Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 620
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
Не че съм адвокат, Бебету, но предполагам, познавайки Елфитка, се шегува Simple Smile. Не приемай за нападки всеки пост Simple Smile. Пък и с толкова удивителни и зачервени човечета, все едно наистина си на ръба  Hug.

Споко, децата са по-малко, за всички ще има място, и поне няма да се спи пред градините!

По мои сметки, ние сме с 19 точки. Ако работата ми беше в ПЛД, щеше да са 20. Без да сме студенти и тн...

# 406
  • Пловдив
Децата ще са по-малко, апък ще се строи нова ДГ  + още една отворена преди броени дни, а други се разширяват. Simple Smile

# 407
Дано да сте прави момичета,дано не само има места ,но и по-малобройни групи.........

# 408
  • До хладилника, който обичам
Децата ще са по-малко, апък ще се строи нова ДГ  + още една отворена преди броени дни, а други се разширяват. Simple Smile
В момента около 400-500 деца са все още извън градина - от набор 2009. И от предни набори има, макар по-малко бройки деца.
И раждаемостта спада, но не драстично. При групи от по 30-32 деца също е далеч от оптималното, не е като да няма накъде да се разширят и новопостроят градините в града.

# 409
  • Пловдив

Бях чела, че са минали обучение. Явно не са внимавали и не са си водили записки. Laughing Laughing Laughing

Няма как да ги обучат на нещо, което още не съществува. Директорите правят това, което им е наредено отгоре.

# 410
  • Пловдив

Бях чела, че са минали обучение. Явно не са внимавали и не са си водили записки. Laughing Laughing Laughing

Няма как да ги обучат на нещо, което още не съществува. Директорите правят това, което им е наредено отгоре.
Как да не съществува? Не е стартирало още - друг въпрос.

# 411
  • Пловдив

Няма за какво да се притеснявате.За всички ще има място.Децата родени през 2010 г за Пловдив са с 477 по-малко в сравнение с 2009 г.Щом за всички нас се намери място,за вас ще е още по-лесно.2009 от няколко години насам е най-големия набор затова се наложи да разкрият нови филиали.След това има спад на ражданията.
Във филиала на Бреза все още има места за набор 2009.Сигурна съм,че и в други филиали е така.

Дано да си права Елфи, за всяко едно детенце да има място в желаната градина.     Peace

Че съществува - съществува, че е прието - прието е. Друг е въпроса, че масово не се знае как да се работи със системата...   ooooh!

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 17:11 от vany6a

# 412
# 413
  • Пловдив
Стартира - дръжки hahaha
ще чакаме за понеделник, евентуално...

# 414
Чакай де, има време до края на деня Grinning

# 415
тел.: 032 / 635 357
E-mail: dz-priem@plovdiv.bg

Ето- за силно притеснените - от Общината са дали телефони и e-mail, за да задавате въпросите си.

Супер странна ми е тази истерия. Чакайте да тръгне, да видим дали ще има допълнителни обяснения, дали няма да има някакви корекции или сривове и тогава кандидатствайте. Така ще ви е опечена работата, а не когато не спите цяла нощ, за да сте първите подали заявление по електронен път.

# 416
тел.: 032 / 635 357
E-mail: dz-priem@plovdiv.bg

Ето- за силно притеснените - от Общината са дали телефони и e-mail, за да задавате въпросите си.

Супер странна ми е тази истерия. Чакайте да тръгне, да видим дали ще има допълнителни обяснения, дали няма да има някакви корекции или сривове и тогава кандидатствайте. Така ще ви е опечена работата, а не когато не спите цяла нощ, за да сте първите подали заявление по електронен път.

А, аз не мисля да подавам още днес, просто искам да я разгледам, защото такъв ми е характера. Като нямам проверена информация и тъна в неизвестност ме хващат лудите Grinning /А и в момента си търся работа, та нямам какво да правя и си чеша езика по форумите Blush/

# 417
  • Пловдив
Мдааа и аз съм така Simple Smile

sisonder, благодаря за телефона, спести ми ровенето Peace

# 418
ААА не ме разбирайте погрешно, на мен също ми е любопитно да я видя, но чак да се ядосвам и да истерясвам.... чуждо ми е.

# 419
  • Пловдив
Стартира - дръжки hahaha
ще чакаме за понеделник, евентуално...

Признавам си, че избързах с отговора...
Системата е стартирала - сега разглеждам сайта Peace

Общи условия

Активация на акаунт