото паркче до заведението "Гадното" ли?  Laughing

Точно! Обяснихме се  Simple Smile

# 145
Хи хи, от първия път!  Laughing
Благодаря ти.   bouquet

# 146
velma,ние сме близо до Тони 2000 до 8бл. Аз все още не съм много ясно с градинте,трябва да взема да ги обиколя.Мисля да видя тези до яслата Сланчев рай.

# 147
Незнам точно как се казат и аз разбрах че може в 5 градини.Трябва и да питам като сме декември дали ще ни проемат.Само един прием ли има в градините?

# 148
  • Пловдив
Момичета, никога не съм разбирала на какво основание е предимството на децата на роднини по права линия, работещи в детски заведения на територията на общината. Ккаво е вашето мнение по този въпрос?
Сега хвърлих едно око на критериите за прием с електронно класиране и съм потресена от факта, че за деца на роднини по права линия, които работят в детски заведения се дават 6 точки, а за деца полусираци по 3 или на деца с родители с инвалидност по 3т.
За работещ родител по 1 точка.
За мен това е възмутително.

# 149
  • Пловдив
 Къде ги четете тези критерии? И все пак - сигурно ли е, че така ще се приемат молбите вече - по ел. път, т. е. официално прието ли е това или все още се чака?

Общи условия

Активация на акаунт